1. Část - Carrot24

2.9K 66 9
                                    


"Konečně hotovo" oddechnu si když se video nahrálo. Natáčím na YouTube. Mám taneční videa a k tomu mám přezpívané písničky od známých hvězd.
No asi bych se měla představit...

Jmenuji se Sabina Černá pocházím z Čech. Je mi 17let.. Mám dlouhé,hnědé vlasy a hnědé oči. Měřím necelých 160 cm. Prcek co? (:D) Moje největší záliba je zpěv a tanec. No a to by mohlo být všechno...ostatní se dozvíte až nastane ten pravý čas.

"Jupííí!" vypísknu když vidím, že u videa které jsem přidala ani ne před několika minutami nabíhají zhlédnutí.

Dneska je to půl roku co natáčím videa na YouTube. Za tu dobu se mi tam nashromáždilo hodně odběratelů. I kdyby tam byl jenom jeden byla bych šťastná! No a když to byl ten půl ro,k tak jsem si udělala remix. Dělala jsem na tom asi tři měsíce ostatní se taky přidaly.

"Co tady tak řveš?" vlítla mi do pokoje sestra Elina... "Co ti je potom a vypadni!" křikla jsem na ní. Nesnáším když leze někdo do pokoje a ani nezaklepe. "Zase posloucháš ty tví buzíky?" uchechtla se.
"1D nejsou buzíci to ty jsi kráva a vypadni!" zařvala jsem na ni a zavřela ji dveře před obličejem. Na to že jí je 27 tak se chová na 10. Slyšela jsem jak se uchechtla a šla chodbou nejspíš do obýváku. Tak asi jste poznali, že miluju 1D a ještě k tomu Little Mix!

Na posteli mi začal vyzvánět mobil... Koukala jsem na display Romča, tak tohle je má nejlepší kámoška. Popis jedním slovem? Magor!

"Čaaau" zapiští do telefonu. "No nazdar" uchechtla jsem se. "Tak jsem koukala, že video už máš hotové, tak si na mě můžeš udělat čas a přijet" náš problém je, že se odstěhovala do města kousek od nás. Takže už spolu netrávíme tolik času. "No to bych mohla no.. jen kdy bys nebydlela, tak daleko ale když jsou ty prázky tak fajn" "Super nechceš tu rovnou spát? Ségry nejsou totiž doma." no jako by jí to vadilo. Ona má totiž milion sester! Kecám! Má jenom čtyři.. "Mno okey jdu na bus zatím..."

"Ahoooj!" pozdraví mě když vylezu z busu. "No Čau" zasmála jsem se. "Tak co budeme robit?" zeptala jsem se. "Půjdem na koupálko třeba.... a vaši nevyšilovali, že jedeš pryč?" sakra naši! Sestra mě zase tak nasrala, že sem zapomněla. "Ty jsi na ně zase zapomněla" smála se jak magor no prostě ona.. "Za to může sestra.... zavolám" "Mamce normálka no ale čekej doma přednášku" zašklebí se. No s tím počítám. Táta mě zbije!

Celou dobu jsme kecali a dělali kraviny. Probrali jsme úplně všechno o 1D. Romča nemá moc v lásce LM, protože prý Zayn odešel kvůli Perrie... Kravina! Potvrdilo se to když se sní rozešel...

Na koupálku bylo celkem dost lidí ale i tak jsme si našli místečko a pořádně se opálili.
Když jsme došli k Romče do bytu přivítala mě její mamka. Prohodili jsme pár slov a potom zalezli do pokoje. Spát jsme šli kolem třetí ráno.

***
"Bože kolik je?" zakňučím. Sluneční paprsky se prodíraly přes zatáhnuté závěsy. "Nevím! Se podívej." zamručí nademnou má NEJLEPŠÍ kamarádka tím nejvíce přátelským hlasem. Byl příjemný jak drát v oku. Jenom jsem protočila očima a vytáhla z pod polštáře mobil. 10:36 "Ahaa" vyjde ze mě. "Co zase?" "Je půl jedenáctý.." "No to snad né..." škubla sebou tak, že slítla z postele a najednou jsem byla víš. Chytla jsem vítlem! Normálně bych se jí zeptala jestli je v pořádku ale to se v téhle situaci nedalo. Ležela tam jako nějaká želva, kterou přejelo auto a její tělo vyletělo z krunýře.

Ránu slyšela i její mamka, která se objevila ve dveřích.

"Ježiš já myslela, že se něco stalo. Nechceš taky jednou z tý postele slézt normálně?" protočila nad nad ní oči její mamka. "To zase zapomněla že má přijet David?" jen jsem přikývla. "Dík za optání. Jsem v pohodě a ne nic mě není. Teď mě omluvte jdu se převlíct.." s tím opustila pokoj. Začala jsem se smát znova.

***

Už zase ta moje vesnička. Když jsem se dosmála, tak jsem se taky oblíkla. Romča mě potom doprovodila na autobus a já jela domů. Ještě jsem se stavila v krámě na nákup a šlapala si to kolem rybníka domů.

"Děláte si prdel?" vyjekla jsem když jsem viděla tu spouš v kuchyni. Došla jsem se převlíct do tepláků a tílka a začala uklízet. Dala jsem papat rybičce Niallovi.. Ano moje rybička se jmenuje Niall... miluju ji!!!(Tu rybu fakt mám :DD)

"Sabi?" naši jsou doma. To bude mela... "V obýváku" to bude proslov. Nastoupili tam jako policajti a rovnou před televizi! Hej máte tlustý sklo!! "Jak si to jako představuješ? Zmizet a zavolat matce, že budeš spát někde v háji!" začal táta. "No můžeš bejt rád, že jsem vůbec zavolala! Někteří nenapíšou ani pitomou esemesku!" bože já to úplně nesnáším! Nejdřív vytáhnou to, že by se mi něco stalo a potom moji sestru! "Co kdyby se ti něco stalo? Možná ti bylo už 17! Ale nemysli si, že si budeš dělat co chceš!" pokračoval. "Taková tvoje sestra nebyla." no neříkalo jsem to? "A víš proč taková moje sestra nebyla? Protože ona není já. A už to sakra pochopte, že mezi námi je rozdíl a dost velkej!!" prskla jsem. Jen protočil oči nad mojí poznámkou a dál řval.

Když jsem přišla do pokoje koukla jsem na hodiny půl čtvrtý? Bože on má rekord v poučování! Hodinu a půl tam do mě hučel pořád to samí. Je pravda, že jsem stihla s kouknout Přátelé, 2 Socky a Dva a půl chlapa..

Koukla jsem na YT. Bylo tam několik komentářů ale mě zaujal jenom jeden....

*Louis*

Tak jsem si seděl u Simona v kanceláři a čekal na něj. Chtěl mi něco ukázat nebo co.. Najednou klika cvakne dveře letí a Simon... nepřiletí ale jeho kytkozalejvačka vchází do dveří. Nechápu na co jí tady má! Má tu jen kaktus a dvě umělé kytky! Po chvíli vejde Simon. Konečně! "Tak co jsi potřeboval?" kouknu na něj. "Louisi ty nohy!" s protočením očí je dám dolů.

"Pár lidí mi na twitter posílalo video od nějaký holky. Nejdřív jsem to ignoroval ale jednou mi to nedalo a kouknul jsem se.." odmlčel se a koukal z okna. "Myslím, že... Koukni se sám" otočí mi monitor počítače ke mě a znova si stoupne k oknu.

Koukal jsem na asi tak šestnáctiletou brunetku jak tančí. Po straně vidím dalších několik videí. Pustil jsem jeden cover. Bylo to Infinity na piáno.

Woow... Převážně na písničky od nás a holek z Little Mix. Ale nechápal jsem co s tím..

"Je fakt dobrá ale co já s tím?" otočím hlavu na něj. "Vím, že toho máš teď hodně jak s klukama, tak s tím ostatním...ale chtěl si nějak rozvíjet tvou kariéru a tohle by byl dost dobrý začátek..." kmital jsem očima mezi Simonem a obrazovkou. " Jako f-fakt?" trochu jsem se zarazil. Jen přikývnul.

***

Když jsem přijel do vily, tak jsem rovnou šel do pokoje na laptop a založil si falešný profil. Carrot24 hned jsem jí to okomentoval. Se Simonem jsme se dohodli, že se s ní nejdříve zkusím zkontaktovat a on sežene info. I když vím, že toho mám dost na krku tohle je výzva, která se neodmítá..

Ahooj!! Tak jsem tu s další povídkou :DD

•Mám tam svoje jméno :DD Příjmení jsem dala první co mě napadlo. Jestli tohle bude číst někdo se úplně stejným jménem...Bude to dost drsný!! :DDDD

• Na obrázku Sabina ⬆️️ teda aspoň kousek jí :DD

• Tuhle povídku plánuju už dlouho. Jsou tam zahrnutí i mí kamarádi. Ti kteří mi nějak změnili život :) Za to jim moc děkuju <3

•Už teď na začátku se omlouvám za všechny chyby co tam budou :))

•A asi NEJDŮLEŽITĚJŠÍ VĚC neberte nic vážně! Je to jenom výtvor mojí fantazie!

Tak doufám, že se bude líbit! :33

My dream is reality... |1D|LM|Kde žijí příběhy. Začni objevovat