3. Část - Perrie

1.2K 50 15
                                    

Už je to týden co si píšu s tím cvokem. Přidala jsem si ho na twitteru, protože jak mi napsal on sám je to blbí, když si ty komentáře u videí čtou i jiní lidé. Hlavně je divný, že si sním vůbec píšu! Napsal mi, že se jmenuje Louis. Je prý starší než já a bydlí v Anglii. Jo přišlo mi to divný ale v Anglii může být tolik Louisů jako Kevinů! (O.o) Prý byl na jejich koncertě hajzlík! Hned mi musel popsat jaký to tam bylo! Je sním sranda a někdy totálně nechápu co píše. Až zas tak dobrá v ájině nejsem. Ještě že je strýček google!

Jinak za 3 dny mi začíná škola. Vůbec se mi nechce se ponořit čumák do knížek. Nesnáším školu je to vězení. Nic tě v ní nenaučí, a když už tak kraviny.

"Sabino nečum do toho mobilu a jdi se učit! Za chvíli ti začíná škola! A víš co tě čeká za blbí známky!" sednul si vedle mě táta. Sakra zakřikla jsem to! A vím moc dobře co se stane přiletí mi taková, že druhou vezmu o zeď. Jen se zvednu a jdu do pokoje. Bože ho zase někdo nasral! Jinak je celkem v pohodě.

V ruce mi zavibroval mobil. Denis.

Denis - Čau kočko nechceš jít ven?

- Nazdár jo proč ne... zachvilku u hřiště.

Denis - Okey za 10 minut tam.

Vstala jsem z postele a do chodby. "Jdu ven!" křikla jsem. "Já jsem ti snad řekl, že se budeš učit!" vyletěl na mě táta. "Mám ještě tři dny! Takže čau!" otočila jsem se a chtěla jít. Ale táta mi chytnul ruku a druhou mi dal facku. Pustil mě a šel zpátky do obýváku. Rychle jsem se zvedla v chodbě si nazula boty a běžela na hřiště.

"Bože co ti kdo udělal?" vyskočil Denis z lavičky. Je jako můj bratr. Vždycky ví jak na mě. "Zase táta?" jenom přikývnu a vběhnu mu do náruče. Denis byl taky ten co mě pomohl a přinutil aby začala natáčet videa. Za což jsem mu byla strašně moc vděčná. Sám v některých vystupoval se mnou jako úžasný tanečník.

Pohled Louise

Tak už je to týden co si sní píšu a připravuju plán jak jí sem dostat. Zjistil jsem si něco o její škole. Se Simonem jsme se dohodli, že tam zavoláme a něco jim nakecáme aby přijela. Psala mi že v Anglii už byla a že by tu klidně i bydlela hlavně daleko od domova. Dostal jsem z ní jenom to, že má problémy s tátou víc nic.

Zjistil jsem, že je naše veliká fanynka a taky holek z LM. Že nebyla nikdy na koncertu. Bylo mi to celkem líto ale co se dá dělat. Čím déle si s ní píšu tím víc už chci začít pracovat na její kariéře. Klukům jsem ještě nic neříkal a zatím ani nebudu ale už jsem kontaktoval Perri. Poslal jsem jí videa a napsal kde se sejdeme.

***

"Ahoj Pezz." pozdravím jí a obejmu.

"Ahoj Loui..Dlouho jsme se neviděli." usmála se. Seděli jsme co nejdál od lidí, i když vím že zejtra budeme v novinách.

"Tak..Proč jsi mi posílal ty videa? Ta holka je dobrá a asi naše dost velká fanynka.." usmívala se.

"No víš..Simon mi řekl, že když chci dělat manažera nebo něco v tom smyslu, tak že by byla dobrý rozjezd. Hned jsem na to kývnul ale napadlo mě že by jsme to mohli udělat jako společný projekt našich skupin. Vím, že si teď budeme dávat pauzu o to víc bude času.. I když to budu mít dost náročný, tak do toho chci jít.." ukončím svůj proslov. Vykulí na mě oči.

"No..No..Loui dost si mě zaskočil. Nikdy by mě nenapadlo že bychom zrovna mi mohli dělat něco jako společný projekt hlavně potom co se stalo.. Ale ten nápad se mi líbí! Holkám se rozhodně bude líbit taky! A odkud vlastně je? Kolik jí je? A jak jí sem chceš dostat?" začala mě bombardovat otázkami.

"Její sedmnáct, pochází z České Republiky.." chtěl jsem pokračovat..

"Odkud? Bože to je nějaká díra ne?" zasmála se. (ani tak nekecá :DD)

"No je to taková miniaturní zemička ve středu Evropy. A jak jí sem dostanu ti řeknu až to bude oficiální.." uchechtnu se.

Sedíme tam ještě asi hodinu a seděli bychom ještě možná díl kdyby se na nás nevrhli paparazi s fanynkami. Tohle na mém životě nesnáším! I když naše fanynky miluju tohle je mi dost nepříjemný. Pezz jsem hodil do vily holek a já sám jel k nám.

"Čau!" pozdravím všechny přítomné v kuchyni. "Čau! Zdaréc! Haufy!" jako poslední pozdraví Niall s plnou pusou.Jen se uchechtnu a něco vyndám z lednice.

"Tak jsem koukal, že jsi byl na kafíčku s Perri.." zamumle Harry. Jen protočím očima.

"Jo byl tečka. V kolik zejtra letíme?" změním téma. Jsou schopný ze mě vytáhnou i kolikrát jsem byl za den na záchodě nechci riskovat, že se prořeknu.

"Kolem čtvrtý ráno, takže já jdu do sprchy a spát.." mávne Liam rukou a odejde. Já udělám to samí. V posteli si ještě nařídím budík na 2:30 a zalehnu.

Ahoooj! Tak je tu další díl! Trochu drama :DD doufám že se líbil :))

Vote & Coment potěší :33

My dream is reality... |1D|LM|Kde žijí příběhy. Začni objevovat