34. - First..

674 24 6
                                    




When I met you in the summer Summer.....

Dozní poslední slova písničky a tělocvičnou se rozlehne potlesk. Vyděšeně poskočím a ohlídnu se do rohu tělocvičny odkud vychází potlesk. Stál tam Simon, Cheryl, Liam a Louis. Co ty tu dělaj?!

"Shit.." uslyším kluky. "To nás nepozdravíš ani nepředstavíš?" ozve se Liam. Zatřepu hlavou a vydám se k nim. "Ahoj, co tu děláte?" zasměju se a obejmu je. "Přišli jsme se podívat na naší hvězdu a probrat jednu věc." zasměje se Louis. "Um... aha." usměju se. "Jinak tohle je Luke, Will, Tobias a Chris." ukážu na kluky, kteří se snažili vstřebat lidi v místnosti. 

***

Potom co se kluci vzpamatovali a trochu se seznámili jsme ukázali pár tanečních choreografií. Dohodli jsme se na několika věcech ohledně koncertu a jak to půjde dál. Klucipotom odešli a my se přesunuli do studia. 

"Stuj vrtule." zasměje se Louis. S debilním úšklebkem se zastavím na točící židli. Taky je tak milujete? Jednou jsem si dala sázku o stovku že se na ní budu točit pět minut. Dala jsem to ale moje veškeré jídlo bylo odpadkovém koši. Když nad tím tak přemýšlím...ten koš už jsem nikdy neviděla. Kde asi je? 

"Tak co jste chtěli?" zeptám se když se mi přestane motat všechno kolem. "Tady Cheryl napadlo, že by bylo dobrý fanoušky nějak naladit." promluví Liam. "Což znamená?" otočím se na Cheryl. Na to že jí je tolik vypadá opravdu dobře. Doufám že budu taky vypadat nějak normálně a ne jako obluda. "Když budou ty vánoce, tak bys mohla nazpívat nějaký vánoční song." usměje se a já vykulím oči. 

"Fakt?" zeptám se s úsměvem. "Jo." zasměje se Louis. "Kdy začnem?" vyjeknu. "Zítra. Tady máš seznam který bys mohla nahrát." podá mi papír Simon. Rychle si ho přečtu a hned vím, že mám vybráno. 

***

"Tak to by mělo být všechno. Zítra na desátou tady. Zatím se mějte." rozloučí se Simon a zmizí. "A my?" kouknu se po ostatních. "Já musím ještě něco zařídit." ozve se Liam "Já taky."řekne na to hned Cheryl. S Louisem se na sebe kouknem a potom na ně. "Fajn, tak si to užijte mi a my jde." řekne Louis a začneme se zvedat. Na ty dva jenom mávnu a vydám se za Louim. 

"Tak co budem dělat?" zeptá se Loui když oba sedíme v obýváku a koukáme na televizi, kde se nezapomenou zmínit o mě, klucích, holkách, Demi, Seleně a dalších. Je divný jak mě řešej a přitom vůbec netuší kdo jsem. "Co takhle pizza a videohry?" navrhnu. Jemu se rozzáří oči. "Čteš mi myšlenky jdu jí objednat a ty něco najdi." řekne a vezme mobil. 

Vrhnu se k televizi a hned na poprvé vytáhnu Fast & Furious. Něco na způsob rychle a zběsile. 

"Tentokrát tě porazím." rozčiluje se Louis. Vyhrála jsem třikrát a on jenom jednou. "Tak se ukaž." zasměju se. "Taky sis toho všimla?" zeptá se najednou. "Jako čeho?" nechápu a pořád se soustředím na hru. "No Liama a Cheryl..tak divně na sebe koukali a tak." zadrhne se. 

"Toho by si nevšiml jedině slepej." zasměju se. "Dobře..dobře. Ale vždyť ona je o několik let starší. Ne, že bych mu to nepřál ale chápeš..." řekne a odhodí ovladač protože zas prohrál. "Lou věk je jenom číslo a jestli se mají rádi proč ne?" pokrčím rameny. "Asi máš pravdu jen se bojím aby se něco nepokazilo..minule ho to se Sofií dost vzalo.." povzdechne. "Život není jednoduchý a nikdy nebude." usměji se. "To je fakt a teď mi pojď radši něco zazpívat." zasměje se. Přikývnu a vyběhnu nahoru pro texty co jsem dostala. 

"Tak kterou sis vybrala?" zeptá se s pivem v ruce. Kde to vzal? "Baby please come home a all i want for christmas is you " zasměju se. "Tak začni." 

  They're singin' deck the halls
It's not Christmas at all
I remember when you were here
And everything we had last year

All the church bells in town
They're ringing a song
What a happy sound
Baby please come home

******

Now the snow's comin' down
And I'm watching it fall
Watching the people around
Baby, please come home

Pretty lights on the tree
I've been watching them shine
You should be here with me
Baby, please come home


All the church bells in town
They're ringing a song
And it's a happier song
Please, please come home

If there was a way
I could hold back these tears
But it's Christmas day
Please come home

Home,
Come home,
Come home,
Come home
Oh, Yeah Yeah Yeah Yeah

Now the snow's comin' down
And I'm watching it fall
Watching the people around
Baby, please come home

Pretty lights on a tree
I've been watching them shine
You should be here with me
Baby, come home  

"A od teď máš první singl." zasměje se Erik. Další člen který mě má pomoci s hudbou. Od rána už nahrávám a teď ve dvě hodiny odpoledne mám svou první písničku kterou za nedlouho uslyší svět. "To snad není ani možný!" zasměju se a vylezu z kukaně nebo co to je.

"Ale je. Tak zejtra a pozítří nahraješ další." zasměje se Liam. "Jo a potom směr domov." povzdychnu. "Pořád tu můžeš zůstat." ozve se Perrie. Jsou tu všichni. "Pořád platí že poletím. Zaprvé tam mám rodinu a kamarády a zadruhé nechci vás otravovat." usměju se. "Ale ty nás neotravuješ." povzdychne Jade.  

***

Tak jsem tu s novým dílem!! :))) Omlouvám se že díly nevycházejí už tolik ale škola, kamarádi a konečně hezký počasí mě zabírá víc času než jsem si myslela :( Budu se snažit přidávat co nejvíc <3

To co se událo s Louisem mě dost zaskočilo a vůbec nevím co k tomu říct. Lidi by se měli nad sebou zamyslet než začnou něco dělat. Doufám, že to dobře dopadne <3 

• Co jste na to říkali vy?

• Ptejte se na co chcete :D Odpovím na všechno :D 

• Děkuju moc za vaši aktivitu <3 Love <3 

My dream is reality... |1D|LM|Kde žijí příběhy. Začni objevovat