48. - Poslední dny svobody..

520 18 4
                                    




Posledních pár dní jsem zavřená jen v sále s kluky a ostatními tanečníky. Dokonce tu i přespávám. Únava je na každém z nás vidět. Dnes je poslední den co jsme Jako únava i nervozita je na nás vidět a některé i poznamenává.

"Ale no tak!" vypne hudbu Dani. "Promiň." povzdychnu a sednu na zem. "Fajn....Končíme! Zítra si odpočiňte a v sobotu na zkoušce."  mávne a po klucích se slehne zem. Ani se jim nedivím po pěti dnech tady... "To byla rychlost." zasměje se Dan. "Jo." přikývnu. "Tak pojď hodím tě k holkám." popožene mě. "Mám jet ale ke klukům." kouknu na ní. "Změna." zašklebí se. Jen pokrčím rameny a začnu se zvedat.

"Ahooj." zakřičím a uslyším dupot ze všech stran. Z kuchyně vylítne Jade, Perrie z obýváku, Lee s Jesy se objeví na schodech. Všechny jsou nalíčené a mají na sobě šaty až na Lee která má jen spodní prádlo. "Co se děje?" nechápu. "Jdeme do klubu!" vykřikne Pezz a Jade s úsměvem přikývne. "Ou.."
vyjde ze mě. "Tak šup oblíkat!" popožene nás Jesy. "Daniell pojď ke mě a ty běž k sobě." rozkáže Jade. Zas jen přikývnu a poslušně vyšlapu schody.

Jdu do koupelny kde ze sebe shodím oblečení a vlezu do sprchy. Po sprše jen v ručníku jdu do šatny, kde se začnu prohrabávat věcmi. I po takové době si pořád nemůžu vzniknout na takový luxus a tolik oblečení. Vždy jsem si vystačila s pár věcmi. Nakonec si vytáhnu světlounce růžovou sukni a černé tílko s výstřihem.

Než se oblíknu vysuším si vlasy a nechám je jen tak

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Než se oblíknu vysuším si vlasy a nechám je jen tak. Nemám sílu s nimi nic dělat. Po oblečení si na nohy nazuji černé páskové boty na podpatku. Vyjdu z šatny a v pokoji čeká Jesy. "Wow. Sluší ti to." usměje se. "Tobě taky." úsměv ji opětuju. "Dovol mi tě
namalovat." zašklebí se. "Mám se bát?" zasměju se. "Ale notak." uchechtne se.

***

"Hele volný box!" zakřičí Lee, když s drinky v ruce procházíme barem. Holky kvůli mě zajistili vstup zadním vchodem. Za pár dní to nebude potřeba. Sedneme si a začneme si povídat.

"Jdem tancovat!" tleskne si Perrie. Zaksichtím se. Tanec není zrovna aktivita kterou chci dělat. "Nedělej ksichty a pojď. Ta tvoje nervozita z tebe vyzařuje, že i radiace postupovala pomaleji." protočí očima Jade. "Fájn." zvednu ruce do vzduchu a vysoukám se z boxu. 

Začneme se kroutit do rytmu hudby. S holkama se smějeme. Každá z nás přidá vtipný taneček, kterému se zasměje i pár jedinců kolem nás.  Ani si nevšimnu že se k nám připojili tanečníci od holek. Jak koukám oni s pitím nejsou pozadu.

"Holky!" uslyšíme Jade. "No?" zasměju se. "Potřebuju čůrat." zapiští a zaksichtí se. Což vyvolá záchvat smíchu u všech přítomných. Po pár minutách co jsme se smáli a Jade si stěžovala jsme se vydali s holkama na záchodky, které byli na druhé straně klubu.

"Záchod!" vykřikla Jade, prorvala se mezi davem v chodbě a vletěla na záchodky. Se smíchem jsme ji následovali. "Když jsem tu, tak jdu taky." pokrčí Perrie rameny a ztratí se za dveřmi. Něco na tom budem. Aniž bych nad tím nějak přemýšlela vydám se do jedné z prázdných kabinek.

Když vylezu nevidím tu ani jednu, tak si umyju ruce, trochu se upravím a vylezu na chodbu. Nejde si nevšimnout bruneta, který stojí přímo přede mnou. Jeho modré pronikavé oči se přemístí do mích. Úsměv, který by do kolen dostal každou. Na sobě má černé jeansy a bílé triko. Přes bílou látku jsou vidět svaly.

"Ahoj, krásko." promluví a tím upoutá moji pozornost. Nevím, jak dlouho jsem na něj koukala ale věděla jsem že dost dlouho. Udělám pár kroků zpátky a objevím se znovu na záchodkách. V tranzu otočím hlavu k umyvadlům, kde uvidím holky, jak se upravují.

"Kde jsi byla?" všimne si mě Jade. "Když jsem tu nikoho nenašla tak jsem chtěla jít na parket." usměju se. "A proč si nešla?" zamračí se Jesy. "Vyšla jsme ze dveří a tam stál kluk..." nestihnu to doříct a holky se ženou ke dveřím. Postupně všechny vystrčí hlavu ze dveří a já mám výhled na jejich zadky. "Holky!" vykřiknu. "Tady nikdo není!" otočí se na mě všechny.

"Vás slyšel a utelk." pokrčím rameny a usměju se. "No to určitě." uchcetne se Lee. Potom co se všechny doupravíme se vydáme znova k boxu. Kluci na nás už z dálky mávají. Takže se k boxu skoro ani nedostaneme.

"Perrie, tam." kývnu hlavou k místu, kde stojí brunet. "Holka to je kus." odstrčí mě a začne si ho prohlížet. Holky nejsou pozadu a svůj pohled přesunují směrem kam kouká Perrie. "To je on?" objeví se u mě Jesy. Přikývnu.

"Holky taky začínáte mít žízeň?" uslyším Jade. "Ani ne." odpovím. Vím o co jí jde a ne nejdu tam. "Ale máš." řeknu Jesy a už mě drží za jednu ruku, Lee chytla druhou, Jade mě tlačila do zad a Perrie prorážela cestu. Museli jsme vypadat opravdu inteligentně.

Pezz s Jade jdou z jeho pravé strany a já, Jesy a Lee z levé. Jesy mě nezapomene pošoupnout blíž k němu. Za to ode mě vražedný pohled. Jen s úsměvem pokrčila rameny. "Dej na ni pozor." řekne Perrie a kývne na holky a ty hned zmizí. "Teď už necouvneš?" otočí se na mě. "Nemám kam." pokrčím rameny. "Já tě teď jen tak nepustím." mrkne na mě. "Tím bych si nebyla tak jistá." usměju se.   "Konečně ses usmála už jsem myslel že to neumíš." zasměje se. "Můj úsměv je vyjímečný. Nemůže ho vidět jen tak někdo." zaculím se. "A já jsem vyjímečný?" zeptá se. "Něčím asi jo." pokrčím rameny. "Dobře, takže na co můžu slečnu pozvat?" usměje se a ukáže mi své perfektní zuby. "Překvap mě." usměju se. Záhadně se usměje. Sedne na bar a začne tam něco míchat. Vykuleně na něj koukám ale on si mě nějak nevšímá, tak se otočím a uvidím holky, jak tancují.

"Prosím, slečno

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

"Prosím, slečno." uslyším za sebou a tak se otočím. Na baru stojí sklenka s černo černou náplní a červeným brčkem.  "Můj vlastní výtvor." uchechtne se a znovu přeskočí bar. Přikývnu a napiju se. Překvapivě je to opravdu skvělý! "Je to vynikající." usměju se. "Díky." zaculí se. "A to normálně v baru si mícháš svoje pití?" zeptám se. "Když ho vlastním, tak jo." pokrčí rameny. Vykulím oči až mám pocit, že mi vypadnou. "Jako opravdu?" vyhrknu. "Jo." zasměje se. "Kolik že ti je?" zamumlu. "Neznáš ani moje jméno a chceš rovnou věk? Ty se s tím nesereš holka.." pokroutí hlavou, "Jinak je mi 21." dodá.

"Aha.." vypadne ze mě. "Překvapená?" zeptá se. "Trochu." uchechtnu se. "V Londýně mám jeden a LA dokonce dva." zasměje se. "Čím dál víc zajímavější." uchechtnu se. "Takže se s holkama znáš?" otočím se na ně. Zrovna jsou všechny otočeny naším směrem.  "Tak trochu." přikývne. "A prozradíš mi tvoje jméno?" usměje se. "Možná." uchechtnu se. "Já jsem Charlie a ty?" natáhne ke mě ruku a já ji přijmu. "Krásné jméno ale moje nezjistíš." vypláznu na něj jazyk. "To se ještě uvidí." zasměje se.  

*****

Ahooj :D tak tu máme nový díl :3  Jak jste užívali prázdniny ? :O

• Tak co na to říkáte? :D

• Doufám, že se vám díl líbil :)) <3 


My dream is reality... |1D|LM|Kde žijí příběhy. Začni objevovat