Глава 54 "Не можеш да промениш съдбата." (2465 думи)

1.7K 84 3
                                    

Гледна точка на Келси:

Едва  не се задавих с парчето хляб, което тъкмо бях започнала да дъвча в  момента, в който Джъстин си отвори устата и каза това, което каза на  Джаксън.

Джеръми и  Пати моментално спряха да се хранят, очите им бяха разширени от шок, и  двамата бяха изненадани от внезапната дързост на Джъстин.

"З-За какво говориш?" Заекна Джаксън, прочиствайки гърлото си скоро след това, за да скрие факта, че беше нервен.

Самодоволната усмивка на Джъстин нарасна. "О, знаеш точно за какво говоря." Подчерта той саркастично, карайки въздуха около нас да се сгъсти.

Джаксън  се изсмя хумористично, опитвайки се да се отърве, като се прави, че не  беше засегнат по никакъв начин от всичко това, но ние всички знаехме, че  беше.

"Развеждах  Келси из къщата и минахме покрай стаята. Помислих, че мога да й я  покажа, нали знаеш, за да бъда учтив." Джъстин се ухили. "И се  натъкнахме на едно много... интересно  списание. Първоначално си помислих, че е някакъв комикс или нещо  такова, докато не видях една доста разкриваща снимка на едно момиче,  позиращо с много неподходящо облекло на корицата." Той се постара да изтъкне всяка ключова дума, искайки да засрами Джаксън.

"Млъкни." Изсъска Джаксън, като бузите му станаха огнено червени. "Не знаеш за какво говориш."

"Джъстин..."  Измърморих, съчувствайки на Джаксън. Въпреки че ни дразнеше, не беше  нужно хлапето да бъде засрамено така пред семейството си.

Джъстин,  разбира се, предпочете да ме игнорира, а очите му потъмняваха дяволито.  "Но аз знам и сигурно е гадно за теб, но, хей, това е карма." Той се  усмихна самодоволно, премествайки погледа си от Джаксън към мен. "Дори и  Келси го видя. Нали, скъпа?" Той повдигна вежда.

Намръщих се, присвивайки очи към него. Повдигайки крак напред, го ритнах по крака, карайки го да потрепери и изсъска от болка.

"Мамка му, Келси!" Изпъшка той. "За какво беше това?"

"За това, че си задник!" Прошепнах остро.

"Защо не го удряш, когато каже нещо лошо?" Джаксън изплака невярващо към Пати, споменавайки псувнята на Джъстин.

"Защото  за разлика от теб, брат ти не ходи наоколо, четейки неподходящи и много  гнусни списания!" Отвърна Пати остро, все още изненадана от новата  информация, която току-що бе научила.

DangerWhere stories live. Discover now