Глава 19 "Какво, по дяволите, Джъстин?" (1445 думи)

4K 205 29
                                    

"Ставай, Бийбър!" Чух някой да вика, но бях прекалено сгушен в чаршафите на леглото и калъфката, за да чуя кой, по дяволите, беше. Само знаех, че който и да беше, щеше да бъде пребит, защото съм адски уморен.

"Разкарай се, човече." Промърморих, очевидно не в настроение.

Но който и да беше, не схвана.

"Добре, ти ме принуди да го направя." Каза и скоро гласа му изчезна, оставяйки ме на спокойствие.

Както и да е, този мир отмина, когато пронизващо студена вода се изля върху мен. "По дяволите!" Скочих, изтривайки лицето си от водата. Погледнах нагоре, виждайки Брус. "Какво, по дяволите, брато?" Казах рязко.

"О, Боже мой!" Кайла изпищя, като се изправи, чаршафите се вдигнаха с нея, за да покрият гърдите й. "Какво, по дяволите, Брус?" Изрева с писклив глас.

Заклевам се в Господ, че ако не бях толкова изморен и раздразнен, щях да го ударя право в лицето. Никаквецът е късметлия, че съм гол под тези чаршафи и не съм в настроение да се бия.

"Казах ти да ставаш, Бийбър. Ти не послуша." Той сви рамене, държейки сега празната ваза в ръка.

"Господи, човече. Адски съм изморен." Бясно прокарвах пръсти през косата ми, търкайки лицето си след това. "Снощи въобще не съм спал."

"И чия е вината?" Той попита, но дори не ми даде време да отговоря, преди да започне да говори отново. "Твоя." Той ме посочи. "Не съм аз виновен, че реши да прекараш целия ден на практика подскачайки с това момиче, както й беше името, и след това да се върнеш тук, за да чукаш нея." Той посочи напред към Кайла.

"Зсе още ли мислиш за тази глупост?" Изпъшках, търкайки слепоочията си. "Сериозно, пич, не е кой знае какво. Преживей го." Казах рязко.

"Какво момиче?" Кайла ме погледна, после Брус, преди да погледне отново към мен.

Завъртях очи, проклинайки Брус, всякаш няма да има утре. Изстрелях му поглед, който казваше ще-те-убия-заради-това.

Той сви рамене. "Сериозно, обличай се и тръгвай.Не искам задникът ти да си изпроси задържане. Имаме работа за вършене днес." Погледна ме, сочейки към мен, преди да излезе от стаята.

"За какво говореше?" Кайла попита на секундата, в коята Брус излезе.

Аз се изправих, обувайки боксерките си. "Нищо." Взех дрехите си, готов да изляза от стаята.

DangerWhere stories live. Discover now