Глава 63 "Време е за шоу, момчета." (9600 думи)

2.9K 106 22
                                    


Глава 63

Гледна точка на Джъстин:


"Добре." Брус плесна с ръце, отдъхвайки си дълбоко и изтри потта от лицето си.


Всички работехме върху плана за последния сблъсък между мен и Люк през последните пет часа без никакви почивки и ако кажем, че се изморени, би било напълно разбираемо. Направо сме изтощени.


"Всичко е готово, сега остава само да го направим и да се уверим, че е съвършено. Не може да позволим да се провалим." Брус ни погледна и тримата, очите му останаха върху мен за малко, преди отново да проговори. "Люк избра времето и мястото, знае какво прави. Само трябва да се уверим, че сме една крачка пред него."


"Как може да знаем това, като дори не знаем какво е планирал?" Попита Маркъс с очевидна сънливост, миксирана с решителност в гласа му. "Искам да кажа, щом той избра мястото, от къде да знаем, че няма просто да излезе и да ни обстреля?"


Присмях се, поклащайки глава. "Не е толкова глупав, за колкото го имаме. Знае какво върши, затова не е чак такъв идиот, за да го направи."


"Слушай, не знаем на какво е способен. Доколкото сме запознати, това всичко може да е нагласено. Трябва да внимаваме нищо да не се обърка..." Възкликна Марко, изразявайки нежеланото си мнение, като изказа на глас мислите си.


Преди да съм имал шанса да кажа нещо, Брус ме изпревари. "--ето затова се установяваме сега. Огледахме този план милиони пъти, съвсем прост е. Само трябва да сме уверени, че ще протече по план."


Кимнах, сключвайки пръсти в едно и се наведох напред, лактите ми се отпуснаха върху коленете. "Той е прав."


"Разбира се, че съм." Брус се усмихна самодоволно, като избърса раменете си игриво, карайки ме да завъртя очи.


"Хайде сега, да не се перчим." Засмях се, облизвайки устни и се фокусирах обратно към поставената задача. "Сега, нека преговорим отново." Кимнах към Брус, който с чест започна да говори.


"Добре, щом пристигнем, заставаме един до друг. Предполагам, че вече ще ни чака, затова ще го изчакаме да се покаже. Щом това е готово, говорим, позволяваме му да си каже каквото поиска, защото щом започнем, той ще ни моли на колене да спрем."

DangerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum