Глава 12 "Ти си луда, нали знаеш това?" (2022 думи)

4.4K 191 5
                                    

Бях в леглото си, мислейки за неща--за живота и това не е нещо хубаво. Нали виждате, имам склонност да мисля прекалено много за нещо. Ето за това мразя да стоя будна, когато се опитвам да заспя. Предпочитам да си удрям главата в тухлена стена. Наречете ме луда, но е ужасно да мислиш за всичко.

Въздъхвайки, седнах на леглото ми, бясно търкайки слепоочията ми, опитвайки да се оспокоя преди да полудея.

Почти два следобяд е и съм изтощена, но все още сънят няма да ме обхване и си нямам и на идея защо.

Родителите ми са на работа и няма да се приберат скоро. Аз съм заседнала тук, плуваща в мислите си. Това не е добра комбинация.

Само ако не бях наказана. Щях да изляза и да отида у Карли или нещо такова.

Дърпайки одеялото от около тялото ми, се размърдах наоколо, така че краката ми се показаха от едната страна на леглото. Оглеждайки наоколо, се опитах да намеря нещо, което да ме разсее от нещата. Но нямах такъв късмет.

Нашите ми взеха всичко. Телевизора ми, компютъра, iPod-а, лаптопа, mp3 плейъра (не питайте защо още имам такъв, защото си нямам и на идея) и телефона ми.

Да, взеха ми телефона само час, след като се промъкнах обратно вкъщи. Което, между другото, направих безопастно. Този път не бях спипана. Само да имах този късмет и миналия път.

Та, сега съм заседнала тук, вкъщи, отегчена до полуда, правейки абсолютно нищо и мислейки за всичко.

Ставайки бавно от леглото ми, се отправих към банята, където си съблякох дрехите, хвърляйки ги в коша за пране, преди да стъпя под душа, където завъртях кранчетата и оставих горещата вода да пръска по мен.

Това беше като секс--извинете за думата.

Изливайки шампоана в дланта на ръката ми, започнах да масажирам скалпа ми. Затворих си очите, усещайки се превъзбудена. Най-хубавият момент от деня е, когато си взимам душ, защото съм сама без прекъсвания и мога да седя колкото си искам--е, докато водата е гореща и не е станала студена.

Търкайки сапуна по ръцете и краката ми, аз си тананиках в собствен ритъм, поклащайки главата си безсмислено на песента, която бях измислила. Затваряйки очите си още веднъж, се поместих под водата, оставяйки съпунът да падне от тялото и косата ми.

DangerWhere stories live. Discover now