~32~

2.8K 292 22
                                    

Chodbou se ozývaly hlasité kroky, když brunet běžel rychle ke kabinetu svého učitele, aby mu vše mohl vysvětlit. Vážně se bál, že mu Harry nebude věřit a jejich vztah se tím rozpadne. Doběhl ke kabinetu a okamžitě zaklepal na dveře. Čekal na vyzvání od svého učitele, ale to se nestalo. Tiše zavrčel a dál vyčkával. Nic se nedělo. Otočil se, že půjde Stylese hledat jinde- Uslyšel zavrzání dveří, což značilo otevření dveří.

"Harr-" začal, ale byl přerušen chraplavým hlasem.

"Učitel Styles," řekl úplně klidně a nevypadalo to, že by ho rozhodilo to, co se stalo před chvílí. Jen působil odtažitě. "Co chcete, Tomlinsone? My dva už si nemáme, co říct." Styles se opřel o futra dveří a čekal. Navenek sice vypadal klidně, jenže uvnitř přímo zuřil. Čeho všeho se kvůli modroočkovi vzdal. Mohl přijít i o práci a kariéru a on se mezitím potají slézal s někým jiným.

"Můžu prosím dovnitř? Chtěl bych to probrat, ale ne tady venku." Požádal Louis zoufale a rozhlédl se kolem. Měl pocit, že se každou chvílí rozbrečí. Nemohlo o Harryho přijít. Teď už ne.

"Fajn. Máš pět minut a potom musím jít učit," ustoupil učitel ode dveří, aby mohl jeho student proklouznout dovnitř. Louis se ihned rozhlédl po kabinetu a jeho srdce zapleskalo trochou radosti, když uviděl díru ve zdi a roztrhnuté papíry na stole. Dávalo mu to naději, že ani Harryho tahle situace nenechává chladným, jak se na první pohled zdálo. "Mluv," zavrčel Styles a přešel ke svému stolu, aby si mohl začít připravovat všechny potřebné věci na další hodinu. Snažil se být v klidu a na Louise nekřičet, jelikož věděl, že to nemá cenu a navíc nechtěl být na svého chlapce zlý.

"Omlouvám se. Troye mě zatáhl na záchod a já si myslel, že chce mluvit o Theovi, protože se pohádali, ale on mi místo toho vyznal lásku. Myslel si, že bych i já k němu mohl něco cítit, takže mě políbil a pak ses objevil ty. Vysvětlil jsem mu, že on je můj kamarád a nikdy nebude nic víc. Řekl jsem mu, že chodím s tebou a mám tě moc rád." Nastínil brunet pravdivou skutečnosti. Hrozně moc chtěl Harrymu říct, že ho miluje, ale přišlo mu, že je na to moc brzo a učitel by mu ti slova nejspíš neoplatil. To by pak nedopadlo zrovna dobře.

"Můžu ti věřit?" Zeptal se s povzdechem Styles a došel k menšímu chlapci blíž. 

"Ano, Harry. Nikdy bych ti tohle neudělal," zašeptal Louis tichou odpověď a ještě tišeji vydechl všechen vzduch ze svých plic, jakmile se velké ruce ocitly na jeho bocích. 

"A proč si ho neodstrčil?" Ptal se kudrnatý dál, ale už se uklidnil. Věděl, že mu chlapec říká pravdu, jelikož byl moc nevinný, aby mohl lhát a podvádět. To nebyla Louisova parketa a učitel to moc dobře věděl.

"Políbil mě, když jsi vešel. Nestihl jsem to," pokrčil Louis rameny a sladce se usmál, když mu Styles věnoval jemný polibek na rty.

"Dobře," zamumlal Harry a dal mu další polibek na čelo. "Teď jdu učit, takže si promluvíme později," dodal ještě šeptem, a vyvedl bruneta ven z kabinetu, Tam se slušně rozloučili; jako učitel a žák. Harry se rozešel na svojí další hodinu a Louis zamířil ke skřínkám, aby si vyzvedl věci, které potřeboval domů. Už mu skončily hodiny.

Potom vyrazil domů. Jakmile se přibližoval a byl blíž a blíž, tak cítil divný a tíživý pocit na hrudi, ale nevěděl proč. Došlo mu to, až když bylo příliš pozdě. Vešel do domu a chtěl běžet do svého pokoje, aby se vyhnul rodičům a jejich připomínkám, nebo provokování. To mu nevyšlo. Přede dveřmi totiž stál jeho otec, který na něj patrně čekal.

Byl celý rudý a Louise vyděsil k smrti. Nikdy dřív nevypadal takhle děsivě a nebezpečně. Muž nic neřekl, jen popadl svého syna za vlasy a táhl ho do kuchyně, kde seděl Steven a Louisova matka se zklamaným výrazem ve tváři. Něco se dělo a bylo jasné, že pro mladého chlapce to nedopadne moc dobře. Pak teprve si všiml, že před nimi ležel jeho skicák a bylo to jasné.

Konec je velice blízko😀 jenom pár kapitol a Epilog, tak snad se těšíte stejně jako 😀😀
_LarryLS1_

Hard case || Larry ✔Where stories live. Discover now