~4~

4.2K 344 14
                                    


Dlouho bylo ticho, když Louis zíral na svojí školní složku, kterou držel Styles v ruce. Byl zmatený, protože tuhle složku má mít správně jen ředitel, nebo učitel, který má za úkol zapsat jeho nový prohřešek. Tenhle nový učitel, ale neměl jediný důvod k tomu, aby měl u sebe jeho složku.

"Pr-proč... K-kde...?" zakoktal se tiše, protože nechtěl, aby si tenhle sexy učitel četl, co provedl. Styděl se za to a nejradši by vrátil čas, ale to nešlo. Jednu dobu byl opravdu problémový a nedokázali mu pomoct, ani jeho dva nejlepší kamarádi.

"Proč to mám a kde jsem to vzal?" dokončil za něj učitel a Louis tiše přikývl. Na učitelově tváři se objevil úsměv, když desky položil na stůl a otevřel je na první stránce. Brunet se zakousl do rtu a sklopil pohled. "Mám to, protože tam musím zapsat ten včerejší incident, pokud mi samozřejmě neřekneš, co přesně se stalo. Jinak bych tam byl nucen napsat to, co jsem viděl a podle toho, co všechno za prohřešky už máš, tak myslím, že další ti určitě vadit nebude."

"Ne!" vypískl Louis a zaměřil svoje vyděšené modré oči na učitele, který se na něj díval s pozvednutým obočím. "Ne-nemůžu mít další prohřešek." řekl už potichu a znovu sklopil pohled. Stylesův pohled byl příliš intenzivní a provokativní.

"Proč?" zasmál se učitel a opřel se více do své židle. Zvědavě zkoumal reakci mladšího, ale ten stejně pořád zíral do země. 

"Uhm, no... já..." Louis nevěděl, co odpovědět a proto si začal hrát s prsty na rukou, aby učitel pochopil, že o tom nerad mluví. Problém byl v tom, že to Styles chtěl slyšet, takže to musel říct. Vyděšeně sebou škubl, když se z chodby začaly ozývat hlasité zvuky. Zmateně se podíval na Stylese, který okamžitě zamířil ven, aby zjistil, co se děje.

"Přestaňte!" chraplavý hlas se roznesl celou chodbou a všechny zvuky hned přestaly. Louis byl zvědavý a proto vykoukl z kabinetu. "Co se to tu děje?" Styles stál mezi dvěma studenty, kteří se nejspíš prali. Jeden byl překvapivě Samuel, který vykukujícího Louise obdařil nic neříkajícím výrazem tváře.

"Ten debil se na mě najednou vrhl!" vykřikl ten druhý kluk. Pokud si Louis dobře pamatoval, tak se jmenoval Ben.

"Co to plácáš?" zavrčel Samuel a pokusil se na Bena znovu vrhnout, ale Styles ho držel. Všichni okolo zvědavě postávali a čekali, co se bude dít. Mezi nimi byl i Troye, ke kterému se Louis okamžitě vydal, aby zjistil, co se stalo, ale jeho kamarád jen pokrčil rameny. "Normálně jsem tu stál, když za mnou přišel a začal urážet mojí rodinu." obhajoval se Samuel.

"To bych nikdy nedělal, magore." odfrkl si Ben. Bylo jasné, že kdyby tu byl nějaký jiný učitel, tak by okamžitě vzal Samuela k řediteli a pak by ho donutil, aby se ještě Benovi omluvil.

"Oba dva okamžitě do mého kabinetu." řekl Styles pevně a všichni se na něj překvapeně podívali. Nečekali, že to bude chtít řešit i s Benem. Vždycky za všechno totiž mohl Samuel a všichni ostatní z toho vyšli nevinně. "Ostatní se okamžitě rozejděte do svých tříd." učitel nechal dva studenty, aby odešli do jeho kabinetu a rozhlédl se po rozpouštějícím se davu. Zastavil se na drobném brunetovi, který se na něj usmíval.  "Vyřešíme to později." kývl na něj a odešel za těma dvěma.

"Mám pocit, že tu ten nový učitel nebude zrovna oblíbený." řekl tiše Troye, když se rozhlížel po chodbě a poslouchal, jak na učitele všichni nadávají. Teď bylo jasné, že když někdo udělá nějaký průser, tak za něj bude stoprocentně potrestán a to tady nebylo zvykem.

"Hmmm." Louis dělal, že je mu to jedno, i když ho to vnitřně žralo. Nechtěl, aby byl jeho sexy učitel hned ze začátku nenáviděn. Bylo mu ho líto, protože byl férový a milý.

"Co se tam vůbec stalo?" zajímal se kudrnatý, když bylo mezi nimi dlouhou dobu ticho.

"Jen chtěl vědět, co se stalo včera. Chtěl mi to napsat do složky." zašeptal Louis a sklopil hlavu k zemi, znovu.

"Ne-nenapsal ti to tam, že ne?" vyhrkl Troye a oddechl si, když Louis zakroutil hlavou. "Nemůže ti to tam napsat, vždyť jsi nic neudělal. Kvůli nedorozumění by-"

"Já vím, Troye." povzdechl si Louis a smutně se usmál. "Jenže on to neví a pochybuji, že by ho to zajímalo. Takže není jediný důvod, proč bych mu to chtěl říkat. Pokud mi to bude do té podělané složky chtít napsat, tak s tím nic neudělám."

"Zničil by tě tím." špitl Troye.

"Ano, to by mě zničil. Právě teď má v ruce trumf proti mě a já doufám, že ho nepoužije."


O tomhle příběhu sama nevím, co si myslet :D řeknete mi to vy? :D

Nějaký komentář? :)

_LarryLS1_

Hard case || Larry ✔Où les histoires vivent. Découvrez maintenant