~27~

3.1K 286 9
                                    


Dopadlo to tak, že se spolu hodně dlouho líbali a nakonec skončili u Harryho v posteli, kde to Louis musel ukončit, protože se bál, že by zašli až moc daleko a on už by se nedokázal kontrolovat. Takhle dokázal kudrnatého zastavit a mohli se dál nevinně mazlit. Tiché mazlení proběhlo ještě na pár hodin, až nakonec první usnul brunet a hned po něm jeho učitel. Oba spokojeně, i když Louis s malým strachem ze svých rodičů.

Druhý den ráno zjistili, že zaspali a museli se rychle dostat do školy. Učitel si musel připravit nějaké pomůcky do vyučování, takže si Louis rychle skočil do sprchy, aby ze sebe smyl pot a potom vyjeli do chřtánu lvové. Ani jeden se tam netěšil, protože věděli, že se k sobě budou muset chovat normálně. Dokonce brunet donutil Stylese, aby ho vyhodil blok od školy. Nechtěl riskovat, že by je spolu někdo viděl. Nejspíš by z toho měli velký problém.

Proto se taky dostal Louis pozdě na vyučování, ale vzhledem k tomu, že po škole už byl u Stylese, tak mu to pro tentokrát učitelka odpustila. Posadil se vedle Thea, který vypadal stále smutně. Troye nebyl ve škole, což bylo divné. 

Louis a Theo spolu skoro vůbec nemluvili. Jen vedle sebe chodili a snažili se přežít tenhle den ve škole. Nikdo se o ně nezajímal, nikdo jim nenadával, což bylo dobře. Pro brunetovo štěstí je neučil Harry a měli krátké vyučování, takže za pár hodin už seděl na lavičce poblíž učitelova kabinetu a čekal. Musel jít na další hodiny po škole, ale Harry ještě vyučoval, takže musel počkat.

Jakmile zazvonilo, tak se Louis zvědavě rozhlížel, čekaje na učitele, který se za moment objevil na chodbě a s unaveným výrazem zašel do svého kabinetu. Chlapec se usmál a rozešel se rychle za ním. Nikdo o něj nejevil nejmenší zájem, takže za chvíli klepal na kabinet a čekal, až mu Harry otevře, což se také stalo.

"Dobrý den, pane učiteli. Doufám, že už nevyučujete, protože já už skončil a jsem připraven na to, abych si odbil svoje další hodiny po škole." řekl brunet svojí připravenou větu a Styles bez jediného slova kývl a pustil ho dovnitř. Jakmile se za nimi zavřely dveře, tak si Harry povzdechl a podíval se na svého studenta. "Děje se něco?" zeptal se Louis a sledoval svého učitele, který k němu pomalu došel a položil mu ruce na boky. 

"Ano." zašeptal Harry a smutně se usmál. "Vím, že mi řekneš ne, ale já na tebe mám malou prosbu. Chápu, že na to nebudeš připravený a zkrátka se na to patrně ještě ani necítíš, ale já..." začal kudrnáč a pevně stiskl chlapcovi boky, aby mu neutekl. "Jsem děsně frustrovaný. Včerejšek byl ten nejhezčí večer, který jsem kdy zažil a zkrátka mám pocit, že už moc dlouho nevydržím. Potřebuju lidský kontakt. Myslím jako tělo na tělo." Harry frustrovaně vydechl a zoufalýma očima se díval do těch Louisových.

"Žádáš mě o to, abych se s tebou vyspal?" zeptal se trochu překvapeným hlasem Louis.

"Hrozně moc rád bych tě ošukal, ale vážně moc rád. Nejraději bych tě právě teď hodil na ten stůl, přehnul tě o něj a vymrdal z tebe duši, jak moc jsem frustrovaný a nadržený." přiznal učitel, ale následně raději od Louise odstoupil, opřel se o zeď a snažil se vzpamatovat. "Chci tě. Moc tě chci." dodal ještě a zhluboka dýchal. 

"Harry." povzdechl si Louis a přešel si rozklepanýma rukama přes vlasy. "Prosím přestaň takhle mluvit. Moc dobře víš, že se s tebou nevyspím dokud jsi stále zasnoubený." brunet přešel ke svému učiteli a položil mu ruku na hrudník, na místo, kde měl srdce. 

"Nemusíme spolu spát." Stylesův hlas byl velice tichý. Zvedl svůj zničený pohled ke stropu. "Jen potřebuju, abychom přešli o trochu dál. Nejspíš tě žádám o hodně. Chtěl bych jen dnešní noc, dnešní noc strávit s tebou v posteli, nahý." chvíli bylo ticho a nakonec se Harry odvážil podívat se do modrých, nevinných očí. "Slibuju, že pokud nebudeš chtít zajít moc daleko, tak nezajdeme. Nech mě jen, abych se tě mohl dotýkat, abych mohl prozkoumat a poznat tvoje tělo. Dovol mi to, Lou, prosím." zoufalost z Harryho přímo sršela.

"J-já nevím, Harry." zakoktal se Louis a jeho srdce tlouklo neskutečně rychle. 

Harry si sám pro sebe zavrčel, chytil bruneta za boky a přitiskl si ho k sobě na hruď, aby ho mohl tvrdě políbit a vybojovat si svoje místo v jeho rukou. Chytil Louise pod zadkem a vytáhl si ho nahoru, takže mu chlapec omotal nohy kolem pasu a ruce kolem krku. "Nech mě ti udělat dobře. Nech mě se zbavit té frustrace." zašeptal mu do rtů, když se od sebe odtáhli.

"Do-dobře." kývl student nakonec a v jeho očích byl vidět strach, strach z neznámého. "Ale až ve-večer." odstrčil se z Harryho náruče a zakousl se do rtu.

"Ano, večer." přikývl na jeho slova Harry a sklonil se pro jemnější polibek, který mu byl samozřejmě ihned oplacen. Učitel už se moc těšil na večer. Konečně jeho období sucha na chvíli pomine. Hrozně moc Louise chtěl, ale bude respektovat každou hranici, kterou si brunet určí.


Omlouvám se, že to tak trvalo, ale ke psaní jsem se opravdu musela dokopat. Vůbec se mi do toho nechtělo. dělala jsem všechno možný, abych nemusela nic napsat... moc mě to mrzí a chci vám jen říct, že nevím jestli bude další kapitola za týden, nebo až později. Poslední dobou mám s psaním velký problém :/

Vážně mě to mrzí, tak snad to bude zase časem lepší :)

_LarryLS1_

Hard case || Larry ✔Donde viven las historias. Descúbrelo ahora