~9~

4K 334 15
                                    


"Pro příště si máš dávat pozor." vrátil se Louis do třídy a podal Theovi telefon, který mu Harry zabavil, ale Louisovi ho dal, aby ho kamarádovi vrátil.

"Wow, díky." usmál se Theo nadšeně a vzal si do rukou svůj telefon, aby ho automaticky zkontroloval. "Jak se ti povedlo ho získat zpět?"

Vedle nich se zastavila Cassandra s typickou žvýkačkou v puse. "Nejspíš, protože se s ním vyspal." usmála se na ně. Barbie vedle ní se uchechtla.

"Co to plácáš?" zeptal se překvapeně Troye, který se podíval na Louise, aby se ujistil, že to není pravda, protože něco v něm nechtělo, aby jeho kamarád spal zrovna s tímhle člověkem.

"Je to pravda." přidala se Barbie, která si založila ruce na hrudi a tím vystrčila svoje prsa více na dohled, když se usmála na Thea.

"Ano, to je." uchechtla se Cassandra a Louis pokroutil se smíchem hlavou. "Tak co potom znamenalo to s Tobiasem?" zeptala se podrážděně.

"Ty si fakt myslíš, že jsem to myslel vážně? Dělali jste si ze mě srandu, tak jsem vám to jen chtěl oplatit a navíc jsem dostal kondom zadarmo. Nic víc, nic míň. Nevím, co se staráš, protože i kdybych se se Stylesem vyspal, tak to potom není tvoje věc a pochybuju, že by kdy byla." bránil se Louis, když odstrčil blonďatou dívku stranou, aby se mohl posadit vedle Troyeho.

"Vsadím se, že ten kondom už nemáš!" vykřikl Peter, který patřil mezi ty, kteří Louise chtěli na chodbě zesměšnit. 

"O kolik?" otočil se Theo na Petera s úšklebkem. Věřil, že Louis s tím učitelem nespal, takže ho chtěl bránit a možná mu z toho mohlo něco kápnout. Louisovo tiché uchechtnutí mu potvrdilo, že svého kamaráda zná.

"Pět babek." Peter byl úplně hloupý, když na sázku přistoupil a ještě z kapsy opravdu vytáhl zmiňované peníze.

"Fajn." přikývl Theo a podíval se na modrookého, který se dobře bavil. "Lou, prosím vyndej ten kondom, ať je tvůj kamarád o pět babek bohatší." Louis přikývl a z kapsy vytáhl kondom, který hodil na lavici. "Ha, val prachy, Clarku!" smál se Theo, který vstal z lavice a zamířil k lavici Petera.

"Ani nemysli, debile." Peter schoval peníze zpět a ignorantsky se podíval na černovlasého.

"Sázka je sázka." založil si Theo ruce na hrudi, protože tohle ho štvalo.

"Si jako myslí-"

"Petere." přerušila ho Barbie a on se na ní překvapeně podíval. "Nedělej ze sebe idiota. Doběhli tě, tak mu ty prachy dej. Stejně zítra dostaneš další. Nemusíš tady vyvolávat nějaký stupidní hádky. Opravdu chceš, aby ti Theo znovu zlomil nos?" Peter zavrtěl hlavou a Barbie k těm dvěma přistoupila. "Tak mu dej ty prachy ."

"Děkuji." zaculil se Theo, když peníze dostal. Vrátil se na své místo a jeho pohled spočinul na Louisovi, který zadržoval smích.

"Fajn, tak si s ním nespal." řekla Cassandra a opřela se jednou rukou o lavici. "Ale já vím dvě věci." zašeptala jeho směrem. "Vím, že bys ho nejraději ošukal a taky, že se to jednou stane." odfrkla si, chytila Barbie za paži a odvedla jí na chodbu.

"Nic nevíš!" vykřikl za ní ještě Louis než zmizela. "Já ho nechci ošukat, vzhledem k tomu, že nestojím o to být ten nahoře." zasmál se, když ho třída šokovaně pozorovala.

"Ty si idiot." pokroutil Theo hlavou nad slovy svého kamaráda a položil mu pět babek na lavici. "A myslím, že tohle je tvoje."

"Ty sis to poctivě vsadil, takže si to nech vzhledem k tomu, že jsi mi tak věřil." Louis podal svému kamarádovi peníze zpět, sebral kondom a schoval si ho zpátky do kapsy se slovy, že jednou se bude hodit.

"Dneska ses nějak rozjel." okomentoval jeho počínání Troye, kterému se to příliš nelíbilo. Nemohl za to, ale prostě neznal tak drzého Louise. Louis byl pokaždé klidný a snažil se všechno vyřešit v tichosti.

"A je to pěkný pocit." přiznal se Louis a vytáhl si svůj telefon, když se do hodiny dostavil učitel. Louis, ale chtěl jiného učitele. Právě teď a právě tady.


Někdy mám opravdu pocit, že si vaše komentáře, ani tu chválu nezasloužím... stejný pocit mám i u téhle části, takže pochopím, když tu nebude žádný komentář :)

_LarryLS1_

Hard case || Larry ✔Where stories live. Discover now