~14~

3.8K 343 65
                                    


První, co si Louis uvědomil, když se probudil bylo to, že není doma. Vyletěl do sedu, ale v té chvíli ucítil bolest hlavy, která ho nutila zavřít oči a zasténat bolestí. Promnul si temeno, které mu způsobovalo největší bolest a přemýšlel nad tím, co se stalo.

"Byla to pořádná rána." ozval se hlas vedle něj a on překvapeně otevřel oči a otočil se za hlasem. Styles se na něj usmíval ze sedačky vedle. "Peter tě sejmul opravdu tvrdě a ještě ses praštil do hlavy." pokroutil Harry nad tím vším hlavou a Louisovi tím připomněl, co se stalo. Fotbal a Peter, který ho vzal jak buldozerem.

"Oh." povzdechl si modrooký a rozhlédl se kolem sebe, aby zjistil, že je na školní ošetřovně, kterou nenáviděl. "Jak dlouho-" začal, ale jeho hlas byl chraplavý, takže si první musel odkašlat. "Jak dlouho jsem byl mimo?" zeptal se s pohledem zpět na učiteli.

Styles se ještě víc usmál, zvedl se ze židle a posadil se na kraj Louisova lůžka, kde brunet ležel. "Prospal jsi celý zbytek vyučování, ale nemusíš se bát jsi z něho omluvený." zasmál se učitel a zvedl ruku, kterou pomalu natáhl k Louisovi, ale během chvíle jí stáhl zpět k sobě jako kdyby mu došlo, že tohle nemůže.

"D-dobře." Louis se necítil dobře, když Harry Styles seděl takhle blízko k němu. Bylo to příliš blízko a Louis měl pocit, že vybuchne, protože si mohl dokonalého učitele prohlížet z blízka. "Já-uhm-a co tu děláte vy?" zeptal se, protože to ho opravdu zajímalo. Učitel měl být ve výuce, nebo někde jinde a ne u zraněného studenta.

"Musel jsem si tě ohlídat. Byla moje vinna, že se ti tohle stalo, tak jsem potřeboval mít jistotu, že budeš v pořádku." nasadil Styles úsměv s ďolíčky, který Louise nutil umírat zevnitř z té dokonalosti. Louis byl tak smutný, že se nemůže svého učitele dotknout a říct mu, že ho chce líbat.

"Aha." samozřejmě, že Louis doufal, že je tu učitel z jiného důvodu. Problém byl v tom, že Styles byl profesionál a jen chtěl vědět, že je jeho student v pořádku. "Děkuji." kývl hlavou a posadil se. Harry se ani nehnul, takže teď byli jejich obličeje opravdu malý kousek od sebe, až Louis cítil učitelův teplý dech na své tváři.

"Myslím-myslím, že-" Styles nedokázal ani vyslovit normální slovo. Zíral do modrých očí svého studenta, které byly moc blízko. "A-asi bych-uh-měl jít." odtáhl se učitel od Louise, ale brunet věděl o rozšířených zorničkách a zrychleném dechu. 

"Ne, prosím." zašeptal zklamaně Louis. Znovu mezi nimi nastalo ticho, které po pár minutách přerušil učitel.

"Seru na to." zavrčel hlasitě a vrátil se zpět k Louisovi, aby mohl spojit jejich rty k sobě. Louis byl v té chvíli mrtvý. Dokázal okrajově vnímat ty dokonalé, hebké, jemné rty na těch svých, protože tomu nedokázal uvěřit. Potřeboval mít jistotu, že ho jeho učitel líbá a proto si zapletl prsty do jeho delších vlasů a se slastným výdechem za ně zatahal.

Cítil se naprosto dokonale. Bylo to jako kdyby najednou byl úplný, když měl rty svého učitele jen pro sebe a užíval si to s plnými doušky. Styles ho povalil zpět na postel a nalehl si nad něj. Polibek byl prohlouben, když si Styles zažádal o vstup do Louisových úst a modrooký mu ho moc rád dal. Zavřel oči nad úžasným pocitem a nechal se unášet učitelovými rty.

Zasténal Harrymu do úst, když se učitel vykašlal na veškerou jemnost a začal ho líbat dravě. Opravdu dravě, až to Louis pomalu nezvládal z dechem. Styles svýma rukama chytil Louisovi drobné boky a vylezl k němu do postele, aby ho mohl přimáčknout na lůžko. Louis automaticky obtočil nohy kolem učitelova pasu a slastně zakňučel, když se otřel jeho rozkrok o část učitelova těla.

Po pár minutách byly jejich rty rozpojeny a oni na sebe jen zírali, když se snažili popadnout dech. Louis se šťastně usmál a byl rád, když mu Harry ten úsměv oplatil a jemně ho políbil na opuchlé rty.

"Jsem šťastný, že jste to udělal pane učiteli." zapředl Louis, když mu začal Styles okusovat krk. Znovu zakňučel, protože učitel přešel z jemného okusování na značkování svého studenta. "Js-jsem o-opravdu šť-šťastný." nedokázal ani pořádně dýchat. Konečně byl pod svým učitelem, který mu právě dělal znamení lásky na krku a bylo to prostě dokonalé. Pak Louisovi, ale došlo, že Harry má přítele. Má přítele! Přítele! Byla to jako velká červená žárovka v jeho hlavě, která blikala a křičela na Louise, že ten muž co ho právě líbá má přítele. "D-dost." byl to slabý hlas, který použil, ale Harry okamžitě přestal a podíval se mu do očí.

"Co se děje?" zeptal se učitel a zakousl se do rtu. Louis musel být hloupý, když to chtěl ukončit, ale on nemohl tohle nechat zajít dál pokud měl Harry přítele.

"Má-máte přítele." zašeptal Louis a nechal svojí modrou hypnotizovat Stylesovu zelenou.

"Kurva, já vím." zamumlal Harry a sklonil se blíž k brunetově tváři, aby opřel jejich čela o sebe. "Kurva. Do hajzlu." začal Styles nadávat, ale pak se na to znovu vykašlal a spojil jejich rty v jedno. Nejspíš proto, protože oba věděli, že tohle je ta správná cesta. A Louis musel zapomenout na to, že si o svém učiteli myslel, že je profesionál. Copak je profesionální líbat svého studenta na školní ošetřovně?



Oi oi oi! To se nám to hodně rychle převrátilo, že? :D z nudného děje na tohle... :D Tak co myslíte? Vyspí se spolu? Jak se vám zatím líbí průběh děje? Byli jste alespoň trochu šokováni, či šťastný, když jste četli tuhle kapitolu? :) Nemyslíte, že to je nějak unáhlený? :D

Vím moc otázek, ale potřebovala bych vaše odpovědi :3 děkuji mockrát za všechno!!! <3

_LarryLS1_

Hard case || Larry ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat