~25~

3.3K 315 13
                                    


Tělocvik proběhl vražedně. Harry dal všem neskutečně moc zabrat, že na konci dvou hodin, všichni leželi na zemi a snažili se lapit dech. Nikdo na tolik pohybu nebyl zvyklý a Harry se jim jenom smál, jak moc líní jsou. Louis málem odpadl už po první hodině, ale nakonec to zvládl a teď ležel na zemi a snažil se udržet plíce uvnitř své hrudi.

Nikdo si na nikoho nedovoloval, protože jim k tomu učitel ani nedal šanci. Málem se strhla bitka mezi dvěma studenty, jelikož se na něčem, co Louis nepostřehl, nedokázali domluvit. Jeden měl modřinu na čelisti a roztrhnutý ret a ten druhý měl monokl. Učitel je ale včas odtrhl od sebe, tudíž se nestalo nic vážného.

Měli ještě jednu vyučovací hodinu, kterou Louis celou prospal, jelikož byl vážně unavený a vyčerpaný. To měl jít ještě na hodinu ke Stylesovi. Nejspíš mu tam usne. Po konci hodiny se pomalu šoural do kabinetu. Dnešek pro něj byl naprosto na nic. Troye s ním nemluvil a Theo vypadl ze školy před tělocvikem. 

Zaklepal na kabinet a nezajímali ho pohledy všech kolem, kterým už muselo dojít, že Louis je u učitele nějak moc často, ale nikdo se mu za to neposmíval. To teprve mělo přijít, až to bude trvat nějakou dobu. "Ahoj, Louisi." otevřel Styles s velkým úsměvem na tváři a potom, co Louis také pozdravil mu pokýval, aby vešel dovnitř, zavíraje za nimi následně dveře.

"Unavený?" zeptal se Styles, došel ke krabicím, co měl na stole a začal je zavírat. Student přikývl a chtěl se posadit, ale učitel ho zastavil. "Dnes nebudeme tady. Potřebuju, abys mi pomohl s tímhle." poplácal poslední krabici, kterou zavřel. "Doneseme to do auta." usmál se, vzal do rukou jednu krabici a čekal až něco vezme i Louis.

Hned potom se společně pomalu rozešli k učitelově autu kam dávali všechny krabice, které nesli. Dohromady jich bylo asi patnáct a Louis z toho chtěl vypustit duši. Potřeboval si prostě lehnout a už nikdy nevstát. "Tohle byla poslední." pronesl Harry a s úsměvem zavřel kufr svého auta.

Louis se zívnutím kývl a promnul si namožený krk. "Mohu už jít, nebo budete ještě něco potřebovat?" zeptal se tichým hlasem a doufal, že mu to učitel dovolí, protože už neměl sílu na nic. 

"Ne." odpověděl jednoduše učitel, chytil chlapce za zápěstí, dovedl ho ke dveřím spolujezdce, které otevřel a pokynul mu dovnitř.

"Proč?" vylétlo z Louise a nevěřícně se díval dovnitř auta a potom na svého učitele, který ho stále držel za zápěstí.

"Prostě nastup." Zasmál se Styles a pustil jeho ruku. Chvíli mezi nimi bylo ticho a nakonec chlapec s povzdechem nastoupil, očekávaje co se bude dít dál. Třeba ho učitel odveze domů. To nemohl vědět, ale prostě teď potřeboval postel a klid ke spánku, což byla teď opravdu potřebná věc.

I učitel nastoupil a rozjel se k sobě domů. Bylo mu jedno jestli tam chlapec chce, nebo ne. Ještě potřeboval ty krabice dostat nahoru do svého bytu, což Louisovi po pár minutách jízdy řekl a ten se mu to snažil rozmluvit, jelikož nevěděl jestli na to má sílu, ale nakonec prohrál a musel Harrymu všechny ty krabice pomoct odnést do velice pěkného, čistého a příjemně vypadajícího bytečku.

"Máš to tu hezké a útulně zařízené." pochválil Louis a začal se procházet kolem. Bylo to do jednoduchých bílých, žlutých a hnědých barev a vypadalo to všechno dohromady moc hezky a to byl jen v místnosti, která měla být asi obývák.

"Děkuju." Styles seskládal krabice u dveří a následně zamířil do jiné místnosti, což byla kuchyň. Louis ho samozřejmě ihned následoval. "Dnes tu přespíš, pokud ti to nebude vadit. Můžeš rodičům napsat, že přespíš u nějakých kamarádů, ale dnes bych tě tu chtěl mít. Můj snoubenec je pryč a já tu nechci být sám. Můžeme si třeba povídat, trochu víc se poznávat. Mohu ti slíbit, že když ty sám nebudeš chtít, tak mezi námi k ničemu nedojde. Teda líbat se určitě budeme, něco z pettingu taky, ale mluvím o sexu." 

Louis jen stál a zíral. Myslel si, že jen pomůže učiteli s těmi krabicemi a potom odejde domů. Nemohl uvěřit, že si ho tu učitel chtěl nechat na noc. Odkašlal si a zavrtěl hlavou. "Nemohu tu zůstat. Musím domů." namítl s obtížemi. Nechtěl se vracet domů. Tady s Harrym mu mohlo být příjemně a nemusel by vidět Stevena, který nejspíš neměl v plánu odjet.

"Louisi." povzdechl si Harry, udělal několik dlouhých kroků k chlapci, chytil ho za boky a přitiskl si ho víc na sebe. "Vážně se chceš vrátit do toho domu? Nechtěl bys raději zůstat tady se mnou? Dali bychom si pizzu, pustili filmy, povídali si a mazlili se. Vážně o to chceš přijít? Je to jedinečná příležitost." zamumlal učitel do studentova ucha a jemně se do něj zakousl. Louis tiše zakňučel a bojoval proti svému vlastnímu já.

"Do-dobře." vydechl nakonec, když mu Harry začal opečovávat hrubými kousnutími a polibky krk. "Zůstanu tu, ale ráno mě musíš vzít sebou do školy a opravdu mi musíš slíbit, že na mě nebudeš zkoušet nic, co by došlo k sexu." udal si podmínky. Harry se odtáhl od jeho krku, přikývl a pak ho tvrdě políbil. Jejich rty, jako kdyby patřily k sobě.


Co myslíte... dodrží Harry svůj slib? A co budou Louisovi rodiče dělat, že se nevrátil domů? :D Zajímájí mě vaše odpovědi :D

Navíc už tenhle příběh bude mít 20k přečtení! Nádhera <3 Děkuju všem :3

_LarryLS1_

Hard case || Larry ✔Where stories live. Discover now