~26~

3.2K 293 10
                                    

Pár hodin si jen normálně povídali o věcech, které je zrovna napadly; co mají rádi, co nesnáší, zážitky ze života a mnohem víc. Ticho mezi nimi nastalo jenom, když si vyměňoval polibky. Občas špinavé a nepořádné, jindy něžné a jemné. Harry se začal hlasitě smát, když Louis vyprávěl o trapné chvíli, která se mu stala na základní škole.

Někdo do něj zezadu strčil, takže spadl přesně na svého kamaráda Troyeho a omylem se políbili. Všichni se tomu jenom smáli a mezi Louisem a Troyem to bylo v té době velice trapné. Od té doby jim celá škola říkala řiťopich a řiťodíra, přičemž Louis byl díra a Troye pich.

Kudrnáč se nemohl přestat smát, až mu tekly slzy a Louis zase litoval, že Harrymu o té historce povídal. Byla velice trapná a pokaždé, když jí zmínil Theo, který si z nich takhle utahoval, tak se s Troyem nemohl moc bavit, nebo spíš Troye se nechtěl bavit s ním. Zkrátka něco děsně trapné.

"Neměl jsem ti to říkat." nafoukl Louis uraženě tváře, když se Harry začal pomalu uklidňovat ze smíchu. "Akorát ze mě máš teď prdel." založil si brunet uraženě ruce na hrudi a otočil se k Harrymu zády.

"Ale ne." musel se ještě jednou zasmát Harry, pak chytil drobného chlapce za boky a vytáhl si ho na klín. Ten z nečekaného pohybu vypískl a vyjukaně se podíval na svého učitele. "Řeknu ti taky jednu trapnou historku, abychom si byli kvit a ty se necítil ukřivděný." zazubil se Styles a čekal na Louisův názor.

Ten si odkašlal a trochu víc se uvelebil v učitelově klíně. Chtěl říct, že je mu to hrozně nepříjemné, ale kupodivu byl až moc rád za to, že mohl být takhle usazený a blíže k Harrymu. "Dobře, ale musí to být něco velice trapného." souhlasil Louis a dal Harrymu čas, aby si usmyslel, kterou trapnou historku mu řekne, tím že ho začal jemně líbat a rukama ho objal kolem krku.

"Takže." začal Harry nervózním hlasem, když odtáhl bruneta od svých rtů. "Bylo to v prváku na střední. Nebyl jsem nijak populární, ale ani ten šikanovaný kluk. Zkrátka průměrný student, co byl rád, že se líbí holkám. Chodil jsem s jednou hrozně hezkou holkou, jmenovala se Nancy a byla snem každého kluka. Jako jedna z mála se mnou chtěla spát, takže jsme si udělali jednu výjimečnou noc, kdy se ze mě měl stát muž. Nancy byla ochotná mě všechno naučit, a když jsme skončili v posteli, tak se to celé pokazilo a zkrátka se mi nemohl postavit. Bylo to děsně trapné a myslím, že nás oba to dost zklamalo, jelikož se opravdu snažila, ale nic se nestalo." Harry se na chvíli odmlčel a podíval se do tváře chlapce na svém klíně, který držel záchvat smíchu zuby nehty uvnitř. "To není vše." povzdechl si kudrnáč a chvíli přemýšlel jestli má říct i zbytek. "No, každopádně asi týden potom jsme měli tělocvik. Jenom kluci, tak jako vždy. Po tělocviku jsme skončili ve společných sprchách. Nebylo na tom nic nového, ale pak se jeden kluk nějak předklonil, protože mu upadl šampon a já se prostě musel podívat. Postavil se mi a všichni kolem to viděli. Samozřejmě všem bylo jasné, co se stalo a nějak se to dostalo k Nancy, která mě následně na chodbě neskutečně ztrapnila a od té doby se mi všichni stranili a nikdo z kluků se v mojí přítomnosti nesprchoval. Už nikdy." dostal ze sebe Harry.

V té chvíli už tu Louis nevydržel a vybuchl v záchvat smíchu, stejně jako Harry, když se mu svěřil se zážitkem s Troyem. Brunet nemohl uvěřit, že se jeho učitelovi něco takového stalo, ale rozhodně nemohlo být nic trapnějšího, než když se mu postavil ve společných sprchách. Proto se Louis sprchoval v oddělené kabince, nebo až když všichni odešli.

"Přestaň se smát." zavrčel Harry, když už byl Louis pár minut v záchvatu smíchu a nemohl se uklidnit. Učitel to nevydržel, zvedl chlapcovu tvář a hrubě se přitiskl na jeho rty, načež se Louis přestal smát. Chvíli byl zamrzlý, jelikož to nečekal, ale jakmile se Harry trochu pohnul, tak mu začal polibek zoufale oplácet. 

Pomalu se otočil na jeho klíně ta, že si na Stylese posadil obkročmo a svoje ruce přesunul z učitelova krku do jeho vlasů, aby si je tam mohl zaplést a pořádně za ně zatahat. Harry zase přesunul svoje ruce na chlapcův zadek, za který si ho na sebe natiskl mnohem víc a prohloubil jejich polibek, když vklouzl svým jazykem do Louisových úst a tím začala bitva o nadvládu.

Samozřejmě, že Harry v duchu doufal, že zajdou o něco dál, když neměl tak dlouho sex, ale věděl, že Louis by něco takového nedopustil. Byl příliš nezkušený a ze všeho tolik vyděšený. To Harry chtěl být tím, který ho všechno naučí, i když měl někde daleko za městem snoubence, ale to mu bylo jedno. Právě teď chtěl raději Louise, než nějaký Thomase, kterého stejně nemiloval.

Poslední dobou mám problém si sednout a psát :D pořád se k tomu přemlouvám a raději dělám, cokoliv jiného :D Sice mám času jako fakt hodně, ale já za to prostě nemůžu :D raději scrolluju fb, než abych psala další kapitolu... Je to na prd, ale snad se vám tahle líbila, i když měla být včera, jen jsem jí napsala pozdě večer a zkrátka víte, že zveřejňuji jen odpoledne... Nu což :D

_LarryLS1_

Hard case || Larry ✔Where stories live. Discover now