~12~

3.7K 326 18
                                    


Dva kamarádi v tichosti kráčeli směrem ke škole, kde jejich první hodina měla být tělesná výchova. Ani jeden z nich se na ní netěšil, protože byli dost unavení a neměli náladu na nějaké sportovní aktivity. "Napsal mi Troye." povzdechl si Louis, když si přečetl zprávu, která mu přišla od jeho kudrnatého kamaráda.

"Co ti napsal?" zeptal se s úsměvem Theo, který se sice na školní den netěšil, ale těšil se na to, až bude svého kamaráda dohazovat jejich novému učiteli. Navíc teď s ním měli mít dvě, nebo tři hodiny tělesné výchovy a to se dalo použít. Theo musel vymýšlet, co by mohlo fungovat, aby si Styles Louis při tělocviku nějak víc všímal.

"Prý dneska nejde do školy. Něco s jeho sestrou, tak dnes kvůli ní nemůže." zabručel modrooký a schoval si svůj telefon zpět do kapsy. Podíval se na svého černovlasého kamaráda, který měl na tváři podivný úsměv. "To se tak těšíš do školy, nebo tě potěšila zpráva, že Troye nejde do školy?" zeptal se s uchechtnutím a a druhý chlapec se na něj podíval také.

"Nope." zasmál se Theo a pokroutil nad sebou hlavou. "Jestli Troye nejde do školy, tak k tomu má určitě pádný důvod. Do školy se netěším, ale vzhledem k tomu, co máme za první hodiny, tak možná trochu přemýšlím, co já vím." vyšší chlapec pokrčil rameny a vytáhl ze své tašky dvě plechovky. Jednu podal Louisovi, který ji s vděčným úsměvem přijal. Cola.

"Co máme vlastně?" uvědomil si Louis, že kvůli přespání u svého kamaráda vůbec neví, co je dnes čeká za školní předměty. Promnul si nos, protože to bylo mírně nepříjemné. Netušil jestli dnes uvidí Harryho a netušil, jak se k němu potom, co se stalo v kabinetu, kdy mu lhal, chovat.

"Tělocvik." vyjekl Theo, až na sebe skoro vylil obsah plechovky. Začal se hlasitě smát, když viděl Louisův vystrašený výraz. "Ano přesně tak." pokývl hlavou Theo, chytil Louise za paži, když se jeho kamarád zastavil a táhl ho dál do školy. "Máme tvého milovaného učitele. Už se těším, až vás budu dnes dávat dohromady."

"Děláš si srandu, že ano?" Louis byl nervózní. "Theodore!" vykřikl, když jeho kamarád nejspíš neměl v plánu mu dát odpověď. Rychle mu vytrhl svojí ruku a upravil si své oblečení. "Theo-" začal s lehce nakřáplým hlasem, který měl kvůli tomu, že křičel. "Laskavě mi odpovídej na otázky, když se tě na něco ptám. Nemůžeš na mě vychrlit to, že dnes máme Stylese a já vypadám takhle a pak mi neodpovídat."

"Oh, tak já se omlouvám Barbie," smál se dál Theo, když vešli na pozemek školy. "Každopádně vypadáš jako každý jiný den, tak nevím co řešíš. A ano mámě tělocvik, nedělám si z tebe srandu. Bohužel pro tebe ti vždy nemusím odpovídat, když se mě na něco budeš ptát. Je to jen moje čistá láska k tobě, když ti odpovím." černovlasý miloval Louise provokovat. Chyběly mu ty časy. "A u zasranýho Satana mi už nikdy neříkej Theodore, děkuji."

"Kokote." povzdechl si Louis a společně zamířili do tělocvičny k šatnám, kde měli své věci, aby se převlékli. Kousek od dveří Louis uviděl Stylese, který právě křičel na nějkýho studenta. Po bližším průzkumu Louis zjistil, že je to Peter Clark. "Co myslíš, že provedl?" zeptal se s úsměvem Louis Thea, poukazuje na ty dva vzadu.

"Nejspíš si příliš nahlas prdnul." pokrčil Theo rameny a vešel do šatny. Louis ještě chvíli stál na místě a sledoval, jak se Styles otočil a zamířil pryč. Peter praštil do zdi a hned na to se rozešel k šatnám, přesněji k Louisovi, který stál u dveří dovnitř.

"Nevím, co na tobě ten zmrd vidí, ale zničím tě!" přirazil Peter Louise ke stěně. "Snažíte se mi oba všechno sebrat, ale to se vám nepovede!" zakřičel Louisovi do obličeje a Louis se snažil pochopit, co se stalo. "Počítej s tím, že-"

"Oi!" odstrčil Theo Petera od svého kamaráda. Theo slyšel hluk a viděl, že Louis nešel za ním tak ho šel zkontrolovat a viděl, jak je přitisklý Clarkem ke zdi. "Nesahej na něj!" bránil černovlasý Louise a Peter si jen odfrkl a podíval se na bruneta, který stále nic nechápal.

"Stylese si okouzlil, ale já moc dobře vím, co jsi zač!" zasyčel Peter a bez dalších řečí kolem dvou chlapců prošel do šaten.

"Co to kruci bylo?" zajímalo Thea, protože bylo zvláštní vidět Petera takhle naštvaného. Většinou si své mindráky dokázal řešit sám a na jiné lidi neútočil. Nikdy.

"To bych taky moc ráda věděl." pronesl zmatený Louis tiše. Jak Peter myslel, že ho zničí? Jak myslel to, když řekl, že se mu Louis snaží všechno sebrat? A kde sakra přišel k tomu, že Harryho Stylese okouzlil? A co znamenalo to že Peter ví, co je zač? Příliš mnoho otázek v této chvíli na ubohého Louise Tomlinsona.



Doufám, že se vám kapitola líbila a omlouvám se za čekání, ale...

ANO, ale :D mám k tomu dost dobrý důvody xD musela jsem se teď dost soustředit na sebe a na to, co jsem chtěla už dávno k narozeninám... Což znamená, že mám TETOVÁNÍ! Ano, mám konečně své první tetování <3

Fotku sem bohužel nepřidám, protože fakt netuším jak, tak doufám, že nevadí. Jsem tak neskutečně šťastná, tak snad jste i vy za tuhle kapitolu <3

_LarryLS1_

Hard case || Larry ✔Where stories live. Discover now