~28~

3K 282 13
                                    


Potom co si Louis od Harryho vyslechl, tak u něj byl ještě asi hodinu, aby mu pomohl přerovnat složky a odnést je do jiných kabinetů. Kráčel pomalu domů a vůbec se tam netěšil. Bál se svých rodičů a toho, co řeknou k tom, že nebyl přes noc doma a pravděpodobně dnes znovu nebude. 

Jakmile se dostal dovnitř domu, okamžitě se rozeběhl do svého pokoje, aby se nemusel postavit svému otci teď hned. V pokoji se rovnou zamkl a padl s hlasitým výdechem na postel. Čekal, že na něj otec bude čekat na chodbě u dveří a byl opravdu rád, když tomu tak nebylo.

"Louisi?" uslyšel svoje jméno z úst hloupého bratrance, Stevena. 

"Co chceš?" zavrčel Louis nepříjemně. Nestál o Stevenovu přítomnost, ale jen o to, aby dostal zpět svůj skicák.

"Tvoji rodiče o tebe měli strach. Prý u kamarádů skoro nikdy nepřespáváš a oni chtějí vědět, kde jsi byl ve skutečnosti." řekl slizký hlas zpoza dveří. 

"Byl jsem u kamaráda. Nemám důvod k tomu, abych jim lhal." protočil brunet očima a lehl si na břicho, aby se nemohl dívat na dveře. 

"A není za tím něco víc? Třeba dívka?" zasmál se Steven a pokusil se otevřít dveře, ale to mu nevyšlo. Stále bylo zamčeno. "Nebo náhodou kluk?" dodal muž po několika minutách ticha.

"A i kdyby, tak co?" Louis už začínal být protivný, proto vylezl z postele a začal si balit pár svých věcí k Harrymu.

"Tvým rodičům by se nelíbilo kdyby přišli na to, že jejich syn má vztah a nic jim o tom neřekl. Navíc ještě k tomu s klukem." Steven byl neodbytný, což už bruneta začalo hodně štvát. 

Nenáviděl ho a rozhodně se s ním nechtěl bavit o něčem takovém. "Už jsem dospělý a kdybych skutečně s někým začal chodit, tak by jim do toho nemělo být vůbec nic, ale jelikož jsem hodný syn, tak bych jim o případném nápadníkovi řekl!" poslední slovo Louis zakřičel a potom popadl čisté oblečení a zašel si do sprchy, aby se trochu uklidnil.

Po pár minutách, pod proudem studené vody, začal přemýšlet o Harryho přání, aby mu pomohl od sexuální frustrace. Líbila se mu myšlenka, že by s Harrym něco měl, ale stále tu byl ten strach z vlastní nezkušenosti a učitelově vztahu se snoubencem. Měl strach z toho, že ho učitel jenom využije a nemyslí to s Louisem vážně. Louis rozhodně nechtěl být jen pro rozptýlení.

Rozhodl se nakonec o tom, že vlastně nemá co ztratit a je ochotný risknout to. Nemůžeš mu to nic udělat a alespoň bude mít do budoucna nějakou zkušenost, možná se zbaví i strachu.Proto se raději oholil. Bylo to potřebné a cítil se potom o něco lépe. Po sprše rychle prošel svůj pokoj, osušil se, oblékl a i s mokrou hlavou zamířil ven. 

Očekával nějaké problémy. Nic. Z domu se dostal v klidu a rovnou zamířil do lesa na svoje místo. Chtěl tam nějakou dobu být, protože u Harryho měl být až k večeru. U altánku byl kupodivu rychleji, než kdy dřív. Vylezl si nahoru, z tašky si vytáhl polštář, který si dal pod hlavu a potom knihu. Tu si četl dokud nepadla tma. Pak vyrazil ke Stylesovi domu. Nervozita byla větší a větší.

Na dveře bytu dokázal zaťukat až po deseti minutách zírání. Otevřel mu usměvavý učitel, který měl kolem boku ručník a sušil si druhým ručníkem mokré vlasy. To bylo vše, co měl na sobě. Po hrudi mu ještě stékaly kapky.

Louis dokázal jen stát a zírat na tu krásu, která se mu naskytla. "Ahoj." pozdravil Harry a rozhlédl se po chodbě. "Omlouvám se." pronesl, chytil chlapce za bok, aby ho dostal dovnitř a mohl zavřít. Byla mu jinak moc zima. "Čekal jsem tě později, tak jsem si myslel, že sprchu stihnu." zasmál se učitel nervózně a zamířil do obýváku, jeho student chvíli potom za ním. "Půjdu se osušit a obléct, Zatím si udělej pohodlí." Harryho úsměv byl nakažlivý.

Když Harry odešel, začal si brunet pomalu procházet byt, aby si ho prohlédl, jelikož když tu byl minule, tak se moc nerozhlížel. Díval se na všechno možné kolem a hlavně na fotky. Byly tam fotografie všech možných lidí. Zdálo se, že většinou tam byla Harryho, nebo Thomasova rodina a potom tam byla fotka, která byla vážně moc krásná. Byla to fotografie Harryho, který svíral ve svém objetí černovlasého muže a líbal ho na krk. Oba vypadli šťastně. Hodně šťastně. 

Potom se podíval na rámeček a bylo tam napsáno datum před asi rokem. Možná to štěstí už pominulo. Nejspíš už nejsou tolik šťastní jako kdysi a potřebují nový život. Hlavně teda Harry. Thomase Louis neznal.


Nevím jestli se vám to stále líbí, ale přijde mi to takové o ničem, až nezáživné, ale budu doufat, že se vám to bude líbit :D Každopádně vám musím říct, že v další kapitole už očekáváme první docela dost velký zvrat v příběhu, který může být buď dobrý pro naše dva hrdiny, nebo naopak úplně na hovno :D Takže jakou možnost si myslíte, že si vyberu? :D

Děkuju za vaší podporu <3 Jste neuvěřitelní! :3

_LarryLS1_

Hard case || Larry ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat