~21~

3.4K 317 28
                                    


Jakmile zazvonilo, tak Louis konečně opustil toalety a snažil se neusmívat kvůli Harrymu. Zamířil do další třídy a nezajímali ho pohledy všech ostatních. Louisovi byli všichni momentálně úplně ukradení, protože Styles ho chce. Chce ho, i když je zasnoubený s jiným. Brunet se rozhodl, že nechá Harryho, aby to udělal jak on sám bude chtít.

Jestli zůstane se svým snoubencem a sám Louis je prozatím jen rozptýlení, tak mu to moc nevadilo. V tom případě s ním, ale rozhodně nebude spát. Pokud se Harry rozhodne obráceně a opustí svého snoubence, aby se mohl dát dohromady s Louisem, tak to už je jiná.

Louis vešel do třídy, kde už na něj netrpělivě čekali jeho kamarádi. Jejich vztah byl konečně na správné cestě, když oba už věděli pravdu o Louisově rodině. Theo udělal Louisovi místo tím, že si přesedl o lavici dozadu. Brunet si vděčně sedl vedle Troyeho a spokojeně vydechl. Cítil se lépe po boku svých svou nejlepších přátel.

"Jsi v pohodě?" zeptal se Theo po pár minutách ticha. Všichni tři věděli, že jsou pozorováni celou třídou, ale prozatím to neřešili.

"Ano, teď už ano." odpověděl s drobným úsměvem Louis. Ještě neměl v plánu říct svým kamarádům o jejich učiteli.

"To je dobře." řekl Troye a věnoval svému hnědovlasému kamarádovi povzbudivý pohled. Theo, ani Troye neměli důvod se ptát proč Louis reagoval, tak jak reagoval, protože oba dobře věděl onen důvod; vzhledem k tomu, co Louis zažíval u sebe doma, tak by mu telefonát ze školy nejspíš zničil život ještě víc.

"Mám vás rád a jsem šťastný, že vás mám." vydechl Louis a bylo mu jedno, že je spolužáci poslouchají. 

"My tebe přece taky." uchechtl se černovlasý a pokroutil nad touhle situací hlavou. "Co Steven?" zajímal se najednou Theo, když si vzpomněl na Louisova bratrance.

"Steven?" předběhl Louis v mluvení Troye, který byl dost zmatený. Brunet přikývl a Troye jen vyvalil oči. "Ten tvůj bratranec, kterého nenávidíme?" zeptal se ještě Troye pro jistotu.

"Ano." povzdechl si Louis a promnul si nos. "Doufal jsem, že se alespoň změnil, ale je stále stejný a už mě začíná pomalu terorizovat." vysvětloval modrooký situaci. "Pamatujete si můj skicák s těmi kresbami?" Louis kdysi přinesl do školy skicák, aby kamarádům ukázal své výtvory. Byl to dobrý způsob, jak se jim přiznal s tím, že je vlastně gay, protože tam měl kresby hlavně mužů; ženy tam byly vážně minimálně.

"Jasně, vždyť tam byla moje kresba." zasmál se Theo hraně sebevědomě a Louis protočil očima.

"Steven mi ho včera večer nejspíš sebral." přiznal se jim s těžkým srdcem Louis, když začalo zvonit na hodinu. Jeho kamarádi začali na Louisova bratrance nadávat a zmlkli až, když do třídy vešla učitelka.

Celá třída zmlkla a kupodivu dávali pozor a jen Louis byl myšlenkami u svého skicáku, Harryho a celého týdnu po škole, které bude trávit se svým milovaný učitelem. Louis v podstatě nevnímal celé vyučování, jelikož byl myslí úplně někde jinde. Občas prohodil pár slov se svými kamarády, ale jinak oba věděli, že má Louis svojí chvíli a chce ticho a klid. Proto se bavili jen mezi sebou a nechali Louise být. 

Zazvonilo na konec poslední hodiny a všichni rychle vystřelili ze školy, protože mohli konečně domů. Pouze Louis si balil pomalu a klidně, i jeho přátelé. "Lou, jdeš?" zeptal se s úsměvem Troye, když chtěli s Theem odejít ze třídy, ale modrookému to trvalo moc dlouho.

Louis zavrtěl hlavou a podíval se na své dva kamarády. "Klidně jděte. Já jsem přece po škole." uchechtl se Louis a Troye nad ním pokroutil hlavou, úsměv mu zmizel z tváře a s tichým rozloučením opustil třídu. Brunet nechápavě nakrčil obočí a podíval se na Thea.

"Neber ho tak vážně." snažil se Theo uklidnit modrookého kamaráda. "Je to idiot!" zakřičel tak, aby ho slyšel i vzdalující se Troye. Louis s uchechtnutím přikývl a neměl potřebu to zatím řešit. "No nic, já už musím jít, protože jdeme s Troyem k němu." rozloučil se černovlasý a rychle pospíchal za Troyem.

Brunet si povzdechl, vzal si své věci a zamířil ke kabinetu pana učitele Stylese, protože se tam dnes opravdu těšil. Možná až moc na to, že měl být jen po škole.


Chtěla bych vás jen požádat o pár minut vašeho času, abyste mi do komentáře napsali konstruktivní kritiku. Co dělám špatně a naopak podle vás dobře. Co si o příběhu myslíte a jak myslíte, že skončí. Byla bych vám za to vážně vděčná. Hope u like it xoxx

_LarryLS1_

Hard case || Larry ✔Where stories live. Discover now