~7~

3.8K 364 29
                                    

Zazvonilo na hodinu a Louis nervózně položil svojí tvář na lavici. Doufal, že pokud si Styles jeho obličeje všimne, tak se ho na to zeptá až po hodině, nebo to nebude řešit vůbec. Začínal cítit, že je opravdu silně rozrušený, i když nechápal proč tolik. Možná se bál, že na sexy učitele udělá špatný dojem.

"Lou, co se děje?" zeptal se jeho spolusedící Troye, který si všiml, že je Louis podivně napnutý. Rozhodně to nebylo něco, co by Louis normálně dělal. Vždycky všechny ignoroval a dělal, že jim jejich nadávky, urážky a posměšky nevadí, i když ho to trhalo zevnitř.

S povzdechem zvedl tvář a na svého kamaráda se usmál. "Nic se neděje, jen jsem trochu unavený." Louis se podíval na Thea, který seděl před nimi a nandaval si sluchátka. Celkově je jejich černovlasý kamarád poslední dobou zazdíval. Louis si řekl, že se musí trochu vzchopit a začít se společně bavit víc. 

"Dobrý den." uslyšel brunet ten dokonalý chraplák a na moment se podíval před sebe, aby se setkal se zeleným pohledem učitelových očí. Trochu se usmál, ale učitelův naštvaný výraz to nezměnilo. Zahanbeně sklopil pohled a čekal, že ho sexy Styles ztrapní. "Jsem váš nový učitel." pokračoval Styles a na Louise už se ani nepodíval.

"Nejradši bych tuhle hodinu vynechal." zašeptal si Louis sám pro sebe a znovu položil hlavu na lavici, aby nemusel snášet znechucený výraz svého učitele. Teď, když věděl, že má učitel přítele, tak by mu měl být ukradený, ale Louisovi se líbil ještě víc. Byl pro něj to sladké zakázané ovoce, které každý chce.

"Jsem tu, abych vás učil na místo Turnera, který se nedávno zabil. Budu k vám naprosto upřímný; jste mi úplně ukradený. Nezajímají mě vaše známky, ani to, co jste s tím mrtvým učitelem probírali. Je mi jedno, co jste prováděli dříve, nebo co jste zač teď. Jediné, co po vás chci je to, abyste při mých hodinách seděli tiše na prdeli a poslouchali. Pokud tu bude někdo, kdo jakkoliv naruší mojí hodinu, tak počítejte s tím, že nejsem potom moc příjemný." Styles začal hodinu zostra a Louis se prostě musel usmívat. Byl rád, že tu mají konečně učitele, který tu chce mít nějaký řád. "Vždycky když uvidím nějaký mobil, tak počítejte s tím, že jsem pokaždé o jeden mobil bohatší. Pokud budete chtít jíst, tak nezapomeňte na to, že já mám hlad pořád. Jakmile vás uvidím mluvit, chci znát téma konverzace. Jestli budete chtít jít na záchod, tak je mi to fuk. Klidně, i když váš močový měchýř praskne a moč vám bude stříkat z každého otvoru. Na záchod stejně budete moct až o přestávce." na učitelově tváři se objevil úsměv, když všichni začali uklízet své věci, které tam neměli být, z lavic.

"Je docela ostrý." zašeptal Troye a sledoval Thea, který si hrál na mobilu Subway surf a poslouchal písničky. Nejspíš, ani nepostřehl, že nějaká hodina začala.

"Jsem moc rád, že jsme si to vyjasnili." pokračoval učitel. "Pokud vám bude ještě něco nejasné, tak si můžeme promluvit." Styles začal pomalu přecházet po třídě a Louis nedokázal odtrhnout pohled od přísného pana učitele. Jistým způsobem ho to vzrušovalo. "Každopádně mě budete mít na biologii a tělocvik, takže se myslím uvidíme docela často."

"Na tělák?" zasmál se někdo ze třídy. Louis podle hlasu usoudil, že to byla Cassandra. Jedna z těch holek, která roztáhne nohy před každým, kdo se nabídne.

"Ano, slečno-" zasekl se Styles a projel si jí pohledem. "Myslím, že jste Cassandra Cleo, že ano?" zeptal se s úsměvem a blonďatá dívka s úšklebkem přikývla. Ve své puse žvýkala žvýkačku a na učitele začala svůdně mrkat. Asi si myslela, že takhle svede gaye. "Takže za prvé: Ano, budete mě mít na tělocvik a to znamená, že ten špek, který máte půjde pěkně dolů." všichni se začali hlasitě smát a Cassandra se jen pohoršeně zamračila. "A za druhé: doufejte, že vás už znovu neuvidím něco žvýkat. Nedopadlo by to pro vás dobře."

"Začíná se mi líbit." zasmál se Troye směrem k Louisovi, který fascinovaně sledoval učitele. Nedokázal od té dokonalosti odtrhnout oči.

"Dobře a teď-" Styles se pohledem otočil k Louisovi, ale zasekl se na Theovi. Pomalu k němu přišel a postavil se před jeho lavici.

"Theo!" praštil Louis svého kamaráda do ramene, který o ničem nevěděl, aby ho přivedl do reality.

"Co?" zamračil se černovlásek a až po chvíli si uvědomil, že před ním stojí učitel. "Uh, wow. Dobrý den." zasmál se a pokusil se schovat telefon, ale za chvíli už byl uložen v učitelově kapse.

"Takže pro dnešek jsem o jeden telefon bohatší." usmál se sladce učitel a obrátil se na Louise, který se snažil zakrýt úsměv. "Pane Tomlinsone?" Louis se nervózně ošil, když učitel vyslovil jeho jméno. Rozhlédl se po třídě, protože je všichni pozorovali. "S vámi si chci promluvit o přestávce, takže buďte tak laskav a přijďte pak do mého kabinetu. Však už víte, kde je."

Hard case || Larry ✔Where stories live. Discover now