~30~

3K 283 31
                                    

Dlouho bylo v místnosti ticho a ani jeden ze tří dotyčných nevěděl, co říct. Každý právě zažíval jiné pocity, ale bylo jasně, že tahle situace neskončí dobře. Učitel se ani nepokoušel tvrdit, že to není tak, jak to vypadá, protože bto bylo nad slunce jasné. "Spali jste spolu?" zavrčel Thomas svojí úplně první otázku a skenoval Harryho tvář a nahou hruď.

"Ne." odpověděl kudrnáč jednoduše, jeho tvář držela klidnou a chladnou masku. Vylezl z postele a bylo mu jedno, že je nahý. Ze země sebral tepláky, které si oblékl a podíval se na vyděšeného chlapce v posteli, který měl hodně blízko k záchvatu pláče. "On na to není připravený a chce to udělat až potom, co se spolu rozejdeme." vysvětlil Styles a dostal se zpět do postele ke svému studentovi, aby ho mohl jemně políbit na rty a tím ho alespoň trochu uklidnil.

Povedlo se mu to, protože se Louis slabě usmál, zatím co Thomas hlasitě zavrčel a udělal krok vpřed. "Chceš mi dát kopačky, Harolde?" zahřměl docela děsivý hlas, který brunetovi nahnal husí kůži po celém těle.

"Sklapni, Thomasi. Mezi námi už v podstatě není žádný vztah. Jsme spolu jen z čistého strachu ze samoty a já na to už nemám. Nemiluju tě. Teď už rozhodně ne." řekl Harry jistě a věnoval chlapci vedle sebe zářivý úsměv. "Jen potřebuju někoho lepšího, kdo nahradí tvé místo. S kým mohu být opravdu šťastný." dodal ještě šeptem a jemně pohladil Louise po tváři.

"Já tě ale miluju!"vykřikl černovlasý, až sebou Louis překvapeně škubl a nervózně sklopil pohled ke svému klínu, když se snažil držet přikrývku na svém nahém těle. "Ten kluk ti popletl hlavu!" křičel Thomas, který popadl peřinu, pod kterou Louis byl. Strhl jí z mladého chlapce, načež brunet hlasitě vzlykl a pokoušel se zakrýt, i když neměl nejmenší šanci. "Je hubený, ošklivý a nemůže ti dát takovou spokojenost při orgasmu jako já!" z Thomasových očí vyhrkly slzy a padl na kolena, kde lapal po dechu.

"Tohlě laskavě přestaň říkat." začal Harry bránit svého studenta. Rychle popadl druhou peřinu a zakryl Louise s ní, něž vylezl z postele. "On je perfektní. Orgasmy s tebou byly fajn, ale nic víc. Dokázal jsi uspokojit mojí potřebu, ale žádné kouzlo v tom nebylo. Louis se mi teď věnoval poprvé a já vím, že on je to, co potřebuju." učitel opatrným krokem přešel ke svému snoubenci. "Chci být s ním. Nechtěl jsem to skončit takhle. Měl jsem v plánu tě pozvat na večeři, až by ses vrátil, abychom si promluvili jako rozumní lidé. Opravdu ti nechci ublížit, protože tě mám rád, ale už tě nemiluju." poslední slova učitel skoro zašeptal.

Pohled na zničeného Thomase mu rozhodně nebyl příjemný. "Jak dlouho to trvá?" zeptal se černovlasý a s Harryho pomocí se postavil na rozklepané nohy. Za nimi se Louis natáhl pro svoje oblečení, aby se konečně mohl pořádně zakrýt.

"Jen pár dní." Bylo to spíše celou dobu o mluvení a poznávání toho druhého. Dnes je první den, kdy jsem to nevydržel a požádal ho o pomoc." odpověděl s povzdechem Styles, odtáhl se od svého snoubence a zamířil si pro Louise, který už konečně oblečený, vyšplhal z postele a nechal se Stylesem přivinout do náruče.

"Fajn." zavrčel si Thomas pro sebe a s posledním pohledem na svého snoubence, opustil ložnici.

"Jsi v pořádku?" zeptal se učitel po pár minutách chlapce ve své náruči a ten se musel začít usmívat. Nešlo to zastavit. Konečně měl svého učitele jenom pro sebe. Teď už se nemusel bát, že je jenom na rozptýlení. 

"Jsem šťastný." vydechl malý brunet spokojeně a natáhl se nahoru ke Stylesovi pro polibek, který byl následně prohlouben a Harry je oba shodil na posel, protože si chtěl užít chvíli se svým studentem po jejich úplně první intimní zkušenosti.

"Já také." zasmál se Harry hned potom, co rozpojil jejich rty a jemně pohladil Louise po tváři. "Doufám, že to byl dobrý tah a s tebou mi bude konečně dobře." dodal tiše. "Budeš mým přítelem, Louisi Tomlinsone?" zeptal se ještě, protože na tohle opravdu chtěl znát odpověď.

"Moc rád." zahihňal se Louis a následně se natáhl nahoru, aby spojil své polštářky s těmi Harryho a tvrdě ho políbil. Jejich polibek byl znovu prohlouben a oba byli šťastní za to, jak se tento den vyvinul. Sice neplánovali, že se Harry rozejde s Thomasem, ale alespoň to měl už za sebou a mohl se svému chlapci věnovat více.

Omlouvám se za to, že nejsou části, tak často, jak by měly být (jednou za týden). Opravdu se snažím, ale moje nálada ke psaní je na bodu mrazu a už do toho nemám takovou chuť. Zase mám svoje období a uvažuju nad tím, že skončím. Je pro mě těžké něco napsat... nebo není to těžké, ale je těžké to pak z papíru přepsat sem :( 

Nic mi není dost dobrý a bojím se, že vám to bude připadat jako hloupost :( pokud dlouho nebude další část, tak mě to opravdu mrzí. Budu se snažit, ale nemohu vám nic slíbit

_LarrryLS1_

Hard case || Larry ✔Where stories live. Discover now