~18~

3.5K 324 14
                                    


Byla to už skoro hodina, kdy leželi společně na střeše altánku a kradli si vzájemné polibky. Skoro vůbec nemluvili, ale to bylo přesně to, co dělalo tuhle situaci dokonalou. Zatím neměli potřebu se poznávat, nebo o sobě něco zjišťovat, protože věděli, že jejich vztah by neměl šanci.

Za prvé, protože Styles má svého snoubence a tohle je jen menší úlet. A za druhé, protože jsou učitelem a studentem a kdyby se někdo dozvěděl o tom, co dělají, tak by Harry letěl ze svého nového místa a Louis by byl vyloučen ze školy, což by překazilo jeho plány na opuštění své 'milované' rodiny.

"Už bych měl asi jít." zašeptal Louis, když už bylo hodně pozdě a začala mu být zima. Potřeboval se také podívat na něco do školy a potom se vyplakat z téhle dokonalé situace, aby byl na druhý den v plné energii.

"Nechci, abys někam chodil." pronesl Styles a přitáhl si Louise do trochu dravějšího polibku, který měl velký spád k tomu na co Louis nebyl ještě připravený a hlavně ne z mužem, který už má svůj šťastný vztah.

"Budu muset, nebo budou rodiče zuřit." odtrhl se Louis a pokusil se rychle seskočit z altánku, ale byl přitáhnut na klín staršího muže a jeho ústa byla tvrdě líbána. Pokoušel se od Harryho odtáhnout a to hlavně v té chvíli, kdy mu učitel zajel rukou pod kalhoty a stiskl jeho velký zadek v dlani. "Prosím, tohle ne!" vykřikl Louis a vytrhl se z větší náruče. 

Měl slzy v očích, když se ublíženě podíval na Stylese. Doufal, že bude jiný, ale místo toho se s ním chtěl vyspat, když má doma snoubence. S nikým takovým nechtěl mít Louis nic společného a všechny jeho představy, o panu dokonalém Stylesovi, se pomalu rozpadaly v prach.

"Omlouvám se." povzdechl si Harry a promnul si unavený obličej. "Je toho na mě poslední dobou moc a někdy vážně uvažuju nad tím, že zruším zásnuby s Thomasem, protože se většinu času stejně hádáme a nic nejde podle plánu. Poslední dobou jsem neskutečně moc nadržený, protože jsme spolu už půl roku nespali a vážně je mi líto, že si to vylévám na tobě. Vlastně, ani nevím, proč ti to říkám." zasmál se zoufale Harry a vjel si rukama do svých dlouhých vlasů, za které silně zatáhl, aby se zbavil špatných myšlenek. 

"To je v pořádku." pronesl Louis a setřel si z tváří slzy, které utekly z jeho očí. "Neměl by ses zahazovat se mnou a podvádět svého snoubence. Měl bys jít za ním, promluvit si o všem a dát to do pořádku." i když chtěl modrooký říct přesný opak toho, tak věřil, že Stylesův vztah má větší šanci, než kdyby se dali dohromady oni dva. Stejně by to nejspíš byl jen sex na jednu noc a pak už nic a to Louis rozhodně nechtěl.

"Jenže problém je v tom, že je mi příjemněji, když jsem tady s tebou. Mám pocit, že se mi doma všechno hroutí, ale tady s tebou je klid a já nemusím myslet na Thomase a malou Jeanny." povzdechl si unaveně Harry a podíval se do očí svého studenta, který nechápavě vykulil oči.

"Vy máte dceru?" zalapal Louis po dechu, když mu to po nějaké chvíle ticha došlo. Tohle bylo ještě víc v prdeli jestli mají malou holčičku.

"Vlastně ještě ne." přiznal učitel s nečitelným výrazem ve tváři. "Thomas chtěl moc dítě, tak nám našel jednu ženu, která je těhotná a malou holčičku nechce a až se narodí, tak si jí máme adoptovat, ale já teď vůbec nevím jestli to chci. Nejsem ještě připravený na děti a už zásadně ne v situaci jako je tahle, kdy nevím jestli Thomase miluju, nebo ne."

Pro Louise bylo těžké tohle poslouchat, ale čím víc věděl, tak tím lépe mohl poznat, jak na tom vlastně je se svými šancemi. Zatím mu to přišlo dost na nic, ale doufal. Stále doufal, ale ne v konec vztahu Harryho s tím mužem, ale ve šťastný konec pro všechny. "Bohužel vám asi neporadím, protože tohle jsem nikdy nezažil." zamumlal Louis a naposled se natáhl, aby svého učitele políbil na hebké rty. "Běžte si se svým snoubencem promluvit a vyřešte to všechno, ať jste zase šťastný a vaše budoucí děťátko taky." s těmi slovy Louis seskočil z altánku a běžel pryč. 

Nechal po tvářích stékat slzy, protože se mu Harry dostal opravdu hodně pod kůži, což bylo značně nepříjemné a to hlavně teď, když už věděl v jaké vztahové situaci jeho učitel je. Louis chtěl, aby to bylo mnohem jednoduší, ale to patrně už nikdy nebude. Proto se rozhodl, že od Harryho dá ruce pryč a nechá ho, aby žil svým vlastním životem. Louis mu nebude kazit budoucnost, když může být Harry šťastně ženatý a po svém boku mít ještě malou holčičku, Jeanny.


Omlouvám se, že to tak trvalo a doufám, že se vám to líbí :) 

Co se týče toho, co se teď děje, tak k tomu se nehodlám vyjadřovat, protože k tomu nemám důvod. Každý na to máte svůj názor, já též, ale nemám důvod ho tady rozebírat :) Snad chápete :3 Jen chci říct, že jsem nic takového nečekala a nejspíš to na mě mělo větší vliv, než bych chtěla :) #RIPJohannah

_LarryLS1_

Hard case || Larry ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat