57. Under 4 Øjne

800 40 8
                                    


Alice's Synsvinkel:

"Så, 24 år var. Kan du mærke at du føler dig gaaaammel" Spørg jeg med et langtrukken 'gammel'.. fordi hun er den ældste omkring det her bord. "Nej, jeg har det præcis som før" Svare hun. 

"Interessant" Svare jeg og tager en bid af min mad. 

Vi sidder sådan at Grace sidder for bordenden. Jeg sidder ved hendes ene side og Nash sidder ved hendes anden side. Ved siden af mig sidder Cam. Shawn sidder ved siden af Nash.

 "Så hvad har du tænkt dig i fremtiden?" Spørg Shawn til Grace. "Det ved jeg ikke, jeg tager det som det kommer" Svare hun. 

Jeg kan se at Nash bliver ved med at kigge på Grace, men hun afviser hans blik. Stakkels fyr... 

"Mine forældre fik mig i en ung alder" Siger Shawn ud af det blå... Jeg kigger mærkeligt på Shawn, ingen spurgte ham?! "Der er mange som får deres første barn i en ung alder" Supplere Nash med. Jeg nikker langsomt og mistænksomt, men spiser videre. "Mine forældre fik faktisk min storebror da de var 17 og 21 år" Tilføjer Nash.

Hvordan kom vi ind på denne her slags samtale?

Jeg skulle til at sige noget til Grace, men hun er faldet i en god snak med Nash... det skal jeg ikke ødelægge.

Jeg kan mærke Cam der ligger sin hånd på mit lår. Jeg smiler til ham, men kommer i tanke om at han ikke har snakket så meget hele aftenen. Jeg skulle lige til at spørge om han er okay, men så begyndt Shawn at fable om at han syntes farverne baby-blå og baby-lyserød er kønne farver og at baby tøj er noget at det sødeste i verdenen.

"Jeg har faktisk stadig min aller først sko derhjemme" Supplere Shawn sig selv med.

Jeg nikker for mig selv, ligger bestikket på tallerkenen og skubber min stol ud. "Skat kan vi snakke sammen" Spurgte jeg. "Selvfølgelig" Svare Cam, men bliver siddende. "Unde 4 øjne" Tilføjer jeg, "Ouh, ja, okay" Svare Cam og følger med. 

Vi går så langt væk fra vores bord som muligt. "Du fortalte det til dem... gjorde du ik?!" Spørg jeg. "Hvad mener du?" Spørg han. Ligner jeg en idiot?! "Du skal ikke spille dum, du fortalte dem jeg er gravid!" Udbrød jeg, dog ikke højt nok til at vække opmærksomhed. 

"Fint.... ja, Nash og Shawn ved det...." Indrømmer Cam, "Så det er derfor du ikke har sagt et ord siden vi kom hertil?!" Mumler jeg vist, fordi han svare ikke.

"Men jeg kunne bare ikke holde den glædelige nyhed for mig selv længere!" Siger Cam optimistisk. Jeg, derimod, ser mindre begejstret ud.

"Ååh ja, god idé, hvorfor ikke bare tweete det så alle i hele verdenen ved det" Siger jeg sarkastisk, med en lidt højere og mere alvorlig stemme. "Ja, ærlig talt Alice... Jeg forstår ikke hvorfor folk ikke må vide det!" Siger Cam, nu også mere seriøst.

"Fordi... Cam...." Stammer jeg... "Fordi, uanset om jeg er gravid eller ej, havde jeg ikke tænkt mig at beholde det barn..." For jeg endelig sagt.

Cam ser på mig, med et ansigtsudtryk som jeg ikke har set meeeget længe. Han er vred, men det er ikke det han viser... han er trist, men det er heller ikke det han viser. Han er skuffet. 

Jeg for det lidt dårligt over det jeg lige sagde, så jeg går lidt tættere på Cam, for at lægge min hånd på hans kind.... Men han puffede min ånd væk med sin og går.


Grace's Synsvinkel:

Cam og Alice rejser sig  pludselig op og går. Men de lade deres ting være, så de skrider nok ikke helt. "Hvad skulle de?" Spørg jeg, "De skal snakke alene" Svare Nash.  

"Gud ved hvad de snakker om" Svare jeg med et lettende grin. "Du ved det ikke?" Spørg Nash. "nej.....??" Siger jeg undrende, "Hvad ved du som jeg ikke ved?" Spørg jeg. "Det burde du nok ikke høre fra mig...." Svare Nash bare. Nåh, jeg troede ellers vi havdedet fint igen.

"Ej please skat... har vi nu hemmeligheder for hinanden?" Spørg jeg. Jeg ved godt at jeg nok er ret uretfærdig, og at jeg har ham om min lillefinger... men, af en eller anden grund vil jeg virkelig-virkelig gerne vide hvad de snakker om!

"Alice er gravid" Hvisker han.

Alice er..... vent..... hun er?? Hun skal... Og Cam, han.... men.....

Hvad!

"Alice er -" Sagde jeg alt for højt, men Nash dækkede min mund da jeg skulle sige ordet 'gravid'.

Alice... Gravid? "Er du sikker??" Spørg jeg endnu engang. Det kan ikke passe.... hun ville havde sagt det, hvis det var rigtigt.

Shawn kigger på mig og Nash, "Nash for helvede...." Siger han med en skuffet tone. "Hvad! Det er da ikke mig som har kommet med hints hele aftenen" protestere Nash. Lige da han sagde det kom Cameron hen mod vores bord. Alene. Han begynder at tage sine ting.

"Hva så mate?" Spørg Shawn. Vi kigger alle tre undrende på ham. "Ehm.. jeg tror jeg tager hjem. Ehm, go' fødselsag, Grace..... Du får din gave senere på ugen" Svarede han sørgmodigt og var hurtigt ude af restauranten.

"Okay det tog en drastisk handling...." Siger jeg. 

Jeg smiler til Alice da jeg ser hende komme mod vores bord.... Men nu begynder hun også at tage sin ting, "Hvad skal du nu?" Spørg jeg med et trist stemme. Jeg vil ikke ende op med at være sammen med Nash alene... ikke endnu... jeg har de stadig elendigt med hvad jeg gjorde. 

"Jeg må finde Cam.... tillykke med fødselsdagen" Når hun at sige før man kan høre hendes stiletter løbe ud af restauranten for at lede efter Cameron...

"Trouble in paradise" hviner Shawn og spiser videre af sit hvidløgsbrød. 

Det er faktisk utrolig hyggeligt, selvom vi hun er os tre; Nash, Shawn og jeg. 

Min mobil begynder lige pludselig at ringe gang på gang, og jeg får en ny besked hvert 5 sekund... Alt det af den samme person; Francisco.


•••

Hey F/N!

Uhhh der blev Cam såret varrrrr.... stakkels fyr. Og stakkels Nash!

Jeg ved ikke om der er nogle mm-fans herinde.. MEN jeg har lige udgivet det første kapitel af min nye bog som hedder Busy Again? - Marcus Gunnarsen. Jeg ved godt at jeg er igang med for mange bøger, men jeg har bare så mange forskellige idéer! Det her betyder self ikke at jeg opdatere sjældnere på den her bog...

XOXO XOShadow <3 <3

Før og efter Magcon // Cameron DallasWhere stories live. Discover now