24. Afskedsfesten

1.3K 51 2
                                    

👆 Cameron og Jacob*


"Virkelig?" Siger Cameron mens han løber med mig i hånden. Jeg nikker, men han ser det ikke, da han bliver ved med at fører mig ud på dansegulvet.  

Han snurrer mig rundt, så jeg står tættere på ham. Han trækker mig hen til ham, og jeg ligger mine hænder på hans brystkasse. Han lægger sine hænder omkring mit liv, og vores læber mødes.

Efter vi har danset i noget tid, kommer Jacob over til os, og prikker på Cam's skulder

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Efter vi har danset i noget tid, kommer Jacob over til os, og prikker på Cam's skulder. "Cam" Siger Jacob højt nok, så Cameron kan hører det. Musikken er ret høj, så man skal snakke virkelig højt. "Jacob" Siger Cameron, nærmest syngene, "Er der nogle jeg kan hjælpe med, fordi jeg har faktisk lidt travl her... så..." Siger Cam, og hentyder til mig.

"Åhh... ehm. Hey Alice, kan jeg låne Cam?" Spørg han ok klapper sig selv i hænderne. "Han er din" Siger jeg og skubber Cameron over til Jacob. Cameron laver et smil og går med Jacob. Jeg kan hører dem snakke lidt "Bro! Kunne du ik' havde ventet?! Dude, jeg var igang med noget" Er det først Cameron udbryder efter han er gået med Jacob. 

Jacob griner bare og Cam slår ham på skulderen. Jeg smiler og vender mig om, for at se om jeg kan finde, enden Shawn eller Nash. Det er nemlig mine bedste venner pt.

Jeg gå mellem alle de fulde mennesker og mærker en prikken på skulderen. Jeg vender mit hoved, "GRACE" Udbryder jeg og omfavner hende med det samme, "Alice!" Griner hun og gengælder krammet.

"Du er ude?" Spørg jeg. Jeg er så glad for hun endelig er tilbage! Grace var min bedste veninde i fængslet. "ja, intet fængsel kan holde mig væk" Griner hun, "Ej, det er bare prøveløsladelse. Det eneste jeg skal gøre er at holde lav profil de næste 2 måneder og jeg er en fri kvindeeeeee!" Råber hun og råber 'fri kvinde' højt, men fordi dj'en spiller så højt musik var der ikke så mange der hørte det.

...

Jeg er tilbage i sofaen, inde i stuen. Grace ville helst feste, men jeg insisterede. Jeg ville gerne snakke med hende, lidt mere privat. Vi har snakket i lidt over 1½ time. Det er dejligt at have hende ved min side igen!

"Så, bliver du i Cali?" Spørg jeg. Jeg håber virkelig hun bliver her! Jeg har lige fået hende tilbage, hun kan da ik bare forlade mig igen. Jeg har allerede fortalt Grace om min sang og Magcon osv. Men jeg er ikke nået til Cameron endnu. 

Grace og jeg brugte ret lang tid i fængslet på at snakke om drenge. Jeg var jo vild med Cameron, mens hun var vild med en dreng inde fra fængslet. Jeg kan ikke helt huske hvad han hedder, selvom jeg selv var venner med ham. Det er sikkert fordi jeg har fået lidt at drikke.

"Jeg ved nu ikke... Min bedstemor bor jo i Ohio, hvad med bolig?" Siger hun og tager endnu en tår af sin røde kop, som er fyldt med øl. "Altså... jeg regner med at flytte herind. Du kan få mit værelse hos Francisco" Svare jeg.

"Francisco?" Siger hun og tømmer dit krus, "Ham som du hader fordi han tog din veninde væk fra dig? Hun...argh, hvad hed hun nu?" Siger hun og ville lægge kruset på bordet, men missede. Er hun allerede fuld? Grace er 21 år, så hun har med sikkerhed prøvet at være fuld før.

"Abigail. Hendes navn var Abigail. Men, vi er gode venner nu. Han har et ledigt rum... medmindre Tracy flytter ind, eller noget "Sukker jeg. "Hør her, Alice. Jeg kom bogstaveligtalt ud af fængslet i dag. Jeg har svært ved at huske de personer du allerede har fortalt mig om... men jeg er dog ikke synsk. Så... hvem er Tracy??? Jeg jeg slå hende ihjel?" Spørg hun. "Jeg sukkede fordi jeg gerne vil have at DU bor der, og ikke Tracy. Jeg vil have du blir' i Californien....  Jeg indrømmer at Tracy ikke er min favorit person, men mine venner er venner med hende, så jeg lærer nok på at tidspunkt at kunne holde hende ud. Plus, hvis du dræber hende, kommer du nok i fængsel igen... hold dig ude af problemer" Siger jeg og rejser mig op.

"Okey, okay mor" Siger hun og kigger på den krop hun tabte på gulvet. "Jeg er ikke din mor, bare fordi jeg passer på dig. Jeg mener det." Siger jeg, som ædru-Alice og rejser mig op, efter noget alkohol. Jeg har altid været en person som bliver fuld hurtigt, nogle gange for jeg blackouts og jeg bliver vildt utilgængelig. Dagen efter får jeg de værste tømmermænd og hovedpine. Derfor er det ikke tit jeg bliver fuld, men idag skal der sq festes! "Ingen problemer" Siger jeg en sidste gang og peger på hende.

"Hvad skal du?" Spørg hun, da hun ser mig rejse mig op. "Jeg skal i problemer" Svare jeg og går hen til baren med et smil. 

Før og efter Magcon // Cameron DallasWhere stories live. Discover now