45. En Sidste Dans

1K 43 13
                                    


Alice's synsvinkel:

Jeg træder ud af bilen og ser Cameron... han har smoking på?? Han går op til mig, "Vil du blive min date til det her ikke-skole bal" Spørg Cameron og tager en buket blomster frem fra bag ryggen. "Gardenia'er" Siger jeg for mig selv... Han huskede at det er min yndlings blomst.  Mit hjerte banker hurtigere og hurtigere... En tårer triller ned af min kind; Har han arrangeret et bal??? for min skyld?? "Jeg håber det er glædes tårer" Siger Cam, og holder stadig på blomsterne og venter stadig på et svar.

 En tårer triller ned af min kind; Har han arrangeret et bal??? for min skyld?? "Jeg håber det er glædes tårer" Siger Cam, og holder stadig på blomsterne og venter stadig på et svar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ja" Mumler jeg for mig selv, "JA" Siger jeg igen, men højt nok så han kan hører det. Jeg kaster mig om ham, og omfavner ham. "Jeg elsker dig" Hvisker jeg i hans øre, "Jeg elsker også dig" Svare han.

"Hvad med os?" Starter Shawn, "Ja os som du har råbt af de sidste 4 timer" Tilføjer Francisco med et grin. "I var med i det her?" Spørg jeg og kigger over på dem, men jeg har stadig en arm om Cam. Både Shawn og Francisco nikker, "tak drenge" Siger jeg. "De er ikke de eneste som har hjulpet" Siger Cam mens han kigger på mig. Jeg giver ham hvem-har-ellers-hjulpet?-blikket. "Dit værelse" Siger Cam hurtigt.

Jeg går op på mit værelse, der er helt mørkt. Jeg tænder for kontakten og ser en kjole hænge lige foran mig. "Hallo?" Spørg jeg ud i rummet, men ingen svarer... Jeg går hen mod den guddommeligt smukke kjole, og rør ved den... okay, den er virkelig. 

"Kan du lide den?" Spørg en velkendt stemme... Grace kommer ind fra mit badeværelse. Hun har sin vinrøde kjole på, som jeg prøvede tidligere idag. "Wow" Siger jeg, "Jeg er forresten vild med kjolen... og du ser skøn ud!" Siger jeg med et oprigtigt smil. "Tak. Og hvad venter du på? Nu tager du den kjole på. Jeg sætter dit hår og retter din makeup, og så om 20 minutters tid har du dit livs aften. Aftale?" Spørg hun velvidende og ret overbevisende... "Aftale" Siger jeg med et smil. 

Jeg tager kjolen på;

Mit hår bliver lavet så det hænger løst og min makeup bliver opfrisket

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mit hår bliver lavet så det hænger løst og min makeup bliver opfrisket. "Wow, du er fantastisk" Siger jeg da jeg ser migselv i spejlet. "Tak, i lige måde... Og bare så du ved det... Francisco og jeg er ikke sammen... vi ville bare ikke risikere at du fandt ud af den her overraskelse" Siger hun. "Så du er altså ikke ovre Nash, huh?" Spørg jeg og giver hende det samme dirty-blik. "Ved du hvad, det her er din aften, okay. Det er dig der ikke har været til bal før... Så kom i sving og gå nedenunder" Siger hun og skubber mig nærmest ud af døren.

Jeg går ned af trapperne, og gennem stuen og ser udenfor i haven. Der er blevet lagt en slags gulv på grææset... der er masser plads til at danse og der er masser af levende lys...  Da jeg træder udenfor ser jeg alle fra Magcon er kommer! Abigail er her! Francisco og Shawn har fået Smoking på... wow, det her er fantastisk.... drengene har også dates med som jeg ikke kender, men det her er seriøst drømmen!

"Nash!" Udbrød jeg da jeg krammede ham, "Carter!" Siger jeg glad da jeg går videre til at omfavne ham. Og sådan fortsatte jeg indtil jeg kom igennem allesammen, også de piger jeg først lige har mødt. 

Jeg står midt i en menneske mængde, da jeg hører en sang komme på. Alle rykker sig til siden, og jeg står alene. Tror jeg. jeg vender mig om og ser Cameron også står alene. Han tager sin ene hånd frem, mens han går mod mig, "Kan jeg have denne dans Miss. Collins?" Spørg han med et grinende smil, "Det ville være mig en ære, Hr. Dallas" Svare jeg, også med et smilende grin. Jeg tager hans hånd og najer.   


Vigtigt: Okay... måske bliver det her lidt forvirrende, men det er det værd;
Først sætter i den nederste video på 2:30 og så fjerner i lyden...
Så sætter den her sang (med tekst) på, med lyd.
Så i på en måde ser dansevideoen mens i hører den her sang;


! Spol frem til 2:30 !
!Og så lad som om det er
Cam og Alice, og ikke Damon og Elena fra The Vampire Diaries! 


Da vi kyssede, begyndte folk at klappe. Jeg begyndte at rødme, så jeg kiggede ned. Han ligger sin hånd ved min kæbe og trækker derved mit hoved op, "Du er smuk" Siger han og kysser mig endnu engang på munden. "Jeg kommer til at savne dig..." Siger jeg da en tårer glider ned af min kind. Jeg ligger mine hænder på hans arm som stadig har et fast greb om min kæbe. "Det her er ikke enden på vores historie sammen" Siger Cam og snurre mig rundt.


Wow jeg græder ret meget idag... 

Det var min historie... om før jeg var en del af Magcon og efter jeg droppede ud af det... Det har været et følelsesmæssig tur men også super nice! Jeg har lært nye mennesker at kende, som jeg nu elsker højere end noget andet. Og, jeg skal til at sige farvel til nogle jeg elsker...

•••

Hey F/N:

Sidste kapitel 😢... Husk at stemme, kommenter,  følge mig (både her på Wattpad og InstaGram: xoxo.shadow

Tak for at i gad at læse historien! Jeg håber i har kunne lide den! Det er nemlig første gang jeg har skrevet en historie hvor Cameron ikke er player, så det har været super spændende!

Har i husket at læse nogle af mine andre historier??

Ha' en god daaag <3

XOXO XOShadow ♡♡♡ 

Før og efter Magcon // Cameron DallasWhere stories live. Discover now