26. Parken

1.1K 43 4
                                    


Camerons POV:
Jeg går tilbage til festen i baghaven. Jeg leder i få sekunder før jeg ser hun danser med en anden fyr. 

!!!

En anden fyr???!!!!

Jeg går op til dem, "Ohhh hey Camski" Er det første Aice siger, hvor hun derefter omfavner mig. "Alice... ehm h-", "Cammy, jeg har bare savnet dig såååå så så så såååå meget" Siger hun og prikker mig på læberne. "Alice, er du fuld, eller??" Spørg jeg forvirret og fjerner hendes hånd.

"Fuld? Jeg er friiiii" Råber hun, skubber sig selv væk fra mig og begynder at dreje rund. Jeg begynder at grine, "Okay.. okay... kom her" Griner jeg og rækker ud efter hende, "Hey, frække Dallas. Gi' slip" Siger hun mens hun danser med på sangene fra dj'en.

"Jeg giver ikke slip... nåh men, hvem var ham fyren?!" Spørg jeg og kigger der hvor Alie og ham dansede, men han er allerede væk. "Hvilken fyr, du er den eneste som danser med mig fjolle" Siger hun med et fnis. Jeg opdager at jeg er begyndt at danse. Nåh, den fyr var sikkert ikke noget vigtigt alligevel.

Vi danser i lidt tid, og jeg glemmer helt at jeg holder om hendes hånd. Hun river hånden ud af min og begynder at løbe i grin. "Alice" Sukker jeg... hun forsvinder gennem mængden af mennesker. Argh, nu skal jeg jo fange hende. Hvordan kan man overhoved blive så fuld, så hurtigt?!

Jeg løber den vej hun gjorde, men hun er der ikke, "ALICE" Råber jeg, "ALLISON" Råber jeg igen. Hun er jo fuld, måske reagere hun på sit rigtige navn, "ALLISON COLLINS" Råber jeg for tredje gang. Hun er ingen steder....

"BØH" Bliver der råbt, da jeg mærker nogle rører mig på skuldrene. Personen hopper op på min ryg, og begynder at kysse mig på både halsen og kinderne. Det er Alice. "Nåh, så du kunne ikke være længere tid væk fra mig, huh?" Griner jeg. "Det kunne du li' var" Fniser hun og hopper ned. Jeg vender mig om, så vi står ansigt til ansigt. 

Hun ligger sine hænder på mine kinder og læner sig frem til et kys. "Heyhey" Griner jeg smilende mellem alle de kys hun giver mig, "Alice... vi er til fest" Siger jeg og læner mig tilbage. "Men jeg vil ikke feste, jeg vil bare være sammen med diiiig" Siger hun og hopper ivrigt på stedet, og vikler sine hænder om min nakke. "Vi kan tage i pakken" Foreslår jeg. 

Det er også ret varmt omkring her, med alle de mennesker og lysende. "Okaaaaay" Siger hun træt, "Så kom" Siger jeg og tager hendes hånd. Vi skal over to veje, og i den her tilstand kan hun tydeligvis ikke gå over dem på egen hånd.

Jeg lægger mærke til at hun har alkohol i begge sine lommer.

Efter vi har gået i et godt stykke tid, i stilehed, begynder Alice "Cameron...." Begynder hun, og jeg ser på hende. "Du er så fantastisk, at jeg bare har lyst til at plante dig, og vokse en hel mark fyld med dig!" Siger hun og jeg begynder at små grine, "Okay, så var det ment på en creepy måde, eller en sød måde" Siger jeg og kan ikke få mine øjne fra hendes smukke smil.

"Altså, det kommer an på hvad 2+2 er..." Siger hun. "Øhm... 4" Siger jeg lidt forvirret, "Præcis!" Udbryder hun. "Men... det svare ikke rigtig noget, gør det?!" Siger jeg forvirret. Fulde-Alice og sjov og utilregnelig... men hun er mega forvirrende!

Da hun får øje på parken, slap hun min hånd og løb derned med sine arme ude. Hun "woohoo" Hele vejen derned, indtil hun lavede et rullefald på græsset og blev siddende. Jeg løber ned til hende, og ligger mig ved hendes side. 

Vi ligger begge i græsset og kigger på stjernerne. "Hvis du var en transformer ville du være en HOT-obot" Siger hun med et grin, drejer sig og kigger på mig. Jeg gør det samme, og efterlader samtidig et grin. "Skat, jeg tror aldrig jeg har set dig fuld før" Griner jeg med et skævt smil, og kører noget af hendes hår bag hendes ene øre.

"Kaldte du mig lige skat, huh" Smiler hun med før jeg kunne svarer udbryder hun "HVOR GEMMER DU MINE VINGER!!" og rejser sig op. Hun tager alkohol op af sin lomme, som hun havde taget med. Den ene flaske er champagne.

"Vil du" Griner hun, "Med glæde" Siger jeg forvirret. Hun rækker mig flasken og jeg åbner den, der lyder et højt brag. Vi griner begge, og får drukket den.

...

Alice POV:
Jeg vågner med den største hovedpine, med Cameron ved min side. Jeg er helt nøgen... vent.... gjorde Cameron og jeg det...!!! Men... det var ikke sådan jeg havde tænkt min første gang skulle være....

Måske havde vi ikke sex... jeg venter til Cam vågner. Men først burde jeg gøre noget ved den her hovedpine. Jeg kigger på klokken som er 7:48. Det er alt for tidligt... Jeg tager to hovedpinspiller som jeg fandt i skabet og drikker så meget vand jeg kan. Jeg finder ud af at jeg ligner lort, da jeg ser mig i spejlet. Min makeup er tværet ud og jeg ligner en der har grædt og ikke sovet i flere dage. 

Mens jeg er midt i mit bad tænker jeg virkelig meget, som nok ikke er en god idé fordi det får bare mit hoved til at dunke endnu mere... Jeg kan ikke huske så meget igår... Jeg kan huske små glimt, men ikk' noget vigtigt tror jeg.

Jeg slukker bruseren, tørrer mig og mit hår, tager mascara på (som jeg havde liggende i min taske) og reder mit hår. Jeg er inde på Camerons værelse, så jeg finder mit tøj på gulvet, og tager det på.

Før og efter Magcon // Cameron DallasWhere stories live. Discover now