20. Køkkenet

1.2K 49 5
                                    


Cameron og jeg ligger i sengen. Vi ser videoer på Youtube. Vi ser for det meste Try not to Laugh videoer. Vi har set det i snart to timer, og mine øjne er ret trætte af at kigge på en skærm i så lang tid. 

Jeg kigger på Cam, som allerede kigger på mig. Jeg kigger hurtigt tilbage til videoen... men kigger på  Cam igen, som stadig kigger på mig. "Hvad er der?" Spørg jeg, han kigger hele tiden på mig. "Dig...." Siger han enkelt.

"Hvad er der med mig?" Spørg jeg med rynkende bryn. "Du er bare så smuk" Siger han og læner sit hoved på sin hånd. "Du skal ik' begynde" Sukker jeg og ryster svagt på hovedet. Jeg vender mit blik mod computeren, og begynder at slukker den. Jeg vil ikke se Youtube længere.

"Begynde på hvad?" Udbryder han med en legesyg stemme. "At give mig komplimenter" Siger jeg og giver ham daah-blikket. "Hvorfor??" Siger han og rykker sig længere mod mig. "Fordi.... fordi je...." Jeg stammede en del, fordi jeg ikke har nogle idé om hvad jeg skulle til at sige.

"Fordi hvad? På grund af Tracy? på grund af mig?" Spørg jeg og kigger skiftevis på mine øjne og læber. "Nårgh jo. Det er rigtigt.  Tracy. Din kæreste." Siger jeg på en lidt flabet måde og lukker Computerens skærm ned.

Jeg rejser mig, og ville gå ned i køkkenet. Jeg er sulten. Men før jeg fik mulighed for det, stod Cam foran mig. Han står og spærre for døren, så jeg ikke kan komme ud.

Jeg vender mit hoved mod hans, så vi kigger hinanden i øjnene. "Tracy? Jeg har slået op med Tracy...." Siger han og lægger sin hænder på mine skuldre. Han hænder kører langsomt ned af min arm. 

"I slog op?" Spørg jeg og kigger lettet på ham. "Ja..." Siger han seriøst, "det er ikke hende jeg kan lide" Siger han, hans seriøse blik forvandler sig til et flirtende, skævt og charmerende smil.

Han læner sig frem, og vores læber mødtes. Jeg bed ham hårdt i underlæben. "Av" Siger han med et grin, og tager sig til sin læbe, "hvorfor gjorde du det?".

"Jeg er sulten. Ingen skal stå imellem køkkenet og mig." Siger jeg seriøst. Han tager ned i håndtaget og åbner døren, "Damerne først" Siger han, og giver tegn til at jeg skulle gå ud. "Det var straks bedre" Siger jeg med et grin. Jeg kan hører Cam fremskaffer et grin... han syntes sikkert jeg er latterlig. Men mad er ikke latterligt!

Jeg løber ned af træpperne, og ind i køkkenet, men Cam lige i hælene på mig. Jeg dækker mine øjne til, da jeg ser Francisco snave en pige, som sidder oven på bordet og æder ham. Francisco står med ryggen til, så jeg kan ikke se pigen. 

"Åhhw, undskyld. Jeg vidste i ville... jeg mener, ikke fordi jeg så noget men... jeg mener.... jeg tror jeg går nu" Siger jeg og skal til at gå ud af køkkenet igen, men jeg går ind i Cameron. "Åhh wow, hvad sker der her?" Spørg han og lægger sine arme om mig. Han kysser mig på hovedet og kigger så ind i køkkenet. Hans øjne bliver store. 

"Tracy" Udbryder Cam og giver slip på mig. Jeg drejer hovedet og ser at Francisco er igang med at gå langsomt væk fra pigen. Jeg ser hendes ansigt, og finder ud af at den pige som Francisco snavede med, er Tracy! 

"Tracy" Siger jeg derefter. "Jeg ser du er kommet videre" Siger Cam og giver både Tracy og Francisco elevator blikket. "Og jeg kan se du også er det" Siger hun og giver mig elevator blikket.

"Undskyld... er i to-" Siger Francisco og peger både på Cam og Tracy. Han hentyder sikkert til om de var kærester, eller på en eller anden mde havde noget kørende. "Nej.. nej nej nej" Siger Cameron. Tracy siger ikke noget. "Skal... Francisco og jeg give jer noget privatliv?" Spørg jeg forvirret... hvad siger man i sådanne situationer?

Samtidig med at Tracy siger; "Det kunne være rart". Siger Cameron"Nej, det behøver vi ikke". Det siger de i munden på hinanden. 

"Cameron... i har tydeligvis nået i skal have snakket om..." Siger jeg og kigger på ham. Han ligger sine hænder på mine skuldre, "Nej... jeg har ikke brug for at sige noget til hende". "Men måske har du brug for at lytte" Siger Tracy og hopper ned fra køkkenbordet.

"Kom" Siger jeg og tager fat i Franciscos hånd. Vi går sammen ind i stuen.

Før og efter Magcon // Cameron DallasWhere stories live. Discover now