42. The Vamps

1K 36 3
                                    


"Jeg tager til et møde" Fortæller Cameron, "Hvilket møde?" Spørg jeg. Nu hvor Magcon er slut, hvilket møde snakker han så om??

"Jeg er ikke helt sikker på hvad det handler om" Siger Cameron og før jeg nåede at spørge mere ind til det, begyndte Shawn at snakke, "Du kan komme med mig" Siger Shawn. "TIL STUDIET??!!" Spørg jeg overglad. Jeg har aldrig været i et studie før! Og det er noget tid siden jeg sidst har sunget.... men alligevel ved jeg at det er det jeg vil resten af mit liv. Det er min drøm at blive sanger.

Shawn begynder at smile, "Ja..... Men ikke i så lang tid, jeg skal være med i en musikvideo. Har du nogensinde været i et stud-" "NEJ" afbrød jeg. Han begynder at grine og Cameron smiler. "Hvad?" Spørg jeg og kigger på dem begge som om de idioter. Men, for at være ærlig, er du si ik' idioter??!!

"Ik noget babe, hyg jer" Siger han og skulle til at gå. Jeg rejser mig "Vent" Siger jeg og går hen til ham. Jeg lægger mine hænder på hans kind og trækker hans ansigt mod mit. Jeg slipper ham ikke før vores læber mødtes i et kys. "Vi ses" Siger jeg. "Jeg kommer tilbage... det ved du godt ik" Sukker Cameron smilende. "Jo... det siger i jo" Siger jeg med det ene øjenbryn løftet. Alle forlader mig på et tidspunkt...

Mine forældre - væk.
Mine venner fra Magcon - væk.
Mit hus - snart væk.
Jeg burde nok besøge Francisco og Grace snart. Det er længe siden jeg sidst så dem.

"Jeg går ingen steder skat" Siger Cam, kysser mig på panden og går hen mod døren. "Udover lige nu. Ses" Hviner han og går. Jeg vender min krop med et smil mod Shawn, "Skal vi køre?" Spørg Shawn da han rejer sig op. "Åh ja" Siger jeg med det største smil ever.

Produceren vil have Shawn er til et møde med sine andre klienter et sted i nærheden af os, så vi kan nøjes med at køre derover. Det tager nok 2 timers tid i bil.

"Kender du The Vamps?" Spørg Shawn pludselig, efter vi har kørt i lidt tid. "Om jeg kender dem?!! Seriøst?! Jeg hører deres musik nonstop... Hvorfor?" Spørg jeg og kigger på Shawn, som kører bilen. "Fordi min producers andre klienter er dem" Siger han med et smil, men kiggede stadig på vejen.

Jeg ser vildt molløs ud. "OH MY GOD, laver du sjov lige nu!?!?!" Siger jeg og læner mig tilbage i sædet, "Så... jeg... MIG?!?! Jeg kommer til at møde The Vamps??!!?" Spørg jeg prøver at få øjenkontakt med Shawn, selvom han kører bilen. "Ja" Griner Shawn.

Jeg ved godt at Shawn er vant til at være professionel og sådan når han møder andre kendte... Men... det bliver jeg nok aldrig.

Altså, Shawn har mødt Justin Bieber, Lil Wayne, Niall Horan, The Weeknd, Ariana Grande, Taylor Swift, Usher, Selena Gomez.... Og det er bare dem jeg ved han her mødt. Han har sikkert mødt flere. Jeg mener også han har mødt pigerne fra Fifth Harmony!

Og nu skal vi møde THE VAMPS!

Endelig er vi fremme! Vi stiger ud af bilen og der står de. The Vamps, og en anden mand... det er nok produceren. Jeg fryser helt til. "Kom" Siger Shawn og kigger på mig. Han står stille indtil jeg begynder at gå. Nu gælder det bare om at spille cool!

"Hey" Siger alle fra The Vamps på samme tid. Jeg smiler og hilser tilbage.

•••

Drengene er færdige med at shoote videoen og jeg er endelig ved at venne mig til at The Vamps faktisk er rigtige og helt normale mennesker. Jeg sang lidt med på sangen, mens jeg ser kamerarene som filmer. Det er en virkelig god sang.

"I turn my radio up and it's just my luck. Why-y-y-y-y-y me? I turn my TV on, it's the same old song. Why are you following me? It's like a 'missing you' sign. Is written on my face. Why-y-y-y-y-y-eh? It's like everybody knows; 'Cause everywhere I go, the whole world is singing to me, yeah"

Jeg vender mig om og ser manden som jeg tror er prodceren. Han ser chokeret ud. I starten smiler jeg bare, "Undskyld jeg sang med... Sangen er ba-" "Nej-nej-nej-nej... jeg er vild med din stemme" Siger han og kommer nærmere mod mig.

"Det er som om jeg har set dig før... Kender jeg dig?" Spørg han. Det her creeper mig altså lidt ud. "Ehm... jeg var med i Magcon før det sluttede. Jeg er en internet-berømthed... Jeg laver sjove videoer og synger covers på sange" Siger jeg med et smil.

"Arbejder du for nogle?" Spørg han, "Lige nu har jeg ikke et job... eg får penge fra youtube" Siger jeg og lægger mit hoved på skrå. Vil han spørge mig om det jeg tror han vil???!!!

"Ku' du tænke dig at holde et møde med mig senere?? Jeg ser en strålende sangkarrierer i dig" Siger han spændt. Jeg begynder at smile stort mens mie øjenbryn er løftet. "Du kunne tænke dig at have mig som klient?" Spørg jeg. "Hvis du vil" Siger han. "JA!" Siger jeg og løber mod ham for at kramme ham. Jeg kommer i tanke om at jeg skal være profesionel og at det her er ret akavet, så jeg trækker mig hurtigt igen.

"Undskyld..." Mumler jeg lavt, "Det vil jeg vildt gerne".

"Godt" Griner han. "Klokken 19:45 på mit kontor" Siger han. "Hvor er dit kontor?" Spørg jeg. "VillaStreet 97." Siger han.

•••

Jeg har prøvet at få fat i Cameron i 15 minutter nu... Hvorfor svare han ikke? Er han stadig til møde? Klokken er 21:00 og Shawn og jeg er på vej hjem. Jeg har lige været til møde... og Cameron har været til møde hele dagen, åbenbart. Er det møde vigtigt?

"Så... Du er X'ters nye stjerne huh?" Spørg Shawn med et smil. "Det ser det ud til" Svare jeg med et smil. "Så" begynder Shawn, men jeg ved godt hvad han vil sige efterfølgnde, så jeg gør det for ham; "Så Cam og jeg kan flytte med dig. Ja, lige præcis" Smiler jeg.

Før og efter Magcon // Cameron DallasWhere stories live. Discover now