15. Kommentarer

1.4K 50 7
                                    

👆Billedet  som Alice tager af Cameron, til Snapchat*


"Var hun ik' også med i Shawns video?"
"Ohh Jesus, du er køn Alice!"
"Cameron flere videoer med Alice, flere videoer!"
"Alice er også med i Shawns video! Btw, du synger gooodt!"
"Alice, lav en youtube kanal!"
"Jeg følger dig Alice!!! Instagram, Snapchat, Twitter, over alt!"
"Hvem er Alice egentlig?"
"Hvor lærte i hinanden at kende?"

Wow tænker jeg da Cameron læser dem højt for mig. Han viser mig Computer skærmen, og scroller stadig ned. "Næsten alle kommentarer er om dig Alice!" Siger Cameron spændt. 

Jeg vågnede i Camerons seng... hvordan jeg endte her, ved jeg ikke... Men hans seng er god at sove i, og så fandt jeg Cameron ovre i hjørnet med sin Computer og svarede på kommentarer. Han havde været vågen i snart 1 time, og havde kun svaret på fans kommentarer.

"De er vilde med dig" Bliver han ved. Jeg er lige stået op, så jeg ved ikke rigtig hvad der foregår. Jeg tager min mobil frem. Min mobil er vildt varm, hvorfor? Jeg tænder mobilen, og ser ikke andet en 'du har en ny følger' -både på Instagram, Snapchat, Twitter! Jeg går ind og tjekker Snapchat først, "30.000?" Siger jeg højt, på en usikker og forvirret måde. 30.000 følger!?

"Hvad?" Siger Cameron og kigger op af sin skærm. Jeg tager et billede af ham "Ha, du er sku køn, huh" Siger jeg sarkastisk fordi at det ikke er det bedste billede af ham. Jeg syntes selvfølgelig Cameron er virkelig køn og ret attraktiv, men... ja jeg ville være sarkastisk.

Jeg add'er teksten 'vågnede til det her' og så et par emojis Det føles forkert at tilføje et hjerte, men jeg mener det jo kærligt... argh at være hans ekskæreste gør det vildt vanskeligt, jeg vil jo ikk have folk tror noget.... Jeg lægger den ud på min historie.

Han kigger forvirret på mig, "Jeg har 30.000 følgere på snap!" Siger jeg spændt, "Over en nat?" Spørg Cameron og lægger sin computer for at se min skærm. Han går op til sengen og kaster sig i den, så han nu ligger ved siden af mig, på maven. 

"Ja, og det bliver bare ved... Jeg går lige ind og slå notifikationer fra" Siger jeg, og fjerner derefter notifikationer fra Snap, Insta og Twitter.

"Det er det jeg siger, de er vilde med dig" Siger han og ændre sit seriøse blik til et smil, da han kigger mig i øjnene. Jeg smiler også, "Så skal jeg hjælpe dig med at lave en youtube kanal, og hvordan man filmer, redigere og så videre?" Spørg Cameron og ligger sit hoved på skrå. 

"Min egen youtube kanal?" Spørg jeg med et løftet øjenbryn, "Ja, vil du ik' have det? Jeg mener, alle vil jo se mere til dig" Siger han som om det var ingenting at lave min egen youtube kanal....

"Så jeg skal sådan... poste videoer og sådan noget?" Spørg jeg usikkert. Han nikker. "Øhm..." Starter jeg, Cameron tager sin computer og logger ud af sin kanal. "Her, email?" Spørg han og jeg indtaster min email, kode osv. "Så, nu har du en YouTube kanal. Tillykke" Siger Cameron med et smil.

"Men... hvilke videoer skal jeg filme?" Spørg jeg og kigger skiftevis på Cam og min YouTube konto. "Altså først skal vi havde taget et par billeder til din profil. Jeg skal faktisk til photoshoot idag. Jeg kan spørge om vi kan tage nogle billeder af dig" Siger han engageret. 

"Virkelig? Ville du gøre det for mig?" Spørg jeg, hvad ville Tracy ik' tænke?

Cameron nikker, "kom lad os gå" Siger Cameron og rejser sig, "Nu?" Spørg jeg stresset og forvirret. "Ja skal du ik hurtigt hjem til Francisco og skifte osv?" Sprørg han da jeg rejser mig. "Jo" Siger jeg stille, men så han kunne høre det, "Så kom" Siger han igen.

...

Efter jeg fik taget et bad, lagt en ny make up og redt mit hår var Cameron og jeg nu på vej til photoshootet... 

Alice profil billede***

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Alice profil billede***

Det var vildt sjovt! Efter Camerons fotos var taget, spurgte Cam og vi godt måtte tage nogle billeder af mig. Det måtte vi ikke, fordi det fik kameramanden åbenbart ikke løn nok til. Nar. Så mens der var spisepause, og de var væk, tog Cameron kameraret og tog billeder af mig.

Det var så dumt af dem, bare at lade deres ting stå. Men det var da heldigt nok for Cam og jeg. Cameron tog forskellige billeder af mig, og skyndte sig at lægge dem ind på sin computer. 

Cover billedet:

Nu bliver det bare spændende om der overhoved er nogle der gider Subscribe og se mine videoer

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nu bliver det bare spændende om der overhoved er nogle der gider Subscribe og se mine videoer...

...

A/N:

Hey F/N!💗

Jeg håber i havde en god aften igår! Anyways, det der cover billede skal forestille at være genialt lavet... men, jeg er ikke serlig genial, så jeg lavede bare et cover, så i kunne se hvordan det var, i guess... 😅

Hvis der er nogle der vil vide det, bliver Alice spillet af Madison Beer/Maggie Lindemann. Håber i kan lide historien,

XOXO XOShadow <3


Før og efter Magcon // Cameron DallasWhere stories live. Discover now