51. Overbeskyttende

874 40 3
                                    


Cameron's synsvinkel:

Jeg har været væk fra Alice i snart 2 måneder! 2 fucking måneder!! Vi kan først se hinanden, sådan face to face om 3 uger! Og. Jeg. Er. Ved. At. Dø.

Altså, ikke sådan bogstaveligtalt, det er bare svært uden hende....

Jeg har lige lagt min mobil fra mig... Alice får fckin meget hate her for tiden. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan mærke på hende at det tager hårdt på hende...

•••

Lige nu ligger vi i min seng, og er igang med en livestream på YouNow.

Vi læser beskeder op fra fansene. "Flotte øjne, Nash. ily <3 <3" Læser jeg højt, Nash kigger på skærmen for at se hendes navn, "Tak SandraTH433, jeg elsker også dig" Svare Nash til kameraret på computeren.

"Hvad er jeres mening om Alice? Hvor er hun?? btw ily soo much <3!!!" Læser Nash højt og kigger direkte på mig. ""Elsker også dig BananaLover69. Jeg vil væde med at du mener Alice Collins.... Så..." Starter jeg og sætter mig til rette. 

"Alice er jo en af vores venner... og i ved sikkert allesammen at hun dater et helt specielt medlem af Magcon" Synger Nash nærmest og kigger stadig på mig.. "De har forstået det Nash" Siger jeg og giver ham et kejtet smil og et dask på skulderen.

Jeg vender mit hoved mod kameraret, "Nej, seriøst guys. De sidste par uger har jeg set at i har hatet hende en del. Jeg ved ikke hvorfor, men i bliver nødt til at være forstende... Alle de lede ord, er fuldstændig unødvenig. Hun har ikke fortjent det. Jeg syntes ikke der er fair... fordi hun er det dejligste, smukkeste, sjoveste og mest kærlige menneske jeg nogensinde har mødt. Al den hate er der sku ik nogen som kommer langt med. Og, ja, vi dater... hun er min kæreste. Men hvis i tror det kommer til at give bagslag på min karriere skal i tro om. Hun er nemlig også meget forstående og meget stolværdig. Så ingen hate"Siger jeg og rækker ud efter peanuts-posen som står på natbordet. 

"Dater i? xD??" Læser Nash op. "Cam og jeg?!!?!!!!!!!!" Han bryder ud i grin, for det er faktisk rigtig tit folk spørg om det. " What the f, vi har begge en kæreste" Griner jeg tilbage. "Og det er ikke hinanden" Tilføjer jeg hurtigt.

Nu bryder det løs i kommentaren;
Har Nash en kæreste??
Hvem???
Er det en pige vi kender??!!!
Det er mig folkens!!
Fortæl hvem det er NASH!
Ej det kunne være total goals hvis jeres kærester var bffs...
Har i været på dobbeltdate??
Men... vi skulle jo giftes bby!!


Så nu besvare Nas spørgsmålene, "Ja. Hun hedder Grace. Jeg ved ikke om i kender hende, det tror jeg ihvertfald ikke. Jeg er sikker på det ikke er dig, beklager. Har fortalt det. Jo Grace og Alice er ret gode veninder, det er jeg sikker på; så vi fire er ret goals. Nej, vi har ikke været på dobbeltdate. Jeg skal ikke giftes foreløbig, jeg vil vente til jeg er slået ned et sted og fået bolig og børn og sådan noget".

"Hvor mange børn vil i have?? Og i hvilken alder vil i have den/dem i??" Spørg en fan, som jeg læste højt. "Jeg vil have 6 små Cameron-Junior tumlinger løbende rundt" Svare jeg. "Men, først når jeg er 100% klar og 100% sikker på at det er den rette person... Jeg har ikke en bestem alder hvor jeg vil have dem i... bare når jeg er klar" Svare jeg. Jeg vil ikke have mine børn skal vokse op uden en far, som jeg. Jeg vil ikke have at de skal vokse op som skilsmissebørn... Jeg skal helst ikke gentage mine forældres fortid, vel. 

"Ja jeg har det på samme måde... men jeg vil nok have 3 børn" Svare Nash og læser videre i kommentarboksen. 

"Vil i gerne have børn med Grace og Alice?!" Lyder et spørgsmål. Jeg begynder bare at grine en smule og smile lidt akavet... Det ville nok være lidt mærkeligt at have den samtale med mine fans før jeg havde den med Alice. Jeg er sikker på at Nash har det på samme måde. 

"Lad mig lige have den samtale med Alice først. Okay" Siger jeg med et smilende-grin. "Jaer" Siger Nash i enighed. "Hvornår frier du til Alice?" Læser Nash højt, "okay, kan vi få et emneskift" Griner jeg, "Svar fansene Cam" driller Nash. "Ja, så, hvornår har du planer om at gifte dig med Grace" Spørg jeg, "Ok...emneskift" Overgiver han sig. 

•••

Alice synsvinkel:

Samtidig med Nash og Cam's livestream*

Jeg skal udgive et album! Det skal Shawn også! Og tre af mine sange er en duet med Shawn! Friendship goals mand!

Jeg har allerede indspillet 7 sange. Det vil sige at jeg mangler 1 sang hvor jeg synger, kun mig, og og 2 sange hvor jeg synger med Shawn...

Shawn og jeg har indspillet den første sang sammen hele dagen, så vi er godt trætte i stemmen... 

Arbejder på et nyt album! Det bliver Lit!

Tweeter jeg på Twitter👆


•••

Jeg vågner op på grund af min mobil. Det ringer

Cameron vil facetime med mig, så jeg tager den selvfølgelig.

"Godmorgen smukke" Siger han.

"Godmorgen" Svare jeg med min hæse morgenstemme.

Jeg holder mig for maven. Av, smerter. Hvorfor har jeg ondt? Jeg kan mærke at jeg skal kaste op, "Skat, vent lige" Siger jeg og smider telefonen på sengen. Jeg går ud mod badeværelset og kaster op i toilettet. "Grosse" Siger jeg og skylder ud. Jeg vasker hænder, børster tænder, og har det pludselig bedre. 

Jeg smider mig i sengen og finder mobilen, "Jeg er tilbageeeee" Synger jeg. "Hvad skete der?" Spørg han. Jeg kan høre og se at han går langs en gade. Hvordan kan han være så tidligt oppe?? det plejer ellers at være mig som er oppe før han er.

"Jeg brækkede mig kraftedeme" Griner jeg, "Jeg aner ikke hvad det gik ud på, men..".

"Er du okay skat?" Spørg han. "Mig? Ja, jeg har det fint" Svare jeg. "Få noget søvn.... det er ikke altid at man kan mærke hvordan man har det. Måske er du syg" Siger han, "Cam, jeg har det fint" Siger jeg. 

Han er for overbeskyttende. "Hvad skal du så idag?" Spørg jeg, for at snakke om noget andet. "Jeg skal til et modeshow her i Italien... PÅ MIN FRIDAG! " Udbryder han. "Uretfærdigt" Siger jeg med et efterfølgende grin. Jeg kan høre han også griner, "Hvad skal du?" Spørg han.

"Jeg skal indspille min 8, sang i albummet... Siger jeg med et gab. "Spændende, hvornår?", "Klokken 14" Siger jeg og kigger på klokken, den er 13;15. "Shit, jeg skal gøre mig klar nu" Siger jeg og skynder mig at rejse mig fra sengen.

Jeg kan hører Cam's grin mens jeg desperat leder efter dagens outfit. "okay så, vi ses vel. Pas på. Jeg elsker diiig" Siger han, "Elsker også diig" Svare jeg, "Men... hvad skal jeg passe på med?" Spørg jeg. 

Ja, jeg får hate, men det er da ikke grund nok til at pakke mig ind i vat....!

"Din stemme, i guess" Griner han, "okay så ses" smiler jeg tilbage og afslutter. 

Før og efter Magcon // Cameron DallasWhere stories live. Discover now