6. Hvad Er Nyt?

1.6K 61 6
                                    

👆Francisco*


Francisco rejser sig, da der bliver banket på døren. "Pizza!" udbryder jeg, da han kommer tilbage med PIZZA! 

Han sætter sig ved siden af mig, og åbner pizzaboksen. "Så hvorfor lå du helt alene derude?" Spørg han, og tager en bid. "Det er en lang historie" Siger jeg og tager mit eget stykke pizza. "Jeg har tid nok" Smiler han.

*Efter jeg har forklaret alt det der med mig og cam, fængslet osv*

"WHAT! Du har været i fængsel!?" Udbryder han. "ja" Siger jeg skamfuldt. "Wow! Så havde jeg ret da jeg var vi var små, huh?", Griner han,
"Det giver faktisk mening at du ikke har dit eget sted, hvis du har boet i et fængsel de sidste 3 år...." Siger han. Jeg nikker, da jeg er enig.

"Så... hvad har jeg gået glip af!" Siger jeg. "Altså jeg er tydelig vis ikke sammen med Abigail mere... Jeg havde en kæreste indtil for ½ år siden..." Siger han.

"Wow, er du okay?" Spørg jeg og omfavnede ham. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg gik bare ud fra at hun dumpede ham. "Jaja, det er jo lang tid siden... og så var det mig der slog op med hende... Hun var SÅ smuk. Blond hår, blå øjne. Hun var fantastik! Men hun var også en kontrolfreak... Hun er vegetar, og ville derfor ikke have jeg spiste kød... Og hun gik hele tiden op i kalorier, fashion og om hendes hår sad godt. Hun var en diva rent ud sagt" Siger han. 

"Sååå... er hashtag stadig en ting?" Spørg jeg. Selv de små ting tæller! "Altså... folk bruger det ihvertfald ikke mindre... åhh der er en ny app! Den hedder Vine, du vil ELSKE det! Det er SÅ sjovt!" Siger han, og tager sin mobil frem. "hvad er det foren mobil?" Spørg jeg og kigger undrende på den. Det design har jeg aldrig set fra apple før. "Det er en IPhone 7" Siger han, og skriver sin kode.

"WHAT! Min sidste mobil var den nyeste IOS mobil... og de var en IPhone 4s! Wow... en 7'er? Sådan en skal jeg også have mig" Siger jeg, og tænker på at jeg ikke ejer noget, og har derfor heller ingen mobil!!! Det er SÅ deprimerende!

"Hun her er vildt grineren. Hun hedder Jessi Smiles. Omg hun er såååå lækker!" Siger han og giver mig mobilen. "Okay?" Siger jeg, og swiper videre.

Jeg fandt en video Jessi Smiles  har lavet, og omg den er jo genial! Jeg giner enormt meget, men så rejser Francisco sig, "Hvor skal du hen??" Spørg jeg, men griner stadig over videoen.

"Jeg skal bare på toilettet..." Siger han, og går så ud af stuen. "Jaja, jeg ser bare videre" Siger jeg, og griner af en af hendes andre videoer. Hun er jo MEGA sjov!

Jeg så en video hun lavede, som har et hashtag #doitforthevine. Jeg vidste hashtags stadig er en ting! Der kom en del frem, så jeg startede bare med den første. den var ikke så sjov, så jeg swipede videre.

En video kommer frem... med, Cameron Dallas!!! What the actual f*ck! Jeg ser den. "Do it for the vine, i ain't gonna do it. Do it for the vine, i ain't gonna do it. Do it for the vine, i ain't gonna do it. Do it, Do it, Do it, Do it" Og så twirker Cameron. what theeeeeeee... ???

Der er næsten 5 millioner der har set videoen! Wtf, er han kendt på vine eller?? Jeg går ind på hans profil. 373 posts? 9,6 millioner følger? HAR HAN 9 MILLIONER FANS!? okay... det her er mærkeligt. Det er underligt, akavet og virkelig uvirkeligt! Hvordan? Hvorfor? men.... jeg mener... Hvad!!!!

Francisco kommer ind, og jeg skynder mig at gå ud af Vine. "Hvad så?" Spørg han da han sætter sig ned på sofaen. "Hvornår så du sidst Cameron... " Han kigger mærkeligt på mig. "...og Shawn?" Spørg jeg, selvom jeg kun interessere mig om hvornår han sidst så Cam.

"Øhm... jeg ser dem aldrig... uhhh jo! Jeg såå Shawn forledendag i Target. Men vi snakkede ikke sammen. Jeg tror heller ikke han så mig, men det er sidste gang jeg så ham. Jeg tror det var i tirsdags?" Siger han med et smil. Han tror jeg blev glad for svaret... men det er jeg ikke.

"Hvorfor?" tilføjer han. "Øhm.. jeg vil bare gerne vide om du så har deres mobilnumre... Jeg vil gerne komme i kontakt med Cam" Siger jeg nikkende. "Og Shawn" Tilføjer jeg bagefter hurtigt. 

"Jeg ved ikke om de har fået nye numre, men jeg har dem her" Siger han, tager mobilen, og går ind på kontakter. "Her" Siger han. "Tak" Svare jeg. Jeg ville ringe, men det ville være for mærkeligt. Jeg skriver bare. Francisco tænder for tv'et og ser amarican got talent. 

Er det her Shawn? 

Ja det er, lang tid siden Francisco!

Er du alene? Er Cam i nærheden?

Øhhh hvorfor? Jeg er alene btw

Øhm, Vine... btw du skriver med Alice

ALICE!!!! Har du set os på vine? det er fantastisk!

Vent. Har du det også?

Ja? Cam, jeg og de andre drenge. Vi er noget vi kalder magcon...!

Sååå... vent!? I er sådan.... kendte? Sådan for real?

Ja, det kan man vel godt kalde det..

Omg.... wow.

Altså... men... hvad med vi mødes på et tidspunkt? For snakket ud..

Det lyder fristende. Imorgen? ved cafeen? hvis du kan huske den...

Glemmer det aldrig! ses vi så kl 12?

Ja, det bliver hyggeligt. Ses

Ses!!!


Før og efter Magcon // Cameron DallasWhere stories live. Discover now