4. Minder

1.9K 62 6
                                    

A/N: Der er en musikvideo, som skal høres mens man læser* 
Håber i nyder kapitlet!!!!

...

Jeg har ingen idé om hvor jeg er på vej hen længere... jeg følger bare efter mine fødder, som nok er kloge nok til at fører mig hen til et godt sted, med læ og varme.
Mens jeg går tænker jeg HELE tiden på Cameron... og Tracy. Dem sammen giver mig kvalme... 

Hvordan kunne han bare finde en anden? Og så uden at fortælle mig det!? Argh det er fandme også bare noget jeg aldrig havdet vidst han var i stand til. Fuck jeg hader ham egentlig! Den forbandede peace of shit! 

Argh, jeg var vildt forelsket i ham... Jeg er en god ven og reder deres røv, så de ikke behøver at komme i fængsel... og så finder han kraftedeme en anden! OMG, og det der er værst ved det hele er at jeg STADIG er forelsket i ham! ARGH DEN NAR!!! Jeg troede også han kunne lide mig. Han sagde han elskede mig ret ofte... jeg troede vi var forelskede. Han har holdt mig for nar, den idiot!

Jeg kigger op, og ser at jeg er ved skolen. Det er her jeg har mine bedste minder... og så den ene dårlige hvor jeg røg i fængsel for næsten 3 år. Men det er her alle mine gode minder er.

Jeg står lige foran indgangen. Det er her jeg fik bestået 1.g... 2.g og 3.g gik jeg en lille smule glip af, da jeg var spærret inde... Jeg kan jo altid blive mekaniker?
Jeg kan huske Cameron og jeg vi planlagde vores fremtid. Vi skulle bo i et stort hus, selvfølgelig med pool. Shawn skulle have sit eget værelse, så han kunne overnatte når han havde lyst. Men han skulle også have et hus, lige ved siden af Cam og jeg selvfølgelig... Ja hvis folk spurgte hvor jeg så mig selv om de næste 10 år, ville jeg sige at jeg ville bo i en kæmpe villa med Cameron, og Shawn ville være vores nabo. Gid det var så let!

Jeg havde ikke tænkt over der skulle bo en Tracy... og så skulle vi have 9 andre naboer. En fra hver dreng jeg mødte idag... 
Gad vide hvordan deres liv er nu? Hvad arbejder de med? Har de de samme hobbyer? Cameron og Shawn var helt vild med at spille, hvis de var alene. Når jeg var der, var vi tre sammen 24/7.

Jeg går nu forbi toiletterne... åh her har jeg fået fortalt mere sladder end mine øre kunne klare "Phillip havde sex med Samantha igår til festen!". "Omg har i hørt hvad der er sket emd vores lærer? Hun var sin mand utro" "Lukas fra idræt er bøsse"

Jeg hang ikke så tit sammen med piger, eller drenge for den sags skyld fra 1.g... Jeg var kun sammen med Shawn og Cameron. Men min Matematik lærer Miss. Todorovic mente det 'ikke er sundt at være sammen med ældre årige drenge'.... Jeg er selvfølgelig glad for at hun så efter mig, og ville det bedste for mig. Men Cameron og Shawn var mit liv. Det er de stadig...

Jeg er kommet til skolegården. Her er den mega væg, hvor drengene og jeg spraypaintede. En tårer falder ned af min kind. De har fjernet det, men man kan se omridset af alt det der blev malet. Mine grimme blomster og regnbuen med en enhjørning i enden. De to tal jeg skRev, 2000 og 1998, som er fordi det er de år vi er født i. Shawns tud grimme panda... og det hjerte med c+a. Cameron + Alice. 

Der knækkede jeg. Tårene triller fra mine øjne og glider ned på min kind. Alle de følelser jeg har haft idag. Forrederig, akavethed, pinlighed, usikkerhed... Jeg følte mig uønsket, uvelkommen. Jeg følte mig som en ting, som bare er blevet slæbt rundt med. Et stykke legetøj, som bare bliver smidt væk når jeg ikke kan bruges mere.... Men værst af alt, føler jeg mig alene. Den ensomhed og tomhed jeg føler inde i ...Den river mig op indefra. 

Jeg har det som om jeg ikke kan få vejret. Mit fjæs ser sikkert totalt smadret ud, med make up tværret ud over hele mit ansigt. Et vådt, beskidt og rødt ansigt. Man kan tydeligt se på mig at jeg har grædt.... 

Jeg er en stærk person. 'en stærk pige' eller 'en hård negl' har jeg fået afvide jeg er op til flere gange. 'du kan klare mere end normalt' har alle voksne sagt om mig... Men det er fordi jeg har jo ikke haft den mest stabile barndom.
Min mor døde af cancer, da jeg var 6 år gammel. Min far begyndte derfor at drikke sig fuld og være skæv hver aften. Jeg sørgede altid for at huset var rent, og at vi fik handlet ind, og lavede aftensmad. Derfor var jeg tit sammen med enden Francisco, Abigail eller selvfølgelig Shawn.

Min mor fik kræft, på grund af at der var et eller andet galt med loftet, i den børnehave hun arbejde på... Det kunne min mors lunger ikke tåle, så hun fik kræft. Derfor fik min far en 'erstatning'. Altså en hel masse penge. Man kan kraftedeme ikke erstatte min mor! Men det var en godt ting at vi fik penge, så kunne jeg nemlig have råd til mad osv.

Jeg rørte ved c'et og a'et i hjertet. Jeg begyndte at slå muren aggressivt. Jeg kan huske mindet SÅ tydeligt. Han kom bagfra mig og lagde sit hoved på min skulder "Jeg elsker dig" Sagde han. "Jeg elsker også dig" Havde jeg svaret. Argh, det hele var så let dengang! Nu det det hele kompliceret og forvirrende...!

Før og efter Magcon // Cameron DallasWhere stories live. Discover now