31. The Ellen Show

1.3K 36 9
                                    


I mandags var jeg til mit første rigtige photoshoot! Nash, Hayes, Cameron, mig og Grace! Jeg ved ikke hvordan, men Nash fik hende med. Det var super-super-super sjovt, og jeg glæder mig til næste gang jeg skal til photoshoot, det er seriøst virkelig sjovt at opfører sig som model!

Tirsdag pakkede jeg det sidste ud, alene, fordi Cameron skulle til Calvin Klein photoshoot (Se billede øverst)

Men idag er det onsdag... og det betyder at jeg skal til mit første interview nogensinde! Og det gør mig  dobbelt nervøs fordi det er The Ellen Show! Og på Torsdag skal jeg med i The Late Late Show with James Corden! Det er mine yndlings talkshows ever!

Jeg sidder spændt i bilen, med Cameron, Nash, og Shawn.  Drengene har selvfølgelig været til det her før, så de er ikke så nervøse som mig. Shawn kører og Nash sidder ved siden af ham. På bagsædet sidder Cam i midten og jeg sidder på højre side.

Vi har alle sammen snappet, postet billeder på Instagram og postet tweets på Twitter, for at informere alle om at vi skal interviewes hos The Ellen Show, så de kan følge med.

Jeg kigger ud af vinduet og prøver at glemme min situation. Det er 9 december, så det er frysende koldt og der ligger sne over alt. Mine tanker bliver forstyrret, da jeg mærker en hånd på mit lår. Jeg kigger på hånden og længere op af armen til Camerons ansigt. "Du skal ikke være nervøs" Smiler han, og selvfølgelig smiler jeg også, "Det er ikke så slemt" Tilføjer han.

"Var du slet  ikke nervøs da du kom på live tv, for første gang?", "Jo før jeg kom på, men imens kamerarende kører er det bare sjovt". "Hvad hvis jeg siger noget dumt? Eller går kold, og ikke kan sige noget som helst...!" Siger jeg og kan mærke mit hjerte banke hurtigere og hurtigere. "Det kommer ikke til at ske. Jeg kender dig, du kommer til at have det sjovt" Forsikre Cameron mig om. "Okay" Svare jeg og ligger min hånd på Camerons.

Efter lidt tid, stopper bilen og Shawn drejer nøglen om. "Vi er her" Siger Nash, som om vi andre ikke allerede vidste det. Jeg ånder kraftigt ind og ud og åbner døren. Cam og jeg går hånd i hånd ind af indgangen. Der står virkelig mange sikkerhedsvagter. Vi går ind, og der er den flotte baggrund, stolen som Ellen sidder på, og sofaen som drengene og jeg sidder på. Der er tilskuerpladser i den anden side af rummet og 5 kameraer i forskellige størrelser og med forskellige kameramænd. 

•••

"Vores næste gæster er unge internet berømtheder, bedst kendt fra Vine, Instagram, Snapchat, Twitter eller Musical.ly." Kamerarene filmer på Nash, Shawn, Cameron og jeg. Folk klapper og jubler. "Idag har vi medlemmer at Magcon med. Nemlig selveste Nash Grier, Shawn Mendes, Cameron Dallas og Magcon's nyeste medlem, Alice Collins" Siger hun og peger på os, mens hun siger vores navne. 

"Til at starte med, vil jeg gerne sige, Alice, du er en ny berømthed her i LA, ikke sandt" Spørg Ellen.

"Øhm... Jeg ville ikke kalde mig selv for en berømthed m-" Ellen afbryder mig, "Men det er du." Publikum begynder at grine, for Ellen har sit jeg-mener-det-blik på, "Du har fået 2,3 millioner på Instagram, 800 tusind på Musical.ly, 1,3 Millioner på Twitter og 1,8 Millioner på Snapchat, på kun 5 uger!" Tilføjer hun og alle begynder at klappe. Jeg smiler stort, "Ja... ja det er så overvældende... jeg mener, der er jo helt sindsygt" Siger jeg meget glad.  

"Og nu hvor i bragte det på banen...  du lagde, i sidste uge, det her billede ud..." Siger hun (Se billedet, øverst i kapitel 27. Første Fan). Jeg begynder at grine, for vi bragte det slet ikke på banen, men sådan er Ellen bare.

Et nyt billede vises på skærmen, (Se billede øverst i kapitel 29. Pakker) Jeg kigger på Cam, som allerede kigger på mig. "I er et par, ser det ud til" Fortæller Ellen. "Ja. Ja det passer... Alice og jeg er sammen" Siger Cameron. Publikum begynder at gå amok med at skrige og klappe. Jeg smiler bredt og kan mærke jeg rødmer en smile.

"Jeg vidste det" Siger Ellen til sig selv, "Jeg mener, tillykke til jer to" Folk begynder at grine, "Hvad så med dig Nash...Shawn... har i nogle kæreste?" Spørg Ellen og giver dem lyv-ikke-for-mig-blikket. "Jeg ser en, men vi er ikke sammen" Forklare Nash. "ÅÅÅhhhh" Lyder det fra både publikum, Cam, Shawn, Ellen og mig. "Jeg ved, at du har lyst til at forklare hvem det er, så bare fortæl os det" Siger Ellen sarkastisk og alle griner. 

"Grace Lancaster" Siger Nash. "Seriøst? Jeg vidste det bare!" Udbryder jeg og læner mig tilbage i sofaen. "Du vidste det?" Spørg Nash, og kigger på mig. "Øhhh, duuh, i er hele tiden sammen" Forklare jeg. 

Ellen kigger på Shawn, "Nope... jeg ser ikke nogle" Forklare Shawn. "Okay, så lad os snakke om dit nye album" Siger Ellen og tager cd'en frem. Hun kigger på bagsiden, der hvor sangene står. "Ja... Illuminate". "Så hvilken af sangene handler om mig?" Spørg hun og læser sangene igennem. Folk begynder at grine, igen.

•••

"Cameron, du har for nylig været til Calvin Klein photoshoot, huh" Spørg Ellen, og alle jubler. "Jaa, det var så vildt! Jeg mener, jeg tweetet for omkring 1 år siden, at jeg ville være Calvin Klein model, og nu er jeg det... Der er en fantastisk følelse" Siger Cameron, og idet han siger det, bliver der vist et billede af ham, fra hans CK Photoshoot (Se billede øverst). 

Publikum jubler, pifter og klapper. Da jeg ser billedet på skærmen laver jeg mit wow-det-er-hot-blik. Ellen ligger åbenbart mærke til det, og kigger på mig. "Så, Alice... Nu hvor du er sammen med Cameron, irritere det dig så, at andre piger overalt i verden kan se det her billede og bogstavelig talt savler over ham?" Spørg hun, "Eller er det ikke et problem at der er så mange piger som ville gøre alt for at blive kærester med Cameron?" Tilføjer hun.

Jeg tænker mig lidt om, det er nået af et spørgsmål... 

"Jeg tænker ikke det er et problem... Fordi det er jo ikke bare en flok piger, det er hans fans. Og, der er flere piger som støtter vores ham, end piger som er 'jaloux' eller hvad man skal kalde det... Øhm, jeg vil ikke sige at det er problematisk, men det gør helt sikkert ikke det hele lettere. Stort set alle Cam's fans savler jo, som du siger, over ham... ikke at jeg kan bebrejde dem, jeg mener se på ham" Siger jeg med et lavt grin, og peger på Cameron. Hele publikum går amok, og det tager ret lang tid for Ellen at få et eneste ord indført. 

"Ja... ja vi kan være enige om at han er en fangst" Siger Ellen, og folk fra publikum æaver 'uuhh' lyde og pifter. Jeg griner bare af det.

•••

A/N:

Hey F/N! :)

Jeg ved godt, at der er et ret langt kapitel, sorry, men det var ikke langt nok, til at blive delt op i to, såååå....

Alice er jo med i Magcon... og jeg vil bare gerne fortælle jer, at det var meningen fra starten af, men det endte så med at det først skete langt inde i historien. Det var også meningen at Alife fandt sammen med Cameron igen, selvom det også skete for sent. Jeg ved ikke hvorfor jeg forklare det her, men jeg syntes det er på en måde værd at vide, kinda... idk.

Men jeg håber i kan lide historien :) 
Så vil jeg også gerne takke jer såå sindsygt meget!! Over 3k, tusind tak <3
PS: Jeg tror snart jeg ændre coverbilledet :)
Og så vil jeg gerne vide; altså det her er en Cameron Dallas Fanfiction.... men er der andre fra Magcon (gamle Magcon) som i er crazy med??!!

Nu er den her forfatter beskev blevet alt-alt for lang... sorry, 

XOXO XOShadow <3 <3

Før og efter Magcon // Cameron DallasWhere stories live. Discover now