3.5

36.1K 1.7K 281
                                    

Multimedia Arda ve Deniz. Sevenleri görebilir miyim? :3

Önemli Y/N: Eşsiz Ritim'in instagram sayfasını yönetmiş olanların bana mesaj atması gerek! Bekliyorum!

-35-

Yatağın üzerinde Deniz'in bir türlü bitmek bilmeyen hazırlanmasını izliyordum. Yaklaşık yarım saattir hiçbir şekilde beğenmiyordu kendini.

''Farkında mısın bugün üzerimde farklı bir çirkinlik var.'' dedi kaşlarını çatarak. Bir yandan iç geçirmiş ve sağ eli ile saçlarını karıştırmıştı. Ne kadar güzel olduğunun farkında değildi.

''Her zamanki halin Deniz.'' dediğim sırada üzerime atıldı. Ağzımdan desibeli yüksek bir kahkahanın çıkmasına mani olamadan ondan kaçtım. O ise üzerime gelmek yerine dolabın önüne geçti. Gözlerim hemen yanımda, yatağın üzerine atılmış askılık yığınına düştü. Omuzlarım sıkkın bir biçimde düşerken o gözleri ile dolabı talan etmeye devam ediyordu.

''Tamam son kararım,'' dedikten sonra yatağa yüksek bel açık renkte bir kot pantolon fırlattı. Hemen ardından askılıkları karıştırarak -bir yandan da kendi kendine söylenmeyi ihmal etmiyordu tabii- siyah bir bluzu onun yanına attı. En son olarak çekmecelerden birini açarak kemerini de aldıktan sonra hızlıca giyinmeye koyuldu.

O yanımda giyinmeye başlarken ben yarattığı dağınıklığı hızlıca topladım.

''Sanırım oldu.'' demesi ile birlikte dolabın kapaklarını kapatarak ona dönmüştüm.

Kot, göbek deliğinin hemen üzerinde biterken üstüne giydiği siyah tişört önünden çapraz gelerek tenini bir çizgi halinde sunuyordu. Ardından kemeri de beline taktıktan sonra hafif bir makyajla yüzüne renk verdi. Neyse ki makyaj faslı beklediğim kadar uzun sürmemişti. Tamamen kahverengi tonlarında sıcak bir makyaj yaparak güzelliğini ortaya çıkarmıştı.

Aynayla bakışması sona erdiğinde ''Hazırım ben!'' diye sesinin en ince tonlarında resmen çığlık attı.

''Cırlama be.'' derken suratım buruşmuştu.

''Cırlarsam ne olur?'' diye sorduğunda suratına kötücül bir ifade yerleştirdi. O bana doğru adım atarken heyecanla ağzımdan tiz bir çığlığı serbest bırakarak kapıya hızlıca koştum ve kendimi odanın dışına attım. Arkamdan geldiğini adım seslerinden anlamam ile birlikte erkeklerin yanına koşar bir vaziyette ulaştım. Gözlerim erkeklerin üzerinde dönerken hepsi arasından savunma potansiyeli en yüksek olan Erez olduğu için direkt ona yönelerek yanına oturdum ve bir kolunu da kaldırarak omuzlarımın üzerine bıraktım. Bu anlık gelişen olaylar yüzünden herkes bana kitlenmiş, Erez ise anlamsız bir şekilde bana bakıyordu.

Ona tüm dişlerimi açarak gülümsedim, onunsa kaşları çatıldı.

Bunlar olurken Deniz de hızını alamadan salona girdi . Gözleriyle içeriyi taradıktan sonra abisinin kollarının altındaki beni görüp gözlerini kıstı. Ne olduğunu anlamayan erkekler ise gözlerini bir ben bir de Deniz arasında götürüp getiriyorlardı.

İşaret parmağını bana doğru salladığında, ona dilimi çıkardım.

''Kızlar, çocukça davranışlarınız sona erdiyse gidelim mi?'' diye sordu Batu. Kaşlarımı çatarak ona döndüğümde suratında yaramaz bir ifade vardı. Deniz gözlerini devirdi Batu'ya. Batu ise Deniz'in taklidini yaptı.

''Benim hatun ile konuşurken kelimelerini seçersen sevinirim.'' derken tepki olarak Erez, çatık kaşlarım düz bir hal aldı ve dudaklarım aralandı. Bu tepkiyi veren sadece ben değildim ki diğer dördü de araba farı görmüş tavşan gibi kalmışlardı.

EŞSİZ RİTİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin