1.5

59.4K 2.7K 240
                                    

Gerektiği yerlerde, parantez içindeki parça eşliğinde okuyabilirsiniz. :3

-15-

Erez'den:

''İçimi sıktınız, kalkın lan az eğlenelim.'' Hepimiz teker teker ölü gibi koltuklara yayılmış yatıyorken, Batu tepemize dikilmiş bizi dışarıya çıkarmaya çalışıyordu. Ya da en basitinden oturmaya.

''Ya siktir git, ya da siktir git.'' dedim ve sırtımı ona döndüm. Bugünkü maçtan sonra, uzun zaman geçtiği üzere vücudum tepkisini ortaya koymuştu. Haklıydı da.

''Ya oğlum siz ne ayaksınız? Adam yoruldu anlarım da, sanki siz de oradaydınız ha!'' dedi tepki göstererek Batu. Dışarı çıkmak, kızlarla az çok vakit geçirmek istiyordu. Bu isteğini, benim maçı alışıma yüklemek istiyordu ama biz malımızı tanıyorduk.

''Ya Deniz beni öldürür, siz gidin.'' dedi Arda. Herif kız kardeşimi köpekler gibi seviyordu biliyordum ama bu, burnumu sokmama engel değildi ne yazık ki. 

''Doğan?'' dedi bir umut Batu. Tek çıt dahi çıkmadığından Doğan'ın sızmış olabileceği kanısına kapıldık. Batu da bunu anladığında bir anda Doğan'ın üzerine atladı. 

''Batu ağzını yüzünü si..'' diye başladığı cümlesini, Batu'nun kafa atışı ile kesmek zorunda kaldı. 

''Terbiyesiz şey,'' Sonra da ayağa kalktı ve gözlerini kısarak hepimizin üzerinde bir sıra gezindi. ''Hadi kalkın gidiyoruz.'' Bir an esen bir istek ile ben de yavaşça yerimde doğruldum.

''Haklı, kalkın hadi.'' dedim. Doğan kafasını hafifçe kaldırarak, bir anda oluşan değişimimi kavramaya çalışsa da kafasını fazla bekletmeden geri düşürdü.

''Deniz'e ne diyeceğim?'' dedi Arda. Aslan, kardeşimin yanında kediye dönüşüveriyordu. Hangi kadın bir adamı böyle yapabilirdi, anlam veremiyordum. 

''Ara söyle, ben halledirim geri kalan kısmını.'' dedim. Onayladı ve yerinde doğruldu.

''Abi, benim uykum var bırakın beni.'' dedi Doğan yakınır bir biçimde. 

Tek bir şey demeden hızlıca odama çıktım ve üzerimdeki eşofmanlardan bir çırpıda kurtuldum. 

Ben eve geldikten sonra, Deniz ve Alina Melek Teyzelere gitmişlerdi. Bunu Deniz'in hala bana olan kızgınlığına yoruyordum. Fakat bu durum iyice sıkmaya başlamıştı, artık sonuca varması gerekiyordu. 

Dolaptan giyebileceğim siyah bir gömlek, altına da siyah bir pantolon çıkardım. Aynı hız ile üzerime geçirdikten hemen sonra, aynada bir kontrol ile onay verdim ve bizimkilerin yanına geri döndüm.

Doğan da dahil, hepsi ayaklanmıştı.

''Nereye gidiyoruz?'' diye sordu Arda.

''Her zamanki mekana değil mi?'' diye sordu Doğan.

''Aynen.'' dedim. 

*

(Major Lazer - Roll The Bass)

İçeriye girdiğimizde, mekan olduğundan çok daha canlıydı. Bugünün pazartesi olması kimseyi eğlencesinden yoksun bir duruma sokmamıştı anlaşılan. Bu oldukça güzeldi. Her zamanki insanlardansa farklılık her daim güzeldi. 

''Geçelim şu köşeye.'' dedi ve başıyla işaret etti Doğan. O ileride olmak üzere, en arkada ben peşi sıra dizildik koltuğa. 

''Yıkalım mı lan ortamı bu gece?'' dedi Batu hevesle. 

''Ne oluyor sana?'' 

''Hiçbir şey abi. Az dağıtalım kafaları, bunaldım.'' dedi. Onay verdim. İhtiyacım vardı dağıtmaya son bir kaç gün üzerine. Kabul, içince bir şeyler geçmiyordu ama bir kaç saatliğine de olsa tüm düşünceler uyuşuyor geriye kalan sadece hissiyatlar oluyordu. Bir geceliğine düşüncelerim olmadan da olabilirdi. Üst üste yaşananlar şeyleri bir gece örtbas edebilirdim alkolün vereceği uyuşma ile. Biliyordum ki, Arda ve Doğan ağır içmeyecek ve göt baş dağıtacak seviyeye gelmeyeceklerdi. Bu sayede rahat olacaktım.

EŞSİZ RİTİMHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin