Surprise

817 40 13
                                    

Snelle A/N uit de toekomst hier, ik heb dit echt in 2012/2013 (???) voor het eerst gepost en gemaakt, maar besloot om het maar eens wat te vernieuwen aangezien sommige boeken nooit verder zijn geschreven, verwijdert zijn etc. Ook vind ik nu natuurlijk andere boeken leuk. Ik laat trouwens sommige oude dingen gewoon staan, dus als er een verschil is te merken, vandaar.

Ik wou nog heel graag afsluiten met mijn favoriete boeken op Wattpad. En ik vind 121 gewoon een heel mooi getal. Ik zet als beschrijving de werkelijke beschrijving van de boeken en mijn feedback. Maar hier zijn ze dan, mijn favoriete Wattpadboeken:

Unknowing van MysthaMandersloot:

Na de dood van de zus van Mellany borrelt er een oude strijd tussen de mensen en de mythische wezen op. Geheimen komen boven water en niet iedereen blijkt meer betrouwbaar. Wat heeft haar zus hier allemaal mee te maken? En zijzelf?

Categorie: Fantasie

Dit is een echt mooi en mysterieus boek. Het heeft een goeie opbouw en een mooie verhaallijn. Het is nog in volle gang en daar ben ik zeker blij om. Voor fans van fantasie is dit een gigantische aanrader.

Observeren, ja dat doe ik van Jessestime:

Mensen onderzoeken en kijken wat ze doen. Ja daar gaat dit "boek" eigenlijk helemaal over. Fijn toch? Niet dan? Ik hoop het.  Want Observeren, ja dat doe ik.

Categorie: Humor

Is een keertje wat anders dan die normale boeken op Wattpad. Jessestime ken ik persoonlijk en dit is echt vanuit hem geschreven. Het is heel leuk om is te kijken of het iets voor jou is, zeker een aanrader.

1 meisje, 4 monsters van sanna-zegikniet

Een meisje genaamd Lynn krijgt een auto ongeluk op een verlaten weg. Ze kan niet om hulp bellen en er is niemand in de buurt. Na een lange wandeling, op zoek naar hulp, beland ze bij een huis. In dat huis wonen 4 mensen. Maar euhh? Zijn het wel mensen?

lijkt dit verhaal je niet leuk? dat kan. Maar geef het een kans. Het is waarschijnlijk iets anders dan je gedacht had. Tenzij je mijn gedachten kunt lezen natuurlijk. *looks around* kan je dat? :O

Categorie: Fantasie

Wat daar aan het einde staat in de beschrijving? Daar ben ik dus schuldig aan xD. Ik gaf het eerst geen kans, las het eerste hoofdstuk een paar keer maar las het nooit verder. En toen ik het eindelijk begon te lezen, wauw! Dit boek is echt geweldig, zo leuk. Ik lach in elk hoofdstuk en vermaak me keer op keer als ik het lees. Dit is een gigantische aanrader!

De laatste 2 boeken zijn One Direction fanfics, want jullie weten het waarschijnlijk niet (of misschien ook wel), maar ik ben een Directioner. Hier komen ze dan:

Bad en vervolg Bad 2 van Lizziix:

Geluk bij een ongeluk Jessica is een meisje van 19. Haar leven is een en al ellende tot dat...

Categorie: Fanfiction

Superleuk en lekker lang boek waar je zo doorheen leest. Dramatisch, grappig, romantisch, het zit er allemaal in. Warning: Much drama ahead

De andere 2 zijn Engelse boeken

Left alone to cry (compleet) van TheCoumi:

We always thought nothing could tear them apart. That no matter what happened, they would always be together. That their friendship was unbreakable. The boys thought the same.

But when Niall disappears, everything changes.

It's story of friendship, tears, adventures, confusion and pain.

Categorie: Fanfiction

Mijn beste vriendin heeft me over dit boek verteld en OMG wat ben ik daar blij om. Ik heb het nog niet af, want ik wil dit echt lezen in rust en stilte. Ik heb ook echt gehuild terwijl ik dit las, het is zooooo mooi!! Als je een Directioner bent, lees dit boek!!!!

Dat was het dan, hopelijk zie ik jullie in mijn volgende boek(en)!!!

Bitten (Completed)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu