And we close the book...

837 52 13
                                    

Was dat geen mooi einde voor valentijnsdag ;). Dat was het dan, zelf kan ik het nog niet helemaal bevatten. Maar het schrijven zal zeker niet afgelopen zijn. Veel vroegen om een vervolg of een 2de deel etc, maar (sorry) die komt er niet. Lees alsjeblieft het laatste hoofdstuk om te zien waarom.

Maar ik heb al 14 hoofdstukken klaar om gepubliceerd te worden voor een gloednieuw boek. Het heet 'Revolution' en ik zal vanavond het begin en het eerste hoofdstuk uploaden. Dit zal de updates van Bitten 'vervangen'. Ik moet wel zeggen dat ik het eerste hoofdstuk persoonlijk de saaiste tot nu toe vind. Verdere uitleg staat in het begin, het is belangrijk om te lezen, anders zal je het zeer waarschijnlijk niet helemaal snappen. Ik hoop dat jullie het net zo leuk zullen vinden als Bitten.

En onze eindstand (tot nu toe) van lezers is 73.04K!!!!! En het blijft maar doorgaan!!! Jullie zijn de beste, dankzij jullie had ik de motivatie om maar door te blijven gaan en jullie hebben sommige stomme dagen door jullie reacties gewoon weer beter gemaakt. Ik kan jullie niet genoeg bedanken en ik hoop dat jullie Revolution leuk vinden.

Hope to see you there en nog een mooie valentijnsdag.

Love y'all,

Xxx Claire

Ps. Voordat je dit boek uit je bibliotheek haalt, er komt nog een hoofdstuk met mijn favoriete boeken.

Bitten (Completed)Where stories live. Discover now