Bdurs lovestory

814 59 1
                                    

Als jullie verward zijn over het einde, het was mijn bedoeling. Hope you enjoy!

Bdurs Pov:

Ik verveelde me, dus ik heb wat geld gepakt en ik ben naar het winkelcentrum gegaan. Eerst heb ik wat nieuwe shorts en t-shirts gekocht, waarna ik naar een cafétje ben gegaan. Daar zag ik hem, die ene schattige ober. Ik ging aan de bar zitten en we raakten aan de praat. Zijn naam was Derek. We wisselden nummers uit en zo begon het.

Precies twee weken later hadden we onze eerste, echte date. Hij nam me mee naar de film. En nee, niet zo'n domme zwijmel film waar je zijn hand je vasthoud, we wouden allebei wel naar Robocop. Daarna zijn we naar een klein restaurantje in de buurt gegaan. Als dessert hebben we, heel romantisch, een ijsje gehaald. We zijn nog naar zijn huis gegaan en hebben nog wat tv gekeken en gegamed. Daarna heeft hij me naar huis gebracht.

Zeker een maand later, hadden we weer een date. Gewoon bij hem thuis. We waren met zijn 2en, wn Ik was alleen vergeten dat het een volle maan dag was. Toen ik de eerste transformatie kreeg, ben ik naar de wc gegaan. Toen ik zei dat ik weg wou, vroeg hij me waarom. Ik zei dat ik het later zou uitleggen, hij hield me tegen. Ik zei dat hij me echt los moest laten en dat ik hem alles zou vertellen, maar toen was het al te laat. Weer transformeerde ik, vlak voor zijn neus. Je kan wel zeggen dat hij zich een ongeluk schrok.

Toen dat weer voorbij was, heb ik hen alles uitgelegd. Tussendoor veranderde ik nog 2 a 3 keer, maar opeens had hij er geen moeite meer mee. Sterker nog, hij wou die avond nog dat ik hem transformeerde. Ik heb hem zeker nog 4 keer gevraagd of hij wel zeker was, en dat was hij, maar al te zeker. Die avond nog heb ik hem getransformeerd.

Een paar dagen later is hij opgenomen in onze roedel en al snel raakte hij gewend aan alles van het weerwolf zijn. Hij is nog steeds even zeker van zijn keuze als eerst. Nooit verwacht dat in zo een korte tijd, zoveel voor me kon veranderen. En ik dacht nog dat ik alleen zou eindigen, maar toen kwam ik Derek tegen. Ook geloofde ik Mary nooit als ze over 'liefde op het eerste gezicht' praatte. Maar nu geloof ik haar.

"Dat was het eigenlijk wel"

"Ik denk het ook"

"Is dit dan het einde?"

"Ik denk het wel ja"

"Nee, dit moeten we nog wel even uitleggen"

"En we moeten natuurlijk afsluiten met jouw grote dag"

"Denk je dat?"

"Ja natuurlijk"

"Nou, dan gaan we nog heel even verder"

Bitten (Completed)Where stories live. Discover now