Attack!!!

1.8K 78 0
                                    

"Bobby, je maakt me best bang, zeg iets alsjeblieft" zei Mary zacht.

"Gaat het wel, wat is er aan de hand Bobby?" ze ging steeds zachter en banger praten.

Het was wel raar, ze zei precies hetzelfde wat ik zei toen Jason transformeerde. Alleen net wat anders gezegt. Ze zeiden vroeger al dat we niet een alledaagse tweeling waren, dat we speciaal waren. We lachten er altijd om, maar achteraf blijkt dat toch waar te zijn.

"BOBBY, ZEG IETS, ALSJEBLIEFT!!"

Gelijk nadat ze dat zei, gebeurde het ondenkbare met hem. Tot op de dag van vandaag kan ik nog niet uitleggen wat er nou precies met hem is gebeurt.

Het leek alsof hij wel twee keer zo groot werdt, hij werdt een soort hulk. Het... het was onbeschrijfelijk. Naast me hoorde ik Mary schreeuwen en gillen, maar op de een of andere manier kon ik alleen maar kijken naar wat er gebeurde met hem.

Mary's Pov:

Ik kon niet stoppen met schreeuwen naar hem, in de hoop dat hij ook maar een reactie zou geven. Dat deed ik tot ik merkte dat Alice daar maar stond en met grote ogen keek naar wat er gebeurde. Ik begon te huilen "ALICE, WAT IS ER MET JE" ik schudde haar aan d'r schouder heen en weer.

Ik keek weer voor me en zag dat Bobby op ons af kwam stormen. Toen ik op het punt stond om weg te rennen, zag ik dat Alice gewoon bleef kijken. Ik pakte haar armen en trok haar weg vlak voor we beiden vertrapt werden. We vielen op de grond en toen leek Alice weer bij zinnen te komen.

"ALICE!!!"

"Je hebt me gered Anny, be.. bedankt"

"Maar al te graag gedaan" ze lachte naar me, ik pakte d'r hand en we sprongen op.

"Ready?" vroeg ze.

"Ready!" zei ik.

We veranderden en renden op hem af.

Bitten (Completed)Where stories live. Discover now