Hybride number 3?

1.1K 66 0
                                    

Alvast voor als ik vanavond geen tijd meer heb.

Sams Pov:

"Luke.... stop" probeert het meisje nog uit haar keel te krijgen

"Als... alsjeblieft Luke" probeert ze opnieuw.

Wat zit ik hier ook stom vanachter die boom toe te kijken, ik moet iets doen. Ik schiet naar mijn broertje toe en probeer hem weg te trekken van het meisje. Gelukkig trek ik hem zo weg. Het meisje zakt langs de boom naar beneden. Ze ziet er zwak uit en haar nek bloed hevig. Luke heeft haar flink gebeten, en diep ook. Gelukkig kan ik bloed een stuk beter weerstaan dan Luke, al is het wel moeilijk met zo veel bloed. Ik leg mijn hand in haar nek om het bloeden zo veel mogelijk tegen te houden, maar goed werkt het niet.

Snel kijk ik even om naar Luke, blijkbaar heb ik hem hard tegen een boom aangeworpen. Hij kijkt me woedend aan met zijn bloedrode ogen.

"Je hebt haar haast vermoord en het enigste wat je doet is boos naar mij kijken!!!" riep ik naar hem "Kom op nou, ik maakte in ieder geval nog een grapje, maar nee hoor, meneer zuigt haar haast leeg!!"

"G-ga ik d-dood" hoorde ik het meisje opeens piepen.

"Nee nee nee, het komt goed. Als jij maar rustig blijft, komt het allemaal goed" stelde ik haar gerust.

Ik kon er niets aan doen, ik moest wat van dat bloed proeven. Ik tilde mijn hand op uit haar nek en likte een beetje van het bloed op, en o wat smaakte dat goed. Ik voelde mijn ogen gewoon rood worden, maar ik schudde mijn hoofd.

"Beheers je" mompelde ik in mezelf.

Ik tilde het meisje op en rende naar Luke "Kom op, we moeten haar helpen" zei ik terwijl ik hem in zijn zij porde dat hij mee moest komen. Nu stonden er opeens tranen in zijn ogen. Hij had ècht oprecht spijt van wat hi j heeft gedaan, maar in zo'n situatie heb je niets aan spijt.

Bobby's Pov:

Ik zat weer even bij mijn vampiergroep, en ze hebben het geaccepteerd dat ik bevriend ben met weerwolfen. Het lijkt wel alsof ik alleen maar een vampier hoefde te worden om geaccepteerd te worden. Ook heb ik ze het Charlotte-verhaal helemaal uitgelegd. En ook dat hebben ze geaccepteerd.

Ik liep even mijn ouders huisje uit om wat bloed te halen, tot ik opeens een sterke geur van bloed oppikte. Ik rende erop af en het leek wel of de geur hetzelfde deed. Opeens beukte ik tegen iemand op.

"Luke!?" riep ik verbaasd toen ik hem overeind hielp.

Ook iemand anders kwam tot stilstand naast ons, het was de geur van het bloed, het was...

"CHARLOTTE" schreeuwde ik toen ik het bewusteloze (en hevig bloedende) lichaam van Charlotte in Sams armen zag liggen.

"Is dit dat meisje dat jij...?" begon Luke, maar hij wist niet wat hij verder moest zeggen.

"Breng haar gelijk naar het dorp!!" schreeuwde ik naar ze "Nu!!!"

Ze gehoorzaamden en renden gelijk naar het dorp.

"Ze red het alleen als..." toen viel de dokter stil.

"Maar dan gaat ze dood" protesteerde Luke.

"Anders gaat ze dat zowiezo wel" zei de dokter voorzichtig. Daarna liep hij het EHBO-huisje uit "Ik laat jullie even alleen een keuze maken"

Sam zat hopeloos in het niets te staren, Luke kon zijn ogen niet van Charlotte afkrijgen. Beiden zaten ze En Charlotte, die lag daar maar. Als ze nou nog maar even kon praten, gewoon om ons te helpen een keuze te maken. Ik, ik keek alleen maar van Sam naar Luke naar Charlotte en weer opnieuw. Iedereen was stil.

"Maar..." begon Luke "Er is nog nooit een hybride geweest, ze bestaan niet eens"

"Dat is niet waar" zei ik koel.

Sam en Luke keken beiden verbaasd naar me op "Sterker nog, ik ken er 2" ging ik verder.

"Waarom heb je dat nooit verteld!?" zei Sam verontwaardigd.

Onverschillig haalde ik mijn schouders op.

"Dus het is mogelijk" zei Luke die weer vol hoop zat.

Bitten (Completed)Where stories live. Discover now