Problémy

265 31 2
                                    

,,Čo?" hlasno som vykríkla, no Harry sa na mňa díval s vážnym výrazom na tvári. Jeho slová boli plné neobjavenej emócie, no stále vypadal rovnako zúrivo ako keď na mňa kričal. ,,Nežartuj."

,,Lenže ono to je pravdivé." povedal jemne. Spravil krok ku mne, preplietol si so mnou prsty a potiahol ma ku schodom pred dverami, z ktorých som ušla. Sadli sme si jeden vedľa druhého a zatiaľ čo Harry ticho sedel, ja som vzlykala a poťahovala nosom.

Je to tá posledná vec, ktorú chcem od neho počuť po tom, čo nás predstavil pred arénou plnou až priveľmi posadnutých fanúšikov s kamerami. Predpokladala som, že ho budem nenávidieť. Chcem ho nenávidieť. Nikto z nás neprehovoril a ja si myslím, že Harry čakal na môj komentár k jeho nečakanému priznaniu. Nemala som čo povedať, máme aj dôležitejšie problémy ako jeho city ku mne, ale vzhľadom na to, čo urobil, som začínala svoje city k nemu prehodnocovať.

,,Čoho sa tak bojíš?" povedal zrazu. Jeho slová sa rozplynuli v studenom vzduchu a ja som zrazu pocítila vinu za to, že som sem liezla.

,,Nechcem aby Nola bola súčasťou tohto všetkého." ukázala som na arénu a povzdychla som si. ,,Nenávidím, že sa dostáva do tohto všetkého a ja ju strácam. Stratila som v živote mnoho ľudí, Harry, nemôžem stratiť ďalších. Nola a Eleanor sú všetko čo mám."

,,A ja." povedal prísne. ,,Máš aj mňa. Neviem prečo si taká neoblomná a nepripúšťaš si to." Otočil sa tvárou ku mne. Jeho oči boli tmavé a plné zmätku. Nemám Harryho. Nemám tušenie čo chce aby som mu povedala. Stále som bola mimo z jeho emočného vyznania, no chytenú vo vlastných problémoch ma to netrápilo.

,,Toto nie je moje miesto, Harry." zašepkala som pridŕžajúc si koreň nosu palcom a ukazovákom v snahe zabrániť blížiacej sa bolesti hlavy. Harry sa natiahol a jemne do mňa drgol ramenom v snahe získať si moju pozornosť. 

,,Viem, že nie je. Pravdou je, že sa sám bojím každého jedného dňa, že sa v tom stratím. Je ľahké nechať sa týmto životným štýlom strhnúť a o to ťažšie je sa potom správať normálne, najmä ak nie sme na tour alebo v štúdiu." zhlboka sa nadýchol. ,,Preto každý deň volám mame, Gemme alebo najčastejšie tebe a Nole. Vy ma držíte pri zemi." nadvihla som obočie. ,,Ok, ok, stále sa občas správam šialene. Ale nemusíme spomínať práve bazén a narodeninovú oslavu."

Práve tieto dve udalosti, ktoré ma zarmútili najviac zo všetkých, ma v tomto momente rozosmiali. Popri smiechu som sa naklonila k Harrymu a cítila som, ako sa smeje tiež. Jeho úprimný smiech sa rozliehal po celom parkovisku. ,,Nikto nie je dokonalý, ani ty, Harry Styles."

Dlhú dobu sme sedeli v tichu a nenápadne sa jeden k druhému nakláňali, keď zafúkal vietor. Harryho kučery sa objavili na mojej tvári a ja som sa chvejúc schovávala k jeho krku. Obmotal okolo môjho pása ruku a pritiahol si ma tak ešte bližšie k svojmu hrudníku.

,,Hej, Marnie." povedal jemne. ,,Čo to bolo vtedy s tými novinármi, myslím ten záchvat, mala si to už predtým?" začervenala som sa pri zmienke môjho kolabsu pred všetkými tými ľuďmi a kamerami. Nechcem si pamätať ten nepríjemne stiahnutý hrudník a lapanie po vzduchu, ktorý bol stále v nedohľadne.

,,Nikdy predtým." poznamenala som smutne. Pozrela som sa hore a naše oči sa spojili. Všetko naokolo sa spomalilo a Harryho tvár sa pomaly, ale znateľne, približovala k tej mojej. Srdce mi divoko bilo, no nedokázala som sa pozrieť inde. Viečka sa mi triasli a už som na tvári cítila Harryho horúci dych.

,,A už nikdy nebudeš." zašepkal mi do pier. Srdce explodovalo a ja som zadržala dych v očakávaní spojenia našich pier. Špička jeho nosa sa dotkla môjho líca a jeho pery sa opatrne približovali. To bol ten moment. To bol moment, v ktorom som videla ohňostroje. To bolo to.

Dvere sa ale odrazu rozleteli, na čo sme od seba odskočili a pozerali sme sa na frustrovaného Liama.

,,Kde kurva s... ah."

OURS (Harry Styles)Where stories live. Discover now