Styles vyvádza

397 27 1
                                    

,,Marnie!" zasyčal hlas. ,,Marnie!" donútila som svoje oči otvoriť sa a zavrčala som niečo na odpoveď Eleanor, ktorá sa nado mnou skláňala s notebookom v rukách.

,,Koľko je hodín?" zamrmlala som skrývajúc tvár do vankúša.

,,Je päť ráno. Práve som vstala do práce." cítila som ako si sadla na posteľ a otočila som hlavu aby som videla odraz jej tváre na obrazovke.

,,Tak prečo si ma preboha budila? Nola najbližšie hodiny aj tak nevstane." zavrčala som.

,,Pretože som na internete čítala jeden článok a myslím si, že by si ho mala vidieť." srdce mi spadlo niekde k žalúdku a v hrdle mi narástla hrča. Nemusela som sa jej ani pýtať o kom to je.

,,Je to zlé? zašepkala som a donútila sa sadnúť si.

,,Zlé je jedno zo slov, ktorými sa to dá opísať." povedala Eleanor jemne. ,,Ale  by som skôr použila výrazy ako nevyspelé a nezodpovedné." Dve slová, ktorými by sa nemal opisovať človek, ktorý je rodičom. Znepokojenie Harryho správaním je pre mňa nový pocit. Nikdy predtým som sa neobávala zverejnených článkov o tom, s kým bol Harry na rande alebo s kým sa stretával. Predtým ako som mu povedala, že je otcom mojej dcéry mi bolo jedno ako trávi svoj čas. Keď nebol súčasťou Nolynho života, nevadilo mi to. Ale teraz je a vadí mi to.

,,Je to vážne až tak zlé?" vydýchla som naťahujúc sa pre notebook. Eleanor ku mne natočila obrazovku.


STYLES VYVÁDZA od Alice Jones 4:40 ráno

V Sunderlande v skorých ranných hodinách bol Harry Styles, idol z chlapčenskej kapely One Direction, kvôli sťažnostiam návštevníkov ochrankou vyhodený z bazéna kvôli hlučnému správaniu. Pán Styles bol v spoločnosti troch sporo odetých žien pristihnutý ako sa pod vplyvom alkoholu hádžu do bazéna. Hotelový manažér, pán Albert Fernandes, povedal: ,,Bolo pre nás cťou mať v hoteli tak slávnu kapelu, no ba pokiaľ vystupovali. Teraz sme však neuveriteľne sklamaní tým, že jeden z ich členov je tak neochotný rešpektovať moju pohostinnosť a práva mojich klientov." Pán Fernandes zavolal ochranku potom, čo sa niekto sťažoval na situáciu pri bazéne. ,,Informovali ma o tom, že mladý muž s tromi ženskými spoločníčkami opito vykrikujú a hádžu sa do bazéna. Je takmer zázrak, že nikto nebol vážne zranený." Napriek tomu, že je známy po celom svete, bol pán Styles upozornený na to, že ak sa potichu nevráti na izbu a nebude dodržovať nočný kľud, zavolajú na neho políciu. Tri ženy neboli návštevníčkami hotela a preto bol krátko po incidente vyvedené z priestorov hotela. Neboli spôsobené žiadne škody.


,,Kurva." notebook som položila nabok a zvalila som sa do vankúšov. ,,To je idiot."

,,Fernandes povedal pravdu." vydýchla Eleanor. ,,Opitý do bazéna? Niekto sa mohol zraniť! On vážne nerozmýšľal."

,,Čo ho to preboha napadlo sa takto správať?" zašepkala som cítiac, ako mi v žilách vrie krv. Eleanor zavrčala.

,,Skontrolovala si si telefón?"

,,Práve som sa zobudila!" vykríkla som, no aj tak som sa pre ten telefón natiahla. Mala som štyri zmeškané hovory a tri správy, všetky od Harryho. Správy sa nedali prečítať. Vypla som to, hodila telefón na druhú stranu izby a zvalila som sa do svojich prikrývok. ,,Pekný deň, Ele."

,,Ty tiež, Marn." cítila som, ako sa z postele zdvihla a odišla, zatvárajúc za sebou dvere.

OURS (Harry Styles)Where stories live. Discover now