140 charakterov pekla

458 26 0
                                    

,,Ako sa cítiš?" opýtala sa Eleanor, mávajúc mi pohárom vína popod nos. Vďačne som sa napila. Nemala som náladu na pomalé usrkávanie.

,,Stále tak ako aj o piatej ráno." povedala som príkro. ,,Nahnevaná, sklamaná a zahanbená tým, že som verila tomu, že je pripravený na úlohu otca."

Eleanor rozlámala čokoládu na jednotlivé štvorčeky a položila ich pred nás na stolík. Dívala som sa na ňu ako si dala jeden kúsok do úst, rozhrýzla ho a zapila svojím vínom. ,,Myslím, že to bolo úplne nezodpovedné. Keď bude staršia, bude bude ľahšie ju ovplyvniť. Zatiaľ jej však nedáva práve najlepší príklad správania."

,,Presne." vydýchla som, točiac červeno-karmínovou tekutinou v pohári. ,,Problém je, že si nie som istá tým, ako chcem na to zareagovať."

,,Rozprávala si sa s ním?" opýtala sa, ukazujúc vínom na svoj telefón.

,,Nie." zatriasla som hlavou. ,,Celý deň ignorujem jeho správy a telefonáty a nemám v pláne sa mu v najbližšej dobe ozvať."

,,Takže vie o tom článku? Nemyslí si, že ho ignoruješ pre niečo iné?" ani nezdvihla pohľad a posúvla sa prstom po obrazovke mobilu. Nemôžem uveriť tomu, že sa so mnou háda kvôli tomu, že som k Harrymu odmeraná.

,,Prvých pár správ a hlasových záznamov bolo nepodstatných. Potom mi poslal správu, v ktorej ma prosil, aby som mu dala šancu to vysvetliť, pretože médiá to vykreslili omnoho horšie ako to v skutočnosti bolo. Odvtedy som to nekontrolovala." zobrala som zo sedačky deku a prikryla si ňou nohy.

,,Twitter sa ide zblázniť!" povedala Eleanor roztržito. Pozrela sa na mňa a uškrnula sa. ,,Všetci títo ľudia mu tweetujú o tom, ako ich sklamal! Predstav si, že ťa tvoju fanúšikovia zhadzujú, dobre, píšu o tebe škaredé tweety, to je presnejšie."

,,Môže si za to sám." mykla som plecami. ,,Ale vážne, čo mám teraz robiť? Nechcem byť na neho naštvaná ale som a on z toho nemôže viniť nikoho iného ako seba... a ti tri sporo odeté ženy." štvalo ma, že si Harry užíval s tromi cudzinkami, zatiaľ čo jeho nič netušiaca dcéra spala vo svojej postieľke.

,,Niekto by mohol povedať, že žiarliš." zažmurkala Eleanor. Škaredo som na ňu zazrela.

,,To nie je o tom a ty to vieš, Ele." dala som si ďalší hlt vína a natiahla som sa pre čokoládu. Prítomnosť Harryho Stylesa zo mňa spraví tučka.

,,Chalani práve teraz končia na scéne, nie?" opýtala sa Eleanor, no nie som si istá, či to adresovala mne alebo len nahlas hovorila svoje myšlienky. ,,Wau, mala by si vidieť tie nové tweety, Marn." pokračovala v prezeraní tweetov, zatiaľ čo jej pery putovali po jej tvári. Naklonila som hlavu na stranu a zamračila som sa.

,,Prečo? Čo hovoria?" moje srdce začalo v momente divoko biť zo strachu, že informácia o Nolynej existencii sa dostala do fanklubu. ,,Je to o Nole?"

,,Nie." vykrútila som sa zo sedačky a vrhla som sa na kreslo, kde sedela s očami prilepenými na obrazovke. Keď som sa natiahla pre telefón, schovala ho.

,,Čo hovoria, Ele?!" Moje srdce divoko bilo, zatiaľ čo mi v ušiach hučala krv. Čo to Harry robí?

,,Upokoj sa!" pretočila očami a zobrala telefón zo svojej skrýše. ,,Fanúšikovia hovoria, že Harry nie je sám sebou. Neusmial sa počas celého koncertu a vyzeral, že je duchom neprítomný. Niektorí si myslia, že má len opicu po tom bazénovom vyvádzaní." Prekvapilo ma, že niektorí fanúšikovia One Direction sú takí všímaví. ,,Myslím si, že obidve vieme dôvod jeho blbej nálady."

OURS (Harry Styles)Where stories live. Discover now