Londýn

417 27 1
                                    

,,Spomaľ!" vyštekla Eleanor. ,,Robím si make-up."

,,Keby si vstala skôr, mohla si byť teraz hotová." zamumlala som, rukami zvierajúc volant až tak, že zbeleli. Bola som ako uzlíček nervov a Eleanorine puntičkárstvo tomu tiež moc nepomáhalo.

,,Hey - toto je po rokoch môj prvý deň voľna, tak sa nečuduj, že som nechcela vstávať. Myslím, že si zaslúžim odpočinok, ďakujem pekne." dala si maskaru na ľavé oko a škúlila pri tom do spätného zrkadla. Prudšie som stúpila na plyn a jej sa pošmykla ruka s maskarou, takže si spravila čiarku od viečka až k obočiu. ,,HEY!"

,,Prepáč." povedala som sucho a obzrela som sa cez rameno, aby som skontrolovala svoju spiacu dcéru. Bandana jej spadla na oči, takže to vyzeralo tak, že má tu masku na očiach.

,,Musím sa predsa Niallovi páčiť." povzdychla Ele a vraždila ma pohľadom. ,,Musím spraviť dobrý prvý dojem."

,,A čo presne chceš dosiahnuť?" opýtala som sa. Trošku ma znepokojovalo, že si Eleanor od dnešného stretnutia sľubovala rande s Niallom. Nie som si istá, či vôbec vie o tom, že existuje, no to už je jej vec.

,,Nevyjadrujem sa." uličnícky sa usmiala o zrkadla, zatiaľ čo si druhýkrát nanášala maskaru. ,,Je tu malé dieťa."

,,Krava." vydýchla som, ale aj tak mi myklo perami pod možným náporom smiechu. ,,To nie je niečo, čo by som si mala predstavovať, kým sa potrebujem sústrediť na cestu."

Eleanor mykla plecami a usmiala sa. ,,Mala by si mi byť vďačná. Nie je to ako ty a Harry."

Neviem ako sa mi podarilo nenabúrať.

,,Čo?!" vyprskla som. Mala som chuť ju zabiť, no až priveľmi som sa bála odtrhnúť oči od vozovky a stále som sa snažila rozdýchať ten šok.

,,Povedala som-" začala, no ja som začala divoko krútiť hlavou.

,,Ja viem, čo si povedala," povedala som jej čudným hlasom. ,,Nie som si ale istá prečo."

,,Je jasné, že sa ti páči." mykla plecami. ,,Tak prečo nie?"

,,Ako to môže byť zrejmé, keď to nie je pravda? Okrem toho, nie je môj priateľ." cítila som, že už sa iba obraňujem. Som naštvaná, že mi to až tak vadí.

,,Ani keď ste sa spolu vyspali, nebol tvoj priateľ." zasmiala sa. Do líc sa mi nahrnula červeň.

,,Boli sme opití!" poznamenala som. Eleanor opäť mykla plecami a začala si na oči nanášať hrubú čiernu linku. ,,Prosím ťa nikdy, nikdy, nezačínaj túto konverzáciu pred Harrym."

,,Takže si doňho?" opýtala sa.

,,Nie! Len by to bolo proste trápne." splietala som, zatiaľ čo som očami visela na volante, pretože mám svoj život rada.

,,Iste." zamrmlala Eleanor a voľnou rukou zapla rádio.

Nenávidím, že je taká tvrdohlavá ohľadom mojich pocitov k Harrymu. To, že je Harry Nolyným otcom, neznamená to, že som do neho automaticky zamilovaná. On do mňa samozrejme zamilovaný nie je, preto mi je nepríjemné o tom počúvať.

Zvyšok cesty do severného Londýna bol tichý a skôr ako sme sa spamätali, boli sme pred domom. Bola to prekvapivo preplnená ulica s neprekvapivo veľkými domami. 

,,Ako budeš vedieť, ktorý z týchto domov patrí Harrymu?" opýtala som sa, s divoko bijúcim srdcom v hrudi. Bola som veľmi znepokojená faktom, že sa moja dcéra ide spoznať s One Direction a Niall ide prežiť svoju najhoršiu nočnú moru. Eleanor si v zrkadle divoko kontrolovala make-up.

OURS (Harry Styles)Where stories live. Discover now