Zverejnené chyby

378 30 0
                                    

MARNIE'S POV

Prebehla som pohľadom správy za posledných 24-hodín a na tvári som pri tom mala usadený úškrn.

Marnie, tak veľmi ma to mrzí. Som somár. Prosím, dovoľ mi ti aspoň vysvetliť čo sa stalo. Chcem sa porozprávať s Nolou. H

Prosím, hovor so mnou, Marnie. Aspoň mi zdvihni aby som sa mohol ospravedlniť. H

Marnie ja viem, že si naštvaná a máš na to plné právo, ale prosím ťa aspoň mi zdvihni alebo odpovedz na správy. Idem sa tu zblázniť. Chcem len vedieť, či ste ty a Nola v poriadku. H

Prosím, ja ťa prosím. H

Manrie . potrwbzjen hovorič s revou a Bploi. Ptosá? Netob mo rp.

Pteszaň ns ihmoeivaž, cgcen ofpobeˇf.

Keď sa správy zmenili na zmes opileckých písmen, zlosť vo mne narastala. On je neuveriteľný. On si vážne myslí, že to, že sa znovu opije spraví túto situáciu lepšou? Samozrejme som neodpovedala ani na jednu správu a ani jeho hovory. Prečo by som mala? Sklamal moju dôveru a ja si nie som istá, či je nejaká šanca ako to napraviť. On ale nie je to, čo je podľa mňa problém. Tým je Nola. Nakričal do tváre nám obom a vydesil ju. Jeho vlastnú dcéru.

Hneď ako sme s Eleanor vstúpili do nášho bytu, dohodli sme sa na tom, že sa už s nimi nebudeme kontaktovať. Vedela som, že tá trpká príchuť príde a mrzela ma tá malá zainteresovanosť NIalla v riešení Harryho opileckého problému, no prinajmenšom som nikdy nevidela Eleanor sa o niečo takto veľmi zaujímať odkedy sme kamarátky. Povedala mi, aby som s nimi prerušila akýkoľvek kontakt a zabudla som na nich, že to isté ide urobiť ona pri Niallovi, no o pár hodín neskôr som ju videla v jej izbe plakať pri pozeraní ich videí na youtube aj s čokoládou a kýblom zmrzliny. Bohužiaľ, asi to nebude také ľahké ako to vykreslila.

Harryho vpád na oslavu len potvrdil Eleanorine presvedčenie, no ja si nie som istá či dokážem Nole povedať, že ocka už nikdy neuvidí. Nie keď sa na neho naviazala. My obe. Nemyslím si, že by pochopila, že už ani jedného z nich nikdy neuvidí, čo všetko robí ešte ťažším. Celá vec je strašne zmätená. Vždy ma táto vec miatla, no teraz začínam mať pocit, že je to prirodzené. Teraz to je však už obrovská katastrofa. Zaradenie Harryho do Nolynho života bolo niečo, čo sa malo stať. Bomba čakajúca na výbuch. A ja som príliš blbá na to, aby som ho z jej života vyhodila.

Z premýšľania ma vytrhlo klopanie na dvere. Odložila som telefón a dúfala som, že osoba za dverami nie je niekto, kto sa chce rozprávať, pretože na to vážne nemám náladu. Nola sa na mňa pozrela zo svojej ohrádky a usmiala sa. Je šťastná a to je hlavné. Postavila som sa do haly a zavrela som za sebou dvere aby nás náhodou niečo neprekvapilo. Náš byt bol smiešne chladný, najmä teraz v zime. Skúr ako sa moja ruka dotkla kľučky mi silueta na druhej strane dverí cez sklo napovedala, že ma to nemusí zaujímať. Bol to on. Samozrejme, že to bol on.

Divoké kučery na hlave osoby na druhej strane dverí ma uistili, že to je osoba, ktorú vážne vidieť nechcem. On je tu aby sa podlizoval, nie o sebe pochyboval. Stiahla som ruku a čakala som, kedy mu dôjde, že jeho žiadosť o vstup bola zamietnutá. Nechcem ho vnútri, nie kým neprejde dychovým testom. Spravil krok dopredu a opäť nalepil svoju tvár na sklo.

„Marnie, ja ťa vidím. Prosím, otvor dvere. Prišiel som sa ospravedlniť." Samozrejme, ale mňa to netrápi.

,,Choď domov, Harry." Odpovedala som šúchajúc si ramená. „Strácaš tu čas." Obe ruky oprel o sklo a povzdychol si.

OURS (Harry Styles)Where stories live. Discover now