Oslava

396 32 0
                                    

Po mojom úprimnom rozhovore s Harrym som bola pred Nolynou neskorou narodeninovou oslavou strašne nervózna zo stretnutia s ním. Očakávam, že naše správanie k tomu druhému sa po tomto zmení. Tieto fakty mi spôsobujú brnenie po celom telo.

Eleanor sa asi prvýkrát v živote namaľovala ešte doma a dokonca si pred cestou ten make-up aj dokončila. Odkedy Nola ráno otvorila oči mala dobrú náladu a dokonca mi dovolila jej umyť vlásky aj bez bandany. Mám pocit, že dnešok bude úžasný. Skôr ako som zaspala mi Harry poslal správu s tým, že ich posledný Londýnsky koncert bol za poslednú dobu ten najlepší a nemôže sa dočkať nášho stretnutia. Louis držal chalanov pod prísnym dohľadom a donútil ich zavčasu vstávať aby to všetko stihli dokonale pripraviť. Chce to mať perfektné tak isto ako Harry.

Je priamo šialené ako rýchlo sme prispôsobili svoje životy tým druhým. Bez akýchkoľvek výhrad Nolu prijali medzi seba a teraz bude dokonca oslavovať narodeniny s One Direction. Nemôžem im byť vďačnejšia. Tak veľmi som sa obávala Harryho reakcie na dieťa, že som sa nikdy nezastavila aby som sa zamyslela nad tým, ako Nola ovplyvní životy ostatných. A vyzerá to, že nastálo. Keď už nič iné, tak už teraz ju milujú.

,,Dnes začína druhá fáza projektu Niall." povedala mi sebavedomo Eleanor zo sedadla spolujazdca. ,,Môj make-up je dokonalý, takže ti garantujem, že na konci dňa budem s ním mať dohodnuté rande."

,,Nechcem aby si bola sklamaná v prípade, že to nepôjde podľa plánu." zamračila som sa.

,,Samozrejme, že to pôjde podľa plánu." pretočila očami a pokojne sa oprela o sedadlo. ,,Počkaj a uvidíš." dúfala som, že deň pôjde dobre nielen pre mňa ale aj pre ňu.

Netrvalo dlho a vystupovali sme pred Harryho domom. Zvonku nebolo ani známky o tom, že by sa tu mala konať detská oslava, asi pre prípad, že by sa tu dostali novinári. Tentokrát bola už Eleanor pokojnejšia ako minule a zobrala odo mňa Nolynu tašku, zatiaľ čo ja som odopla Nolu z jej sedačky. Keď som ju vytiahla z auta, jej oči zažiarili v poznaní toho, pred koho domom sme zastavili. Toto je deň, počas ktorého by každý iný otec stál vo dverách a vrúcnym objatím by vítal svoju dcéru. Táto myšlienka ma donútila sa usmiať.

,,Si pripravená na oslavu?" opýtala som sa jej a venovala som jej bozk na jej ružové líčka.

,,Tatov dom!" vykríkla nadšene.

,,Šikovné dievčatko, Nola." zavrela som dvere od auta, voľnou rukou som ho zamkla a nasledovala som Eleanor po chodníku až k vchodovým dverám.

V hrudníku mi divoko bilo srdce a ja som zistila, že sa vlastne usmievam. Hneď teraz chcem vidieť Harryho. Naše puto je silnejšie ako naposledy a ja mám pocit, že to zlepší naše vzťahy. Dvere sa otvorili omnoho skôr ako sme to očakávali, no neboli tam Harryho očakávané kučery, ale bolestné výrazy na tvárach Louisa a Liama. Nepozerali sa na mňa. Otvorila som ústa aby som niečo povedala, no Niall sa natiahol cez chalanov, ukradol mi z objatia Nolu a zmizol s ňou v dome skôr ako by som stihla protestovať. Hodila som zvláštny pohľad smerom k Eleanor, ktorá však len mykla plecami a otočila sa späť k dvom už na pohľad nepohodlne sa cítiacim chalanom pred nami.

,,Čo sa deje?" opýtala sa. ,,Prečo vyzeráte, ako keby niekto zomrel?"

,,Kde je Harry?" dodala som. Srdce mi spadlo až niekde k žalúdku, keď sa na mňa Louis konečne pozrel. V jeho očiach sa mihla zlosť.

,,Nie je tu, Marnie." počula som horkosť v jeho hlase. Znovu som sa pozrela na Eleanor.

,,Akoto myslíš, že tu nie je?" keď som rozprávala, môj hlas sa triasol a ja som sa obzerala okolo seba ako keby mal Harry každú chvíľu odniekiaľ vyskočiť. Louis sa pozrel na Liama, ktorý si hlboko povzdychol.

OURS (Harry Styles)Where stories live. Discover now