Pizza z obchodu

452 25 1
                                    

Prešli tri dni a my sme stále nedostali žiadnu odpoveď od Modestu alebo Harryho. Eleanor strávila celé tri dni (okrem času, ktorý strávila v práci) presviedčaním ma o tom, že by som sa im mala znovu ozvať a dožadovať sa odpovede, no ja som bola z toho tak vyčerpaná, že som to nechala tak. Chcela som na to všetko zabudnúť. Oni už zjavne zabudli.

Sobotňajší večer sme trávili na gauči s kupovanou pizzou a ovocnými muštami za polovičnú cenu pri pozeraní X-Factoru. Nechcela som to pozerať vzhľadom na to, aké máme s Harrym spojenie, no Eleanor naliehala, že kupovala jedlo aj pitie. Nola spala vo svojej postieľke, najnovšie ozdobená ružovými náplasťami.

,,A dnes na našej premiére, sa predstavia chlapci, ktorí tu, na tomto mieste dosiahli svoju slávu, jediní a jedineční - One Direction!" Dermot O'Leary odbehol zo scény a za ním sa objavila kapela, vyškrierajúc sa tak isto ako naposledy, keď boli v televízii.

,,Vedela si, že tam budú dnes vystupovať, Ele?" zamračila som sa na svoju najlepšiu kamarátku, ktorá však bola príliš zaneprázdnená zízaním na obrazovku.

"I figured it out, I figured it out from black and white, seconds and hours, maybe they had to take some time..."

,,Bastardi!" zakričala Eleanor, mávajúc vo vzduchu svojou pizzou. Postavila sa zo sedačky a namierila si to k obrazovke, kde prstom zašpineným od paradajok ukázala na Harryho tvár. ,,TAKTO nevyzerá chalan, ktorému práve povedali, že je otcom! Mám pravdu?"

Napila som sa zo svojej fľašky a naklonila hlavu na stranu. Harry vždy pôsobil seriózne a bolo na ňom vidieť, že mu robí problém vystupovať naživo. Jeho obočie býva väčšinou spojené dokopy, vytvárajúc mu na čele hlbokú vrásku. Dnes však jeho oči žiarili a svetlo sa odrážalo od jeho zubov.

,,Možno ho to potešilo?" navrhla som a pokrčila plecami pozerajúc sa na Ele, ktorá stále ukazovala na jeho tvár očakávajúc moju odpoveď. Keď odtiaľ odstúpila, na obrazovke bol červený fľak.

,,You & I, we don't want to be like them, we can make it till the end, nothing can come between, You & I..."

,,Pf!" odfrkla si. ,,Skôr si myslím, že mu to nepovedali! Tí hajzli, čo si o sebe myslia, že kto sú?" Napchala si do úst kôrku z pizze a aspoň chvíľku bola ticho, no potom jej začalo horieť v očiach. ,,Myslím, že má právo to vedieť. Veď toto je normálna šikana, Marn!"

,,I figured it out, saw the mistakes of up and down, meet in the middle..."

,,Beriem na vedomie, vďaka." zasmiala som sa a znova som sa napila. Pozrela som sa na Harryho, ako spieva refrén You and I a stále som ním bola zaujatá. ,,Možno mu ešte ani nezobrali vzorku?"

,,Never together, cause they see things in a different light, like us, they never tried like us..."

Ele prešla k obývačkovému stolíku a zobrala si ďalší kúsok pizze. ,,Samozrejme, že majú tie vzorky." pretočila očami. ,,Za týždeň im začína turné. Nechceli náhodou robiť nejaké vyšetrenia?"

,, ...we don't want to be like them, we can make it till the end, nothing can come between, you & I..."

,,Nemám tušenie." vzdychla som si. ,,Kým mu to povedia, bude pravdepodobne na polovici cesty cez krajinu."

,, ...could separate the two of us..."

,,Myslím, že je to európske turné." Ele si zahryzla do pery a nevinne sa na mňa usmiala.

,,Tak toto je skvelé. Prečo tu ja plytvám svoj čas?" treskla som fľašou o stôl a hlasno zavrčala.

,,Tak a dosť!" Eleanor mi vrazila fľašku späť do ruky. ,,Nie je tvoja chyba, že v jeho manažmente je zbierka idiotov. Počkaj si, kým sa začne hrať na otecka a potom ich pošli do pekla, alebo to dokonca nechaj na Nole."

OURS (Harry Styles)Where stories live. Discover now