✞Part 13✞

401 62 35
                                    

Part 2

Предварително се извинявам за простотиите, които ще пиша в тази глава... не е за хора със слаби сърца... препоръчва се да не се чете в присъствието на родители хд

   Всяко негово докосване ме караше да се възбуждам все повече и повече. По дяволите какво ми причинява това момче...

   В момента всичко, което желаех бе този миг да продължи вечно... времето да спре и да заживея тук и сега с това усещане. Целя бях негов от мозъка до костите ми... не можех да се контролирам, затова накрая се предадох и се оставих в неговите ръце. Можеше да прави каквото си иска с мен...  

  Исках да усетя как тези устни докосват всяка една част от тялото ми, а езика му да оближе пениса ми все едно е близалка. 

  Докато лежах на леглото без помощен и изпаднал в екстаз, Джънгкук си играеше със зърната ми... смучеше ги, целуваше ги, въртеше ги между пръстите, опитвайки се да ме подлуди и да ме накара да викам като луд, а аз прехапвах устната си опитвайки се да сдържа виковете си, защото не желаех всички да разбират какво се случва.

   Усещах как членовете ни се търкаха един в друг, а това ме възбуждаше толкова много, че бях готов да разкъсам боксерките му и да го налапам целия, но в момента единственото, което правех бе да лежа кротко и да скимтя като кученце, докато Джънгкук оставяше смучки и следи от зъби по цялото ми тяло.

   Тогава усетих как ръцете му се спускат надолу, докосвайки плочките ми и след това достигайки дънките ми. Разкопча копчето и ги свали. Сега единственото нещо с което бях е боксерките ми...

    Той облиза пениса ми през тънкия плат и започна леко да го захапва и засмуква с устни... можеше да те побърка... кой знае какви още работи може да прави с тази мръсна уста. 

   Захапа единия край със зъби и свали боксерките без помощта на ръцете си, а аз само седях и го гледах без да смея да помръдна... отпуснах се на леглото и се понесох по течението, ръцете му се движеха нагоре - надолу стискайки бедрата ми, тогава чух гласа му:

- Харесва ли ти, коте... или трябва да бъда по - груб... - каза той като близваше устните си и ме гледаше с жажда.

✖ЛУД ЗА ЕДИН ДЕН✖Where stories live. Discover now