Спойлер!!!

308 61 11
                                    

Влязох в кухнята при чутия шум. Пред един от отворените шкафове седеше Джънгкук с нож в ръце. Изглеждаше някак различен, макар че в тъмното не можех да видя много добре, но сякаш се усмихваше. Явно ме чу и отклони поглед от ножа, насочвайки се към мен

- Ахх Техюнг, все така мил и грижовен, винаги се притичва на помощ...колко сладко...

Обърна се и започна с малки стъпки да се доближава до мен, играейки си с ножа:- Джънгкук остави ножа и нека поговорим в хола, моля те. 

- Нима мислиш, че ще ме омаеш със сладки приказки.. Оооо скъпи, нямаш си и на идея кой съм аз... 

- Добре, достатъчно шегички нека спрем до тук...

- Защо? Аз сега започвам... предполагам мислиш, че се шегувам, но аз знам какъв в действителност си, зад тази твоя маска се крие съвсем различен човек. Целия този имидж на добро момче не е защото го правиш от любезност, а се опитваш да докажеш, че си нещо повече от баща си...но не си. 

- Млъкни! 

- Ти си едно нищожество и не можеш да промениш факта, че неговата кръв тече във вените ти... запомни ми думите. Ти никога няма да бъдеш нещо повече от това, което си. Съжалявам, че още ни си го осъзнал. 

- Кой си ти? И какво направи с Джънгкук? 

- Аз ли? 

Последва мълчание:

- Аз съм дявола...

    ☩-------------✤✞ ۞ ✞✤-------------☩     

Хелоуу итс ми (колко оригинално)... та реших да пусна този спойлер, защото си пратих компа на ремонт и предполагам чак в края на седмицата ще си го получа, затова реших да има върху какво да размишлявате през това време... лофкам ви <3 ^^ 

✖ЛУД ЗА ЕДИН ДЕН✖Where stories live. Discover now