✞Part 2✞

514 57 19
                                    

      Лежах на леглото притиснат от неговото тяло, усещайки учестеното му дишане и сърцебиенето му. Изневиделица той ме беше бутнал на леглото приклещвайки ме без изход, а аз бях изненадан от случващото се. Точно в този момент не знаех какво се предполагаше да правя, защото нямам познания в тази област, затова оставих всичко в негови ръце, поне му имах доверие, макар че не бях сигурен какво ще направи. Опитах се да се успокоя, но без успех, той ми действаше възбуждащо, а члена му който се търкаше в моя ме караше да настръхвам и да го желая още повече. Исках да разкъсам блузата му и да оставя няколко смучки по врата му, да усетя вкуса на устните му, а езиците ни да се сблъскат в борба за надмощие, но не го направих, може би защото не ми стиска. Да си призная, в момента се изчервявам само от факта, че той е върху мен, впил поглед в устните ми, сякаш чакаше аз да направя първата крачка. Не бях решен, дали да се понеса по течението и да оставя чувствата и интуицията да ме водят или да го отблъсна, но имаше един проблем... желаех го. Усещах как нещо вътре в мен ме изгаря, отчаяно се нуждаех от него... сега. Исках да усетя члена му вътре в мен и все едно прочел мислите ми се доближи до ухото ми и прошепна с мръснишки глас:

- Искаш го, нали? Искаш да те изчукам... а? – той ме притисна още по-силно. – Кажи!! Искаш ли го вътре в теб?

Не можех да се сдържа. Гласа му, докосването му, дори самото му присъствие ме възбуждаше и ме караше да се чувствам странно. Никога преди не съм се чувствал така. Отговорих на неговия въпрос опитвайки да се въздържам:

- Д-да... Джънгкук... искам го... - казах аз поемайки си шумно дъх.

- Точно така те искам, бебе... - каза той пристисна члена си към моя, усетих го дори през дрехите.

Единственото, което направих е да издам стон наподобяващ на звука, който издава давеща се коза, дори не знам как го докарах. Изглежда на него му стана забавно, защото се усмихваше. Тогава чух как прошепва в ухото ми:

- Трябва да знаеш, че това, което ще направя ще задоволи всичките ти нужди.

Усетих как ме побиха тръпки, а дъха ми секна. Очаквах да видя какво ще стане, какво ще направи и дали наистина ще задоволи нуждите ми, но тогава... се събудих.

   Намирах се в кабинета ми. Явно бях заспал на стола, защото след всичко, което се случи реших да си взема една дрямка. Погледнах към часовника окачен на стената, показваше 10:23 сутринта. Обърнах се към бюрото ми, имаше една голяма папка с документи и първото ми предположение бе, че Джин е идвал в кабинета ми. Разбира се, ако бе той щеше да ме събуди и да ми чете конско, затова изключих тази опция и просто предположих, че някой от колегите ми е донесъл папката, но не е имал намерението да ме събуди. Отпуснах на стола и се сетих за съня. Защо за Бога, сънувам такива неща, та аз не съм гей. Знам само, че до някаква степен ми бе любопитно как щяха да се развият събитията. В смисъл, не че исках това да се случи и в действителност, просто ми стана любопитно какво ще стане и докъде моето развито въображение ще достигне и дали ще има граница. Като знам какви ги мисля май е по-добре, че свърши, защото после щях да му мисля още повече. Най – интересно ми бе, защото този, който беше с мен бе Джънгкук.

✖ЛУД ЗА ЕДИН ДЕН✖Where stories live. Discover now