Hoofdstuk 56

154 9 5
                                    

Zayn

Zayn zag het allemaal gebeuren. Het ging zo snel. 

*Een uur geleden*

Zayn was net bij Perrie geweest. Ze hadden gezwommen. Toen hij bij zijn huis kwam, zag hij sleutels in het slot zitten. Hoe vroeg zich af hoe het kon en stapte naar binnen. Op het eerste gezicht, zag hij niemand. Hij doorzocht elke kamer of er ook sporen waren van een inbraak. Als laatste kwam hij bij zijn eigen kamer. De deur stond op. 

Hij liep naar binnen en zag tot zijn grote verbazing Jill staan. Ze had een mobiel vast. 'Jill?!' vroeg hij verbaast. 'Wat doe jij hier! Je hoort hier niet te zijn!' Jill draaide zich om. Zayn zag dat ze boos was. 'Waarom heb je je hele kamer volgehangen met foto's van Perrie?' Zayn antwoordde niet. Dit was een geheim. Een geheim dat niemand mocht weten, vooral Perrie niet. 

'Je bent een stalker! Ik ga nu naar de politie!' riep ze. 'Nee dat doe je niet! Ik mag dit, want Perrie is beroemd. Dus ik mag foto's maken van haar wanneer ik wil, dat doen die fotografen ook altijd voor hun tijdschriften.' 

Jill dacht even na en zei toen: 'Nou, dan vertel ik het aan Perrie. Die wil je dan nooit meer zien.' Jill rende langs Zayn de kamer uit. Zayn schrok. Perrie mag dit nooit te weten komen, het gaat net zo goed tussen haar en Zayn. Hij moest iets doen om Jill te stoppen. 

Zayn rende achter Jill aan. Ze keek naar achteren. Zayn zag een auto aankomen. Oh nee! Jill gaat het nooit halen als ze blijft doorrennen. 'Jill, kijk uit!' riep hij. Jill hoorde het te laat. Zayn zag hij ze werd geraakt door de auto. Hij rende zo snel als hij kon naar haar toe. De automobilist stapte uit.

'Kijk nou wat je hebt gedaan, idioot!' riep Zayn vol woede. 'Het is niet mijn schuld! Zij rende over de weg zonder uit te kijken, ik kon nooit snel genoeg stoppen.' Zayn probeerde zich te beheersen. Hij hurkte naast Jill. Het zag er niet goed uit. Haar rechterbeen was gedraaid en er stroomde bloed uit haar hoofd. 

De man was aan het bellen. Waarschijnlijk voor een ambulance. 'Hoelang gaat het duren?!' vroeg Zayn bezorgd. 'Alle ambulances zijn al op weg naar een gewond persoon. De dichtstbijzijnde ambulance duurt 20 minuten om hier te komen.' 

Zayn scheurde een stuk van zijn t-shirt af en wikkelde dat om Jills hoofd. 'Dat duurt veel te lang! Ik rij zelf wel.' Zayn pakte Jill voorzichtig op en legde haar op de achterbank. Hij reed met volle snelheid naar het ziekenhuis. 

Eenmaal aangekomen rende hij naar binnen. 'Snel. Ik heb een dokter nodig! Ze is aangereden!' Er kwamen 2 verpleegsters aangerend met een brancard. Zayn legde Jill er op en De verpleegsters renden meteen weg. Zayn wilde erachter aan gaan, maar iemand hield hem tegen. 'Sorry meneer, maar we moeten haar eerst onderzoeken. Daarna kunt u wel weer bij haar. 

Zayn knikte en ging zitten in de wachtkamer. Op dat moment belde Perrie. 

Perrie: Zayn! Weet jij waar Jill is! Ze was weg toen ik thuiskwam. 

Zayn: Perrie, het spijt me dat ik dit moet zeggen, maar...

Perrie: Zeg het gewoon!

Zayn: Ze ligt in het ziekenhuis. Ze is aangereden door een auto. Ik ben er nu ook.

Perrie: Wat?! Ik kom er meteen aan.

*Een uur later*

Perrie was er nu ook. Ze had eerst aan Zayn gevraagd wat er was gebeurd. Zayn had alles uitgelegd, hij had natuurlijk niet verteld wat Jill had ontdekt. Nu was hij haar aan het troosten. 'Pez, het komt heus wel goed. Jill is sterk. Ze red het wel.' De deur ging open en een dokter kwam naar binnen. 'Familie van Jill Edwards?' Perrie stond op. 'Ja, ik ben haar moeder. Komt het wel goed met haar?!' 

Van Niets Naar Iets? Ft Little MixWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu